Ivana Matovic imzaladı Aziz Bey'in takımıyla, Polonya liginde 14,1 sayı 5,6 ribaund ortalamasıyla oymış geçen yıl. Şaziye'de kürkçü dükkanına geri döndü.
Tugba ve Esra bence vasat üstü degiller eger geride biraktigimiz sezonki performanslariyla oynamaya devam edeceklerse hic durmasin gitsinler bu takimdan. Bu arada Esmeral, Birsel ve Isil disinda sutu olan tek yerli Saziye'ydi Fener'in onu da almasi cok kötü oldu.Sühan Cem' Alıntı:Bu sene ligin kaderini bir karar belirleyecek. Sophia Türk vatandaşı olmak isteyecekmi istemeyecekmi. Ya da ikna edilecekmi edilemeyecek mi? Bu sorunun yanıtı ligin sonunu bizim adımıza netleştirir. Sophia kabul etmezse odukça çekişme yaşanacak. Işıl, Tuğba, Esra, Bahar gibi iyi ve vasat üstü yerlilerimiz var. Fowles, Seimone yanına eklenecek yabancılarımızda olacak. Katie'nin durumu belli değil Tamika'nın zaten ocak'ta belli olacak. Yerli tarnsferi için ne olur, Ceyhun hoca kimi ister hiç bilmiyorum. Bu anlamda hocaya çok güveniyorum.
Spartak Moskova'da hic süre alamadi sonra formsuz olarak bize geldi belki ondandir.Sercan Özbek' Alıntı:Şaziye bizde de oynadı ama vasatı aşamadı.Fenerde oynadığının çeyreğini oynamadı yada oynayamadı.
Selim Sercan Eren' Alıntı:bu sene biraz zor geçeriz bence feneri
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Selim Sercan Eren":1ar96o9y]bu sene biraz zor geçeriz bence feneri
Salih Coskun' Alıntı:Tugba ve Esra bence vasat üstü degiller eger geride biraktigimiz sezonki performanslariyla oynamaya devam edeceklerse hic durmasin gitsinler bu takimdan. Bu arada Esmeral, Birsel ve Isil disinda sutu olan tek yerli Saziye'ydi Fener'in onu da almasi cok kötü oldu.
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Selim Sercan Eren":23xokxo2]bu sene biraz zor geçeriz bence feneri
Elimize Medical Park sayesinde öyle bir bütçe geçtiki şimdi onlar düşünsün diyorum.İstediğimiz oyuncuyu alabilirizSelim Sercan Eren' Alıntı:sebep şu benim amacım feneri övmek değil ama gerçekleri görmek lazım diana ve taylorı aldılar bu kızlar olmasaydı %100 şampiyonduk ama şimdi napıcaz bilmiyorum???
Hepsinin sözleşmesi devam ediyor bildiğim kadarıyla.Mertcan Dönmez' Alıntı:Birsel,Esmeral,Nevriye,Nevlin 4üde bizim türklerin hepsinden daha iyi ayrıca Şaziye'de aldılar bu sene ceyhun hocayla bir çıkışa geçmişti oda.Birsel ya da esmeral alalım diyenler olmuşda nasıl alacaz merak ettim?Sözleşmeleri mi bitiyor?
Mustafa Yanar' Alıntı:Elimize Medical Park sayesinde öyle bir bütçe geçtiki şimdi onlar düşünsün diyorum.İstediğimiz oyuncuyu alabiliriz