2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray?a Belçikalı dev

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Rusya şampiyonu UMMC Ekaterinburg?un dev pivotu Ann Wauters ile el sıkıştı. Ancak Zafer Kalaycıoğlu?nun anlaştığı 2 metrelik Belçikalı pivotun transferinin, yeni antrenör Ceyhun Yıldızoğlu tarafından onaylanıp, onaylanmadığı daha belli değil.
30 yaşındaki Belçikalı yıldız, Avrupa?nın sayılı uzunlarından biri. Wauters geçen sezon Avrupa Ligi?nde 10 sayı, 4 ribaunt ve 1 asist ortalaması ile oynamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin peşinde olduğu bir başka ismin ise Rus oyun kurucu İlona Korstin olduğu ifade edildi. Bu transfer de Yıldızoğlu?nun raporuna göre sonlanacak.

Pota altı biraz yumuşakmı oldu ne...Gerçi başka bir planları varmı bilmiyorum...Eğer böyle kalacaksa pota altı yumuşak karınları olur gibi...Yinede güzel transfer...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Pota altı biraz yumuşakmı oldu ne...Gerçi başka bir planları varmı bilmiyorum...Eğer böyle kalacaksa pota altı yumuşak karınları olur gibi...Yinede güzel transfer...

Fazlasıyla şutör oldular şu anda. Ki Macaristan ekolünün özelliklerindendir malum. Oraya pis işleri yapacak bir uzun şart, sanıyorum o hamle de gelecektir yakın tarihte.

O tür bir uzun almazlar diye umut ediyorum ama başlarındaki koçu düşünce kendimi kandırdığımı anlıyorum...O tür bir uzunda alırlarsa,çok iyi takım olacaklar şüphesiz...

Tugay Arslan' Alıntı:
Guard konusunda bir gelişme var mı?
ceyhun hocanın raporu bekleniyor arkadaşlar zafer hoca ile anlaştığımız guard ve uzun oyuncu bekletiliyor eğer onay çıkarsa o iki isimle anlaşılacak ve yerli transfere geçilecek ..

Selim Sercan Eren' Alıntı:
bu sene biraz zor geçeriz bence feneri :oops:
Şahsınızla ilgisi yok, genel olarak yazıyorum. Bir daha böyle yorumlar görürsem, haber vermeden sileceğim. Tarzım değil böyle bir şey; ama daha fazla zorlamayın artık!

Selim Sercan Eren' Alıntı:
bu sene biraz zor geçeriz bence feneri :oops:
Biraz güvenelim takımımıza ya biz bu takıma 5 kişi mücadele edip 3-2 zorla mağlup olmuş bir ekibiz öncelikle Galatasarayız sonuna kadar güveniyorum takıma diananın geldiği takım tüm maçlarını kazanıyorsa birşey diyemem biz işimize bakalım yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor sponsorluktan sonra daha büyük isimler gelecektr yerli isimlere dikkat etmek lazım iyi rotasyon kurmalıyız bence uzun olarak korel enginin yanında birsel yada esmarelden biri alınmalı ..

Birsel ya da Esmeral'den biri gelirse zaten şampiyonluk şansımız çok yükselir. Zaten yabancılarımız geçtiğimiz yıl daha iyiydi. Yerli rotasyonumuz kısıtlı olduğundan kaybediyorduk. Guard pozisyonuna ayırılacak yabancı kontenjanı da başka pozisyonlarda kullanılablir. Yerli rotasyonunda Sophia'nın yerli statüye geçmesi veya Birsel-Esmeral ikilisinden birinin alınması bizi 2-3 adım öne taşır.
O kadar da umutsuz olmaya gerek yok bence. En önde olduğumuz branşlardan biri Bayan Basketbol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...