2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkındayım ancak Wnba(Yıldız olması için orda oynaması gerekmiyor tabi ancak yinede oradan olsa belirtilirdi diye düşünüyorum ) ibaresini göremedim Türk mü acaba dedim ama saçma kabul ediyorum :) Wnba denmediğine göre avrupalı bir oyuncu aldık o zaman.

Beşiktaş?tan bombalara devam
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi?nde gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak isteyen Beşiktaş Cola Turka, önemli transferlere imza attı. Siyah ? Beyazlılar Fenerbahçe?li Melike Bakırcıoğlu?dan sonra Galatasaray Medical Park?tan Esra Şencebe ve eski oyuncusu Yasemin Horasan?ı renklerine bağladı. Aziz Akkaya yönetimindeki Beşiktaş Cola Turka böylece güçlü bir yerli rotasyonuna sahip oldu.
basket dergisi

Cimbom dünya yıldızından vazgeçmiş
Galatasaray Medical Park transferde önemli adımlar atarken WNBA?in ünlü ismi Tina Thompson?la anlaşıp ardından vazgeçtiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Candice Wiggins?i renklerine bağlayarak önemli bir transfer yapan Sarı ? Kırmızılılar ABD Milli Takım forması da giyen ve iki altın madalyası olan Thompson?la bir süre önce görüşmelere başlamıştı. 35 yaşında Los Angeles Sparks forması giyen WNBA tarihinin en skorer ikinci ismini ikna eden Galatasaray Medical Park büyük bir bombaya imza atacakken transferden son anda vazgeçti. Bu sezon 13.3 sayı, 6.3 ribaunt ve 2.1 asist ortalamasıyla oynayan Thompson maçlarda ruj sürmesiyle tanınıyor
basket dergisi

Esra'ya üzüldüm. Cem Hoca zamanında 7-8 kişiyle fülkerin bayan takımına kök söktürdüğümüzde takımın en iyisiydi belki de. Geçen yıl kulakları çınlasın ZK. takımla birlikte Esra'yı da batırdı. Ceyhun Hoca'nın Esra'yı düşünmemesine şaşırdım açıkçası. Yasemin'in aldığı süreleri Esra alsa durum daha farklı olurdu.

Esra benim gözümde hep yüzünde maskeyle varını yoğunu ortaya koyan, Caferağa´daki en ağır hakaretlere maruz kalmasına rağmen dik duruşunu bozmayan ikiliden biri olarak hafızamda yer edinecek.

Esra ile yollar ayrılmamalıydı, her ne kadar son iki sezon beklenen katkıyı veremese de. Hayırlısı...

O Caferağa'da yediği küfürleri ben televizyondan duyarken kendimi tutamıyordum.Ama o dimdik ayaktaydı.Ve o dönem oynadığı basketbolu unutamam.Hiçbir zaman unutmayacağım yaptıklarını.

Esra'nın gitmesi gerçekten üzücü, biz onu hep yüzündeki maske ve Caferağa'da ki maruz kaldığı hakaretlere kulak asmayarak canla başla oynayan bir oyuncu olarak hatırlayacağız..

Güle güle Esra..

Yasemin horasanın gitmesi iyi oldu.Esra Şencebe ise hepimizin gözünde farklı bir oyuncu ama son iki yıldır bekleneni veremedi.yanlış anlaşılmasın ama 2 oyuncumuzunda Beşiktaşa gitmesine sevindim,umarım iyi yabancılarda alırlar.ligimizin kalitesi artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...