Basket dergisinin haberine göre Tina Topmson ile anlaşmışız,fakat daha sonra vazgeçip Candice Wigginsı almışız.
4 numaraEren Pardo' Alıntı:bişey sorucam gündemimizde olan michelle campbellın pozisypnu nedir çünkü pozisyonuyla ilgili bişey bulamadım ama bayaa bi skorermiş ve geçen sezon ligin sayı kraliçesi olmuş
Sühan Cem' Alıntı:Anlatayım Murat. Ceyda'nın sadece 2 maçını seyrettim. Bu yüzden değerlendirmem sağlıklı mı bilmem. İpekçideki maçta canlı olarak seyrettim. Tribün Ceyda diye bağırınca haliyle ilgi odağı oldu ve nasıl oynuyor diye baktım. Bir kere bir guard için olmazsa olmaz sahayı geniş görüş açısına sahip olmalı kafası havada olmalı. Ceyda arkadaşlarının pozisyon takiplerini yapmıyordu ve (belki tribünün gazına da gelmiş olabilir) gereksiz şut tercihlerinde bulundu hemde üçlük ve uzak mesafelerden.Ki maçın koptuğu bizim baskılı savunmayı bıraktığımız dakikalardı artık bunlar. Bu da benim açımdan elimizdekilerden iyi olmadığı fikrini doğurdu. Dediğim gibi ben böyle düşünüyorum.
Eğer sen "hayır iyi" diyorsan neresi iyiymiş söylersen belki öyle değerlendirme imkanımız olur. Tabii elimizdeki 1 numaralarla karşılaştırarak söylersen daha iyi olur.
Sühan Cem' Alıntı:. Elimizdeki 1 numaralar Nilay,Nihan, Yasemen ve Işıl. 2 numaralar Wiggins ve Seimone ve Tuğba şimdi buraya Ceyda uygundur diyorsan Yasemen'i göndermemiz lazım Oysa takımda 4 numarada büyük boşluk var Pota altında Sylvia dışında şu an kimse yok (leuchanka kalıyormu bilmiyorum) E bu durumda 1-2 numarada 7 oyuncu varken Ceyda diyorsan, ki elimizdekilerden belki Yasemenden iyi olan bir oyuncuyu almak ne derece mantıklı?
Mustafa Yanar' Alıntı:Gülşah ya da Ceyda'dan biri açıklanıyormuş bide