2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm takımlarımız içerisinde en doğru işlerin yapıldığı yer kadın basketbol şubesi. Önümüzdeki yıl sonuç ne olursa olsun, çok güzel işler yapılıyor. hem yerli oyuncularda çok iyi isimler alındı, hem de yabancılarda. bunu görmek insanı mutlu ediyor.

Hikmet Görkem' Alıntı:
bu sene ligde şampiyonluk garanti ama avrupada f4 ü zorlarız gibime geliyor.avrupa için biraz tecrübe lazım.
Aman geçen sene futbolda da öyle diyorduk gümledik..Fenerinde iyi kadrosu var.. Avrupada çeyrek final görürüz f4 çok zor..

Hikmet Görkem' Alıntı:
bu sene ligde şampiyonluk garanti ama avrupada f4 ü zorlarız gibime geliyor.avrupa için biraz tecrübe lazım.

Penny-Diana ikilisi nerdeyse 40 sayı ortalamayla oynuyorlar. Fenerbahçe-Galatasaray maçları wnba maçları gibi olacak bu sene. Spartakla oynanacak maçlarda da Sylvia nefes kesecek :)

ya arkadaşlar abartmayın yine başladınız dereyi görmeden paçaları sıvamayın hoca yeni oyuncular yeni takımım oturması uzun süler fenerbahçe oturmuş sistemi var malesef bizden üstünler .kaliteli oyuncuları bizden fazla ve teccübeli bizim aldıgımız türk oyuncular genç ve tecübesiz sadece yabancılarımız tecübeli şimdiden kimse havaya girmesin takıma sabır göstermemiz lazım takım olmamız için beya zaman lazım arkadaşlar sabır sabır takım olursak seyirciyle bütünleşince olma şansımız yüksek hadi hayırlısı takım sezon başı kötü sonuçlarda alabilir herkes sabırlı olması lazım ve tam destek sonuna kadar desdek lazım

Henüz kesinleşmedi ama ilgileniyoruz Özge ile. Koçun Mersin altyapısına almak istediği isimlerden biriydi zaten geçen sene. Bu sene alınıp Botaş'a kiralık verilmesi gündemde.

Saim Karakuzu' Alıntı:
özge yavaş kesin olarak biz de mi ?

Kesine yakın transfer,Botaşa kiralanması da kesin bu sezon için.

Tek sorun sözleşmenin kaç yıllık olacağı.Biz 5 yıllık istiyormuşuz Özge 5 yıllık imzalamak istemiyormuş.Daha az istiyormuş.Bonservisinede 5 bin tl verilmiş.

Ben şimdi sözleşme yapan bir oyuncu olsam 3 yıldan fazla imzalamazdım.Bayan basketbolundan zaten çok iyi paralar kazanmak zor iken birde ciddi bir patlama yaparsa şu imzaladığı sözleşmenin ceremesini çeker oyuncu.Neticede spor sakatlığı var şanssızlığı var iyiyken kazanmalı.O yüzen Özge'nin böyle bir endişesi varsa bu konuda kulübün kızı rahatlatması lazım.

Ozan Deniz' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":rx068gty]özge yavaş kesin olarak biz de mi ?

Tek sorun sözleşmenin kaç yıllık olacağı.Biz 5 yıllık istiyormuşuz Özge 5 yıllık imzalamak istemiyormuş.Daha az istiyormuş.Bonservisinede 5 bin tl verilmiş.[/quote:rx068gty]
şaka gibi galatasrayla 5yıllık sözleşme istemiyorumda nedemk ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Ozan Deniz":h07qf9qj]

Tek sorun sözleşmenin kaç yıllık olacağı.Biz 5 yıllık istiyormuşuz Özge 5 yıllık imzalamak istemiyormuş.Daha az istiyormuş.Bonservisinede 5 bin tl verilmiş.
şaka gibi galatasrayla 5yıllık sözleşme istemiyorumda nedemk ..[/quote:h07qf9qj]

Kiz 5 yil GS'da kalmak istemiyorum demiyor ki.5 yillik kontrat istemiyor.Performansina gore kontratinda arttirim yapilma opsyonunun kendisinde kalmasini istiyordur.Kulubun insafina kalmayi degil.

Bunun yaninda menejerlerde imzalanan her sozlesmeden komisyon alir bu istememenin kaynaginda menejer endiseside olabilir.

ya ücret konusunda imzalandıktan sonra da artış yapma opsiyonunu kullanır yönetim nasıl emre çolaka bir zamanlar ardaya yapılanlar gibi birisi galatasaraylıysa düşünmemesi lazım böyle durumları ..

Bugun dışarı çıktım hava almak için Adnan Menderes S.S oralara uğradım bir kaç eski dostla karşılaştım basketbol hakkında muhabbet ederken M.Campbell Galatasaray'da oynayacağını söylediler.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama paylaşmak istedim

Yanlışın var Erdal. Yolda geçerken insan birkaç dostla karşılaşmaz, zaten insanın 1-2 dostu olur.

Bir genç, çok dostu olduğu için sürekli övünürmüş. Bir gün babası oğluna, madem bu kadar çok dostun var, gel onları deneyelim demiş. Oğul kendine güvenerek hemen kabul etmiş. Bir koyunu kesip çuvalın içine koymuşlar. Şimdi dost dediğin kişilerin kapısını çal demiş. Kimi arkadaşı, çuvaldan sızan kanı görünce kapıyı direk kapatmış, kimisi müsait olmadığını söyleyerek kapıyı açmamış... Oğul üzgün bir şekilde eve gelmiş, kimse bana güvenmedi, çuvalın içine bile bakmadan karşı tavır aldılar demiş.

Şimdi de benim dostum dediğim Ahmet Bey´e git demiş. Ahmet Efendi, hiçbir şey sormamış, hele sen önce karnını doyur, üstünü başını temizleyelim, güzel bir uyku çek, çuvalın hal çaresine yarın bakarız demiş.

Transfer, Campbell´ın gelmesi... O benim uzmanlık alanım değil, o nedenle bir şey diyemem. : )

Campbell ve geçen yılki takımının başkanı bir ay kadar önce açıkladı zaten transferi. Bugün de Nihan Anaz GS tv'de Türk yapılan Campbell diyerek saydı onu da kadromuzda.

Yani şimdilik sadece resmi açıklama eksik. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...