2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin az yerlisi var ama öz yerlisi var, ana sorunumuz burada.

Birsel, Meral, Nevin, Nevriye Milli Takım diyince aklımıza gelen ilk 4 oyuncu belki de. Bizde ise buna karşı sakatlıktan çıkacak olan Işıl ve Bahar var henüz birşeyler beklediğimiz. Bir nebze de Tuğba diyelim.

Birsel ve Meral'i ayırabilmek, bu ikiliden birini alabilmek çok önemli gerçekten. Şu hamleyi yapabilirsek eğer ibre bize döner bir 10 sene de öyle kalır. Bu arada Birsel'in sözleşmesi bitti yanlış bilmiyorsam, Meral'in ise 1 sene daha sözleşmesi var.

Bu arada Matovic'den pek korkmuyorum açıkçası, şutu olan orta düzey bir Avrupalı uzun, tabi bizim Ann Wauters tarzı oyuncularla ilgilendiğimizi düşünerek yazıyorum bunları.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Kariyerine şimdiden iki Rochetti Kupası bir de Eurocup Şampiyonluğu sığdıran 1.97 boyundaki Sırp pivot; 2005`te Euroleague`de 25 sayı, 15 ribaund ve 6 asist ortalamasıyla dikkat çekmişti.

Fbnin sitesinde matovicle ilgili böyle birşey yazıyor.25 s 15 rb 6 asist pek inandırıcı gelmedi bana ama resmi sitede yazması kafamı karıştırdı.

Bursa'da beraberliği getiren golü de Matovic attı heralde, 2005'de EL'nin sayı kraliçesi Katie Douglas'ın ortalaması 20.4, Ayrıca Matovic o sezon hiçbir maçta 15 ribaund bile almamış.

Arada oluyor onlara öyle "he"demek lazım :D

Değerli arkadaşlar ;

Bazı arkadaşlarımız karamsarlığa düşmüş görüyorum...Tamam kabul ediyorum Taurasi yani rakibimizin kısaltılmış dee si var Penny Taylor iyi zaten final serilerinde bizi yıkan oyuncuydu birsel V. ile birlekte.Işılımız geri dönecek malum Fowless rakibimizde yok çok iyi şutörlerden kurulu bir takım oldular bir tek sıkınları pota altı herhelde onuda halledeceklerdir bu kadar yatırımın sırıtmaması için...
Birde anlamadığım konu Birsel Esmarel ve Nevriye üç yıllık anlaşma imzaladı zaten resmi sitelerine bakılırsa diğer yabancıların resmi yok takım kadrosunda resimleri mevcut böyle bir ihtimal yok...Yine sponsorumuzla atağa geçip gerekli yerlere takviye yapacağız..

Aklıma gelen Gülşah gümüşay,kubra gibi oyuncular var.Yalnızca FB Oynayan Oyuncular Yok Türkiye de bence.Ayrıca Benim şahşi Fikrim bu sene sampiyonluğu kaybetmemizin tek nedeni Yerli oyunculardan yeteri kadar katkı alamadığımızdandır.Yabancı oyuncular arasında çok büyük fark olduğuna inanmıyorum.Nilay Yiğit kalması gerektiğini düşünüyorum.Işıl sakatlıktan yeni çıktı nasıl oynayacak veya tekrar sakaklanabilir.Onun için kalması gerekiyor.

Bugün itibaren transfer bombaları patlayabilir hazırlıklı olun.
Medicalpark ile imzalanan anlaşma az uz bir rakam değil sadece Sopia problem çıkıyormuş o Türk olsa gelecek oyuncu dudak ucuklatacak cinsten gerçekten gündemde ki oyuncular alınabileceklerin en iyisi.

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bugün itibaren transfer bombaları patlayabilir hazırlıklı olun.
Medicalpark ile imzalanan anlaşma az uz bir rakam değil sadece Sopia problem çıkıyormuş o Türk olsa gelecek oyuncu dudak ucuklatacak cinsten gerçekten gündemde ki oyuncular alınabileceklerin en iyisi.
O yüzden burda onları geçmemiz zor vs. türü şeyler yazıp onlara reklam olmamak lazım.Zaten herşeyden önce Ceyhun hoca bile başlı başına çok büyük bir artı bizim için.Şimdi transferleri bekleyelim.
İnşallah Sophia da Türk olur...Bizden ayrılmak istemez onun içinde Türk olacak bence Sophia.

Bayan basketbol takimimiza sponsordan gelecek para konusunda kimisi 5 kimisi 8 milyon Euro'dan bahsediyor. 5 milyon Euro geldigini var sayalim. Sophia kac para aliyor bilmiyorum ama bu 5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu Türk vatandasligina gecmesi icin prim olarak versek kendisine kabul etmez mi?

Salih Coskun' Alıntı:
Bayan basketbol takimimiza sponsordan gelecek para konusunda kimisi 5 kimisi 8 milyon Euro'dan bahsediyor. 5 milyon Euro geldigini var sayalim. Sophia kac para aliyor bilmiyorum ama bu 5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu Türk vatandasligina gecmesi icin prim olarak versek kendisine kabul etmez mi?
Milli takımda oynamak için türk olmak istemiyor.Sence sırf para için milli takım hevesinden vazgeçer mi?o kadar karaktersiz bir oyuncu değil sophia.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":3cwnwfq0]Bayan basketbol takimimiza sponsordan gelecek para konusunda kimisi 5 kimisi 8 milyon Euro'dan bahsediyor. 5 milyon Euro geldigini var sayalim. Sophia kac para aliyor bilmiyorum ama bu 5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu Türk vatandasligina gecmesi icin prim olarak versek kendisine kabul etmez mi?
Milli takımda oynamak için türk olmak istemiyor.Sence sırf para için milli takım hevesinden vazgeçer mi?o kadar karaktersiz bir oyuncu değil sophia.[/quote:3cwnwfq0]
Bilmem sonucta Amerikali Sophia, milli duygulari biz Türkler'inki kadar var midir? Ben sanmiyorum parayi verirsek kabul eder bence.

Salih Coskun' Alıntı:
Bilmem sonucta Amerikali Sophia, milli duygulari biz Türkler'inki kadar var midir? Ben sanmiyorum parayi verirsek kabul eder bence.
Pek sanmıyorum,bizim kadar olmasada milli duyguları,para için ülkesinin milli takımından vazgeçmez,su anda seçilme ihtimalide var zaten wnba'in en iyi 4 numaralarından biri.

Eren Aydın' Alıntı:
Çok ters fikirler yürütüyorsun Salih. Bu tarz fikir yürütmek kimsenin haddi değil bence.
Seneye iddiali olmak istiyor musun bu sorunun cevabi Sophia'dan geciyor. Bunun icin de ne gerekiyorsa yapilmali yoksa yine hüsran olacak. Denemeye deger sonucta kazancli cikan biz olacagiz. Cünkü kabul etmezse zaten takimdan ayrilacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...