2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kriterlerine göre, bence D.Taurasi'yi çıkart onlar da iyi transfer yapmadı.

Takım da ilk 5 çıkacak oyuncuları çıkartıp diğerlerini değerlendirmek nasıl bir mantık ürünüdür Hüsnü Tütün?

sayın hüseyin çıtak,ilk 5'i çıkartarak takım değerlendirmesi yapmıyorum bu çok açık bence; 12 adam üzerinden her birini karşılaştırarak yorum yapıyorum ki bu benim bakış açım katılmaya bilirsin ama kabalaşma hakkına sahip değilsin

Ben de Hodges'ı geçen sezon en az 10 kere izledim ve bizde, yedekten gelerek çok iyi katkı sağlayabileceğine inanıyorum izlediğim gibi oynarsa. Ya da bende büyük bir sorun var.

Izlemedigim icin iyidir veya kötüdür yorum yapmiyorum Hodges ile ilgili. Ama bana 3 büyüklere karsi (Galatasaray, Fener ve Mersin) yakaladigi istatistikleri ve düsük yüzdeli oyunu pek umut vermiyor.

Çok kabayımdır. :)

Ne dediğimi anlamamışsın. İlk 5 çıkacak 2 oyuncuyu çıkartıp yaptığımız transferlerin iç açıcı olmadığını söylüyorsun.

Augustus ve Sylvia bu takıma bu sene transfer oldu.

Wiggins'i ve Hodges'i nasıl kullanabileceğimiz daha bilmiyoruz !

Yapılacak transferler var.

Emre, sorun bizde sanırım ;)

Bu arada Hüsnü Tütün, cümleye büyük harfle başlanır.

yani hüseyin çıtak,bekleyin ve görün mantığıyla mı açıklıyosun kendini.

(yapılacak transferler var)elinde 4 yabancı oyuncu var,avrupa ve ligi ayrı ayrı düşünerek 2 yabancı daha alırsın en fazla ve iyi avrupalı oyuncunun kalmadığıda aşikar.

ve çok sıkıldım artık bu laf diyoloğundan,aynı frekansta olmadığımız çok belli

NOT:cümleye küçük harfle başlamakta güzel türkçemizde bir anlatım şeklidir bilene

Hodges'in adı geçen rakibimizin oyun kurucularından daha iyi olduğu kesin. Zaten bu oyuncuyu avrupada kullanacağız Türkiyede winggins'i kullanacağız daha çok. Yani karşılaştırma yapmak çok anlamsız. Eğer şimdi rakibimizi geçmek istiyorsak mutlaka bir yabancıyı Türk statüsünde oynatmalıyız ki aynı konuma gelelim. Aksi taktirde işimiz zor.

bu arada bu sene yabanci sinirlamasi kac, gecen sene 3 arti 1di, bu sene kac olacak, bir bilgisi olan varmi.

Bu arada ana wauters ismi geciyodu, ne oldu.

Michelle Marie Campbellde bir gelisme varmi.

campell'in türk yapılıp takıma kazandırılması türkiye ligini almamız için şart. bu konu avrupalı uzun dan çok daha önemli.açıkçası ben leuchanka nın kalması taraftarıyım macera aramaya gerek yok, pivot pozisyonunda fowles'ı yedekleyebilir.

2010 - 2011 | Özge Yavaş

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezona dair yerli oyuncu transferleri devam ediyor. Daha evel kadrosuna Nihan, Seimone, Sylvia, Candice ve Hodges gibi oyuncuları katan ekibimizde yeni hedef Antalya Koleji'nin başarılı oyuncusu Özge Yavaş.

Geçtiğimiz sezonu TBB2L takımlarından Antalya Koleji ile geçiren genç oyuncu 1-2 numaralı pozisyonlarda forma giyebiliyor. Antalya ekibiyle geçen sezon 14 maçta forma giydi ve ortalama 36 dakika sahada kaldı. Maç başına 27.43 sayı - 4,1 ribaund - 6,7 asist ve 1,9 top çalma ile oynayan genç oyuncunun transfer görüşmelerinin bu hafta veya gelecek hafta bitmesi bekleniliyor. Şimdiden genç oyuncuya hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Not: Genç oyun kurucunun transfer edilip, bir yıl kiralanması gündemdeki diğer seçenek..
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Ozan Deniz' Alıntı:
2010 - 2011 | Özge Yavaş

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezona dair yerli oyuncu transferleri devam ediyor. Daha evel kadrosuna Nihan, Seimone, Sylvia, Candice ve Hodges gibi oyuncuları katan ekibimizde yeni hedef Antalya Koleji'nin başarılı oyuncusu Özge Yavaş.

Geçtiğimiz sezonu TBB2L takımlarından Antalya Koleji ile geçiren genç oyuncu 1-2 numaralı pozisyonlarda forma giyebiliyor. Antalya ekibiyle geçen sezon 14 maçta forma giydi ve ortalama 36 dakika sahada kaldı. Maç başına 27.43 sayı - 4,1 ribaund - 6,7 asist ve 1,9 top çalma ile oynayan genç oyuncunun transfer görüşmelerinin bu hafta veya gelecek hafta bitmesi bekleniliyor. Şimdiden genç oyuncuya hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Not: Genç oyun kurucunun transfer edilip, bir yıl kiralanması gündemdeki diğer seçenek..
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
sayı ortalaması 27mi ..

1991 doğumlu...Bir maçta Botaş'ı 73-69 yenmişler ve genç oyuncu 40 sayı atmış...
Ayrıca en değerli oyuncu filan seçilmişliği varmış...İzlemedim ama genç oyuncu denemekte yarar var...Haber doğrudur büyük olasılıkla çünkü haberi yapanların durduk yere bu isim akıllarına gelmez kanımca...

Haberi yapan sayı ortalamasını yanlış yazmış.Şimdi federasyonun sitesinden baktım.Kızın sayı ortalaması 17,43.Haberde 27,43 yazmışlar.

Sayı:17,43
Rebaund:4,1
Asist:6,7
Top çalma:1,9

Ozan, federasyonun sitesinin linki verir misin? (Oyuncu profilinin)

Saim Karakuzu' Alıntı:
peki madem bu kadar iyi neden 14maçta oynamış anlamadım sakatlıklarlamı boğuşmuş ortalamaları inanılmaz bu yaştaki biri için ?

Saim abi,federasyonun sitesinde 15 maç yaptıkları gözüküyor.Başka maç yapmamışlar galiba çok enteresan. Özge de 14 maçta oynamış

top kaybı ortalaması 5.1

1.ligde tutunacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...