G
Guest
Misafir
İsrailli guard konusunda herhangi bir gelişme yok mu?
Mertcan Dönmez' Alıntı:Kariyerine şimdiden iki Rochetti Kupası bir de Eurocup Şampiyonluğu sığdıran 1.97 boyundaki Sırp pivot; 2005`te Euroleague`de 25 sayı, 15 ribaund ve 6 asist ortalamasıyla dikkat çekmişti.
Fbnin sitesinde matovicle ilgili böyle birşey yazıyor.25 s 15 rb 6 asist pek inandırıcı gelmedi bana ama resmi sitede yazması kafamı karıştırdı.
O yüzden burda onları geçmemiz zor vs. türü şeyler yazıp onlara reklam olmamak lazım.Zaten herşeyden önce Ceyhun hoca bile başlı başına çok büyük bir artı bizim için.Şimdi transferleri bekleyelim.Erdal Can İçelli' Alıntı:Bugün itibaren transfer bombaları patlayabilir hazırlıklı olun.
Medicalpark ile imzalanan anlaşma az uz bir rakam değil sadece Sopia problem çıkıyormuş o Türk olsa gelecek oyuncu dudak ucuklatacak cinsten gerçekten gündemde ki oyuncular alınabileceklerin en iyisi.
2. si küfür gibi geliyor kulağa ? :shock:Berkan Çatal' Alıntı:birsel ve nevriyeyi alamaz mıyız ?
Milli takımda oynamak için türk olmak istemiyor.Sence sırf para için milli takım hevesinden vazgeçer mi?o kadar karaktersiz bir oyuncu değil sophia.Salih Coskun' Alıntı:Bayan basketbol takimimiza sponsordan gelecek para konusunda kimisi 5 kimisi 8 milyon Euro'dan bahsediyor. 5 milyon Euro geldigini var sayalim. Sophia kac para aliyor bilmiyorum ama bu 5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu Türk vatandasligina gecmesi icin prim olarak versek kendisine kabul etmez mi?
Milli takımda oynamak için türk olmak istemiyor.Sence sırf para için milli takım hevesinden vazgeçer mi?o kadar karaktersiz bir oyuncu değil sophia.[/quote:3cwnwfq0]Mertcan Dönmez' Alıntı:[quote="Salih Coskun":3cwnwfq0]Bayan basketbol takimimiza sponsordan gelecek para konusunda kimisi 5 kimisi 8 milyon Euro'dan bahsediyor. 5 milyon Euro geldigini var sayalim. Sophia kac para aliyor bilmiyorum ama bu 5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu Türk vatandasligina gecmesi icin prim olarak versek kendisine kabul etmez mi?
Pek sanmıyorum,bizim kadar olmasada milli duyguları,para için ülkesinin milli takımından vazgeçmez,su anda seçilme ihtimalide var zaten wnba'in en iyi 4 numaralarından biri.Salih Coskun' Alıntı:Bilmem sonucta Amerikali Sophia, milli duygulari biz Türkler'inki kadar var midir? Ben sanmiyorum parayi verirsek kabul eder bence.
Seneye iddiali olmak istiyor musun bu sorunun cevabi Sophia'dan geciyor. Bunun icin de ne gerekiyorsa yapilmali yoksa yine hüsran olacak. Denemeye deger sonucta kazancli cikan biz olacagiz. Cünkü kabul etmezse zaten takimdan ayrilacak.Eren Aydın' Alıntı:Çok ters fikirler yürütüyorsun Salih. Bu tarz fikir yürütmek kimsenin haddi değil bence.