2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati BAŞARAN' Alıntı:
Bu Fcn Blog haberı dogru değildir,olamaz ya da yine bir takım şubelerin kaynakları diğerleri için kullanılıyor diye düşünmeye başlamak üzereyim.Senin senelik 3 4 milyon dolarlık gelirin olacak ve hala bütçemize uygun transferler yapıcaz diyeceksin.Yok böyle bir dünya,artık taraftarı kandırma,oyalama vaktiniz yok,bitti o günler.3-4 milyon dolarla hadi 1-1.5 Sylvia-Seimone a verdin diyelim.Erkek basketbolda bile en kralını alırsın,getirirsin bi de onlara boğazda villa ayarlarsın,lütfen geçelim bu ayakları ya da doğru haber yapalım.
sadece oyunculara verilen paralar değil 3 milyon dolar tabiki haklısın bencede birşeyler var burada abartmıyorum dianayı bile rahat alırdık bu parayla .

ceydaaaa ceydaaaa ceydaaaa ceydaaa :)
bizim köyün kızını mı alıyoruz şimdi :)
tuğba'nın gitme durumu yok dimi :oops:

Bayan basketbolda bonservis olarak ödenen paralardan haberiniz var mı cüziliğinden ve önemli oyuncuların kontratlarının genelde 1 senelik olduğundan?

Ben mi yanlış birini izledim bilmiyorum ama bence yasemenden filan hiçbir farkı yok gereksiz olur altyapğıdan çıkartmamız lazım böyle isimleri .

Yasemen guard, Melek potaaltında oynuyor. Ayrıca, bir oyuncunun Yasemen'den farkı yoksa hiç kaçırmayıp alalım Saim, ciddi potansiyel demektir en azından. ;)

İki yıl önce Beşiktaş'a giderken alamaz mıyız diye düşünmüştüm. Hatırlarsanız Migros kapanmıştı. Ne yazık ki, geçen iki yılında pek şans bulamadı tıpkı bizdeki ve Fenerbahçe'deki gençler gibi. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk, genç oyuncuların bu durumdaki sorumluluklarını ve hatalarınıbiraz da zaman gösteriyor aslında. Sonuçta, bencche yapılan transfer, çalışıp faydalı olursa avantaj olur.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Yasemen guard, Melek potaaltında oynuyor. Ayrıca, bir oyuncunun Yasemen'den farkı yoksa hiç kaçırmayıp alalım Saim, ciddi potansiyel demektir en azından. ;)

İki yıl önce Beşiktaş'a giderken alamaz mıyız diye düşünmüştüm. Hatırlarsanız Migros kapanmıştı. Ne yazık ki, geçen iki yılında pek şans bulamadı tıpkı bizdeki ve Fenerbahçe'deki gençler gibi. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk, genç oyuncuların bu durumdaki sorumluluklarını ve hatalarınıbiraz da zaman gösteriyor aslında. Sonuçta, bencche yapılan transfer, çalışıp faydalı olursa avantaj olur.
benim demek istediğimde o altyapıdan yasemen gibi isimler çıkarabiliyoruz gerek yok diye demiştim daha büyük düşünülmeli elde 5milyon dolarlık bütçe var ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
benim demek istediğimde o altyapıdan yasemen gibi isimler çıkarabiliyoruz gerek yok diye demiştim daha büyük düşünülmeli elde 5milyon dolarlık bütçe var ..

Peki size benden bir soru.

5 sene sonrasına gidelim. O zaman napacağız? Burada binlerce defa yazmadık mı Birsel ve Esmeral'den biri bizde olsa her sene şampiyon olurduk diye. Bu tip oyuncuları bu yaşlarda almadıktan sonra ileride Fenerbahçe bize kaptırır mı? Sadece günü kurtarmak mı sizin mantığınız?

Gazanfer bir bakıma haklısın ama ilerde bir esmeral bir birsel olacaklarının garantisini verebilir misin acaba ?

yada illa transfer yaparak değilde altyapımızdan neden oyuncu çıkaramıyoruz bunun nedenleri tartışılmalı bence

Altyapıdan son çıkan oyuncu 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında süre aldığı maçlarda önemli katkı yapan hatta Ayhan Avcı'nın bir Beşiktaş maçında bile şans verdiği Yasemen Saylar oldu, şu anda çok süre alan bir oyuncu olmaması altyapıdan son çıkardığımız oyuncunun A takımda 3,5 sezondur yer aldığı gereçğini unutturmasın. Elimizde o kadar geniş bir oyuncu portföyü yok. Bir deneme gözüyle bakmak lazım bu transfere.

Altyapıdan neden oyuncu çıkartamıyoruzu tartışalım ona lafım yok ya da çıkanlar neden gerekli atılımı yapamıyorlar bunları bol bol konuştuk zaten, aynı şeyleri tekrarlayıp baş şişirmeyeyim şimdi.

Katie Douglas - Ros Casares

phpThumb.php

http://www.encancha.com/ligafemenina/ka ... 10862.html

http://www.europapress.es/deportes/balo ... 90003.html

http://www.periodistadigital.com/deport ... rada.shtml

Katie Douglasın Yunan milli takımında oynayacağı falan söyleniyodu bi ara.acaba avrupalı statüsündemi oynayacak.eğer öyleyse bence önemli transfer ros casares için.her ne kadar geçen sene tam olarak verimli olamasada,avrupalı statüsünde oynayacaksa bence kalması düşünülebirdi.

Douglas iyi bir oyuncu ama bizde pek bi varlık gösteremedi
ilk geldiğinde Taylor dan daha iyi demiştik
Taylor daha iyi katkı verdi

daha iyisini buluruz bence....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...