2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esra gittiyse bizim maçımızda çok iyi karşılanacak, ona eminim, bazen şut kaçırırdı, bazen turnike kaçırırdı ama mücadelesini, Galatasaray duruşunu hiç bırakmazdı.

Caferağa'da maruz kaldığı hakaretleri, ona yapılan çirkeflikleri hiç unutmadık tabiki. Yolun açık olsun Esra.

Yasemin için aynı şeyleri söyleyemiyorum maalesef.

Takım kaptanlığı da Bahar'a verilmeli diye düşünüyorum.

Yolun açık olsun Esra,aklımda kalan resim maske ile savaştığın maçtaki resmindir...

Senden kurtulmak büyük bir hamledir Yasemin...Amerikan filmlerinden bir replik aklıma geliyor ama şimdi gerek yok,hani şu canın bilmem nereye olanlardan...

Bu seneki kural değişmediyse bu kadar Amerikalı ile nasıl bir yapı olacak? Augustus ve Fowles Avrupa'da oynar diğerleri tribünde oturur görüntüye göre. Ama asıl aklımdan geçen Amerikalı sıkıntısın olmadığı Işıl - yeni biri 2 numara - Augustus - Young - Fowles ilk 5i .

Sophia Young bir yer ile anlaştı mı?

Her gün bir transferin aciklanmasinin sebebi belki de MedicalPark'tir. 3-5 oyuncuyu birden alinca bir defa haber edilir böyle her gün haber ediliyor reklam oluyor MedicalPark adina :)

Yasemin ve Esra Beşiktaş'ta deniyor ama Yasemin resmi olarak açıklandı Esra'dan böyle bir haber gelmedi. Umarım takımda kalmıştır ve Ceyhun Hoca sayesinde özlediğimiz Esra olarak geri döner.

Hodges Bulgar Pasaportuyla Geliyor

Gün içinde açıklanan Hodges transferi ile herkesin kafası biraz karışmıştı, 4. Amerikalı takıma katılınca "Galatasaray'ın hedefi sadece TBBL mi?" diye sorulması kaçınılmazdı. Sponsorluk anlaşması ile bütçemiz de el verirken Candice Wiggins'e hayır denemezdi ama Avrupa pasaportu olmadan Doneeka Hodges eleştirilebilecek bir tercihti.

Tabii ki teknik ekip de bu sezon değişen Avrupalı oyuncu kuralına göre hareketlerini belirliyor. Öncelikle bu konuda onlara fazlasıyla güvenmemiz gerekiyor zira ekibin başında bu güveni fazlasıyla hakedecek bir isim bulunuyor. Zaten konuşuluyordu ama doğrulatmadan yazmak istemedik; yeni transferimiz Doneeka Hodges, Bulgar Milli Takımı'nın bir parçası. Hatta şu sıralarda Bulgar Milli Takımı'yla birlikte kampta bulunuyor oyuncumuz. LA Sparks ve Spartak Moskova'nın oyuncusu Noelle Quinn'in yerine Bulgar takımında yer alıcak olan Hodges'ın önümüzdeki hafta içinde hazırlık maçlarında milli takımının formasını terletmesi bekleniyor. Şimdi gönül rahatlığı ile iyi transfer diyebiliriz sanırım.

Galatasaray'a Avrupalı guard fikirleri üretirken burnumuzun ucundaki Hodges'in farkında değilmişiz, bunu da transfer sonrası görmüş olduk

Değerli Renktaşlar ,

Hepinize iyi günler dilerim...Uzun bir zaman takip edemedim gündemi.Ama 2 Amerikalı oyuncu almışız biri bulgar pasoportu taşıyormuş.Bu olunlu bir gelişme...Avrupa için iyi bir avrupalı oyuncu bulmalıyız özellikle 4 5 numaralar için...Işılımız sağlam dönerse oyun kurucu mevkiinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Sn. Yasemin HORASAN a ve de kesinleşmemiş gibi dursada Sn. SENCEBEYE Beşiktaşta başarılar dilerim...Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim...

Ama kafamda şu soru da var...Önceki yorumlarımda karşı yakanın takımı diye bahsettiğimiz rakibimiz bizden bence şu an iyi durumda...Onun için iyi bir iki yerli oyuncu bulmalıyız diye düşünüyorum...

Saygılarımla

Hodges'in Bulgar pasaportu ile gelmesinden çok Bulgar milli takımında oynaması çok önemliydi. zaten ceyhun hoca ne yapıyor yanlış mı yapıyor diye korkmuştuk. demekki bunun bilincinde yapılmış bir transfer buda demek oluyor ki 3 abd li oyuncumuz var augustus-fowles-winggins. Hodges ise avrupalı olarak oynatılacak. şimdi hepimizin beklediği Horasan'ın gitmesinden sonra Avrupalı kaliteli bir uzun ve Marie Cempbell veya Young'ın Türk statüsüne geçirilmesi.
Herşy yolunda giderse ligde rakibimizi kesinlikle geçeriz buna eminim. Ayrıca avrupa'da ise final four kesin diyorum.

hodgesi kimsenin farketmemesi farketilecek kadar iyi oyuncu olmamasından kaynaklanmasın?bence avrupalı olması kadar bizim hedeflerimize kattı yapacak kalitede bir oyuncu olması gerekirdi,maalesef avrupalı olması beni çok tatmin etmedi.inşallah beni yanıltır ve beklemediğim katkıyı sağlar

hüsnü tütün' Alıntı:
hodgesi kimsenin farketmemesi farketilecek kadar iyi oyuncu olmamasından kaynaklanmasın?bence avrupalı olması kadar bizim hedeflerimize kattı yapacak kalitede bir oyuncu olması gerekirdi,maalesef avrupalı olması beni çok tatmin etmedi.inşallah beni yanıltır ve beklemediğim katkıyı sağlar

Hodges'in esmeral ve birsel den kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. istatistikleri ortada ayrıca bir kaç sefer izledim dediğim gibi rakip takımın guardlarından daha iyi oyuncu

hüsnü tütün' Alıntı:
hodgesi kimsenin farketmemesi farketilecek kadar iyi oyuncu olmamasından kaynaklanmasın?bence avrupalı olması kadar bizim hedeflerimize kattı yapacak kalitede bir oyuncu olması gerekirdi,maalesef avrupalı olması beni çok tatmin etmedi.inşallah beni yanıltır ve beklemediğim katkıyı sağlar[/quoteHodges Türkiye deki bütün Türk kısalardan daha iyi Birsel ve Esmeral le karşılaştırmak zaten doğru değil bu oyuncu kendi şutunu hazırlaya biliyor deliçi penetreleri var çemşatı iyi her şeyden önçe bir wnba oyuncusu Birsel le Esmeralin nesi varki onları Hodgesle karşılaştırıyorusnuz

hüsnü tütün' Alıntı:

Kaç kere izlediniz Hodgesi ? Ayrıca Hodges'a yeteneksiz diyen arkadaşlar varsa onlara da soruyorum bunu ? Kaç kere izlediniz ?

Birsel şuan Avrupadaki en iyi 4-5 oyun kurucudan biridir. WNBA'ye gidip gitmemesi kendi tercihi.

Esmeral de Türk guardlar içinde Birsel'den sonra gelen ikinci oyuncudur bana göre.

Birsel iyi oyuncudur ancak wnba gitmemesi kendi tercihidir dersek doğru olmaz...Birşeyi yerin dibine sokmakta doğru değil,yıldızların yanına taşımakta doğru değil...Bir bakıyorsun bu kız basketçi bile değil deniyor,bir bakıyorsun Bird bir Birsel iki deniyor... :)

hakkında görüş bildirecek kadar izledim hodges'i,birsel ve meralle kıyaslamanıza anlam veremedim çünkü onlar türk oyuncular ve takımlarına verdikleri katkı ortada 3 yıldır şampiyonluğu bu kızlar sayesinde kazanıyo fb.hodgese kötü oyuncu bulduğum için karşı değilim bizim için yetersiz diyorum.FBnin yaptığı transferlerle bizimkileri birebir karşılaştırdığımızda slyvia ve augustus saymazsak zayıf kalıyoruz türklerin durumu ortada umudum her bölgede kendini kanıtlamış yabancı transferlerdi maalesef bana göre gerçekleşmedi ki ilk defa bayan takımın kendine ait parası varken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...