2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Yavuz' Alıntı:
Yanlışın var Erdal. Yolda geçerken insan birkaç dostla karşılaşmaz, zaten insanın 1-2 dostu olur.

Bir genç, çok dostu olduğu için sürekli övünürmüş. Bir gün babası oğluna, madem bu kadar çok dostun var, gel onları deneyelim demiş. Oğul kendine güvenerek hemen kabul etmiş. Bir koyunu kesip çuvalın içine koymuşlar. Şimdi dost dediğin kişilerin kapısını çal demiş. Kimi arkadaşı, çuvaldan sızan kanı görünce kapıyı direk kapatmış, kimisi müsait olmadığını söyleyerek kapıyı açmamış... Oğul üzgün bir şekilde eve gelmiş, kimse bana güvenmedi, çuvalın içine bile bakmadan karşı tavır aldılar demiş.

Şimdi de benim dostum dediğim Ahmet Bey´e git demiş. Ahmet Efendi, hiçbir şey sormamış, hele sen önce karnını doyur, üstünü başını temizleyelim, güzel bir uyku çek, çuvalın hal çaresine yarın bakarız demiş.

Transfer, Campbell´ın gelmesi... O benim uzmanlık alanım değil, o nedenle bir şey diyemem. : )

Onur Yavuz'dan vecizeler :)
Transfer haberi doğru o zaman yine beni yanıltmadı ARKADAŞLARIM :):)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Campbell ve geçen yılki takımının başkanı bir ay kadar önce açıkladı zaten transferi. Bugün de Nihan Anaz GS tv'de Türk yapılan Campbell diyerek saydı onu da kadromuzda.

Yani şimdilik sadece resmi açıklama eksik. =)

GS TV'de son günlerde epey malzeme verdi. :)

Yıllar sonra tertemiz, yürekten destekleyebileceğimiz bir takım kuruldu. Aman eksik kalsın Pondexter ve onun getireceği baskı vs.

1 Numaraya mutlaka istim üstü bir oyuncu alınmalı. bunun başka izahı yok. rakibi geçmek istiyorsak olmazsa olmaz bir iş.

Aykut Ogut' Alıntı:
1 Numaraya mutlaka istim üstü bir oyuncu alınmalı. bunun başka izahı yok. rakibi geçmek istiyorsak olmazsa olmaz bir iş.

bence de şuan tek eksik noktamız kaliteli bir 1 numara,
eğer o pozisyona da kaliteli bir isim alınırsa hem ligde hem avrupada keyifle izleyebileceğimiz bir takım oluruz...

Forumdan Emre Karakaplan geçen Twitter'da Monique Currie'ye Gala'ya gelecek misin diye sormuştu.

Monique Currie, belki diye cevapladı.Sanırım Monique Currie ile görüşülüyor ki böyle bir cevap verdi.

Sn. Diana TAURASİ rakibimiz Fenerbahce Bayan Takımından yılık olarak 550 000 $ alacakmış ayrıca Şampiyon yapması durumunda ise El de 450 000$ ekstra alacakmış...Ucuz transfer gibi gözüküyor...Yani bazı yorumcular gibi örnek Sn. KOŞAN bir yerde söylemişti Spartak Mosovanın Bütçesinin geçen yıl 30 000 000$ olduğu gibi rakamları sonra indirmişti 10 20 Milyon $ malum...Yinede ucuza kapatılmış transfer olarak gözüküyor...

Haber Vatan gazetesinde çıkmış...

Erkek basketbolunda bile 30milyon dolarlık bütçe çok azken bayan basketbolunda olması hiç mantıklı değil. Ya kara para aklıyorlar ki bu böyle alenen yapılmaz yada Esat Yılmaer'i örnek almış biri bizi yiyor.

burakgurcan' Alıntı:
Sn. Diana TAURASİ rakibimiz Fenerbahce Bayan Takımından yılık olarak 550 000 $ alacakmış ayrıca Şampiyon yapması durumunda ise El de 450 000$ ekstra alacakmış...Ucuz transfer gibi gözüküyor...Yani bazı yorumcular gibi örnek Sn. KOŞAN bir yerde söylemişti Spartak Mosovanın Bütçesinin geçen yıl 30 000 000$ olduğu gibi rakamları sonra indirmişti 10 20 Milyon $ malum...Yinede ucuza kapatılmış transfer olarak gözüküyor...

tabi kız onun için spartakın 850bin dolarlık teklifini geri çevirdi ya fasa fiso inanmayın şunlara diana 550ye gelecek insan mı feneri nerden tanıyacak kız el de yarı final oynadıkları yok ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
burakgurcan' Alıntı:

tabi kız onun için spartakın 850bin dolarlık teklifini geri çevirdi ya fasa fiso inanmayın şunlara diana 550ye gelecek insan mı feneri nerden tanıyacak kız el de yarı final oynadıkları yok ..

Bir ara twette konuşuldu daha sonra ortak bir noktada birleşildi :)
Havada aşk kokusu var :)

Hikmet Görkem' Alıntı:
taurasi 1 milyon euro artı şampiyonluk vs primleri ile transfer edildi.550 bin lafı hikaye.neden ücretini yarı fiyatına düşürsün ki?
aynen bende 1,1milyon dolar artık şampiyonluk için 200bin artık el şampiyonluğu içinde 650bin doalr verileceğini duydum ki mantıklısıda bu yok neymiş sadece 550bin doalrmış peh peh peh ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...