2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
3 numara arıyorsak hiç riske girmeyelim Tamika'yı sezon başında getirmeye çalışalım,bence ciddi bir girişim olursa gelecektir...

Aynen katılıyorum bu fikre Tamika doğru tespittir,oynadığı her macta triple-double'a yaklaşan bütün kategorilerde bi şey yapan böyle bir oyuncu yok.Ayrıca takımıda biliyor,yabancı değil.

Ceyda Kozluca Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Kocaeli BŞB. forması giyen Ceyda Kozluca ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Kariyerinde Beşiktaş, Erdemir, Akyazı ve Kocaeli BŞB. takımlarında forma giyen, 2 numara mevkiinde oynayan 1.80 boyundaki Ceyda Kozluca'ya Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Melek Bilge Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Beşiktaş Cola Turka'da oynayan Melek Bilge ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

1,94 boyunda pivot mevkiinde oynayan sporcu, kariyerinde Migros ve Beşiktaş Cola Turka takımlarında oynadı. Melek Bilge'ye Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Işıl-Tuğba
Hodges-Nihan-Ceyda
Augustus-Currie-Gülşah
M.M.Campbell-Bahar-Dilara
Fowles-Petronyte-Melek-Gizem

M.M.Campbell (Türk vatandaşı)
Hodges-Petronyte(EU)
Augustus-Fowles-Currie (NON-EU)

Bu kadro takım olmayı başarsın , her türlü şampiyon oluruz.

iziana castro marques dedik dedik bjk almış galiba bence currie'nin yerine onu düşünseydik daha iyiydi. çok iyi transfer yapmış oldu bjk eger doğruysa ona paramız kalmamış olabilir currie daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.

kesinlikle yanlış yapıyoruz ligde FB yi devirmek isti-yırsak sağlam üst seviye oyun kurucu gerekiyor.biz hala 3 numara alıyoruz. demekki hodgesi ligdede kullanacağız

Şuan tek bir transfer yapacağız gibi Melisa dışında.

Bana göre bu mutlaka iyi bir guard olmalı.

Herkesin daha çok ligi önemsediğini ve Hodges'ın Avrupa için alındığını düşünürsek, ligde şöyle bir kadromuz olacak.

Işıl-Yasemen-YABANCI
Tuğba-Ceyda
Seimone-Nihan-Gülşah
Bahar-(Melisa)
Fowles-Gintare-Melek

2-3 numara pozisyonunda zaten Türk oyuncu fazlalığı var, mutlaka ilk tercih guard olmalı. Çok iyi bir guard ile Avrupa'nın kağıt üstünde en iddaalı takımı oluruz.

forumda vede diğer forumlarda sitelerde gördüğüm durum şu

GS Bayan takımı
bu sene

"ya tutulamayacak"
"ya da tutamayacak"

takım maç yapmadan belirsizlik sürecek gibi.....

ya kadromuz bence fena değil şimdi
ışıl yasemen hodges
ceyda tuba augustus
gülşah curry
bahar melisa
fowles melek gintare ( bence fena değil gibi duruyor ve yine bence transfer yapılmayacak sanırım ..

ilginç. resmi sitede Tamika, Sophia ve Candice Wiggins hala kadroda görünüyor. O haliyle çok güzel bir kadro gibi duruyor :)
Candice Wiggins'in yerine bir isim alınacaktır bence. En zayıf halkamız guard pozisyonu bence. Bekleyip göreceğiz artık takımı.

DEĞERLİ RENKTAŞLAR ;

Uzn zaman sonra trannsfer haberleri aldık...kadronun oturması ile birlikte erken konuşmak olacak ama zaman ne gösterir bilmem erken konuştum diye yanılabililirim...FENERBAHCE GALATAARAY MEDİCAL finalleri gerek liğde gerekse T. KUPASINDA çekişmeli maçlara sahne olcak...Ne kadar Rakip taım olsada Nevriye Birsel Esmeral Şaziye Nevin buların yanında Diana Taaurasi Penny ve diğer yabancılar ile EU dede iddalı oldukları malum kadroları ile iyi maçlar olacaktır....Bizim takımımız ne kdar uyum sürecini erkan aşarsak uzun vadede şampiyonluk gözüküyor...Bir tek avantajları ise belli çekirdek kadrolarının beraber oynaması...İki takımada el de başarılar diliyorum...Ama onların önceliği ise tahminim El dir...Biz daha şsnslı gözüküyoruz bu yüzden...

Saygılarımla

burakgurcan' Alıntı:
DEĞERLİ RENKTAŞLAR ;

Uzn zaman sonra trannsfer haberleri aldık...kadronun oturması ile birlikte erken konuşmak olacak ama zaman ne gösterir bilmem erken konuştum diye yanılabililirim...FENERBAHCE GALATAARAY MEDİCAL finalleri gerek liğde gerekse T. KUPASINDA çekişmeli maçlara sahne olcak...Ne kadar Rakip taım olsada Nevriye Birsel Esmeral Şaziye Nevin buların yanında Diana Taaurasi Penny ve diğer yabancılar ile EU dede iddalı oldukları malum kadroları ile iyi maçlar olacaktır....Bizim takımımız ne kdar uyum sürecini erkan aşarsak uzun vadede şampiyonluk gözüküyor...Bir tek avantajları ise belli çekirdek kadrolarının beraber oynaması...İki takımada el de başarılar diliyorum...Ama onların önceliği ise tahminim El dir...Biz daha şsnslı gözüküyoruz bu yüzden...

Saygılarımla
öncelik diye birşey yoktur diye düşünüyoırum ben

Bugün ki maçı izleyemedim ama galiba Curry sakatlanmış.İkinci yarıda oynamamış. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...