Şu Wiggins sakatlanmasaydı ne olurdu
Bu kadar talihsizlik olmaz.

Salih Coskun' Alıntı:Rakibin kadrosu tartismasiz daha kuvvetli, öyle cok az bir fark da yok. Ama neden zayif kadro kuruldu diye yönetim elestirilemez, cünkü Türk oyuncu yok piyasada. Ancak iste bir umut Ceyda, Gülsah vs. patlama yaparlarsa bir nebze olsun dengeleyebiliriz kadrolari. Ayrica Yasemen yillardir bu kadroda, ve forumdaki arkadaslar da cok övüyorlar ama henüz cok fazla göze batan birseyini göremedik. Bu sene bir katkida bulunsun artik.
Deniz Baskın' Alıntı:Bence yazılan hiçbirşeyin anlamı yok şu anda. Fener'i normal sezonda içerde dışarda yen şampiyon ol , içerde dışarda yenil 2. ol. Olay bu kadar basit. Yıllardır aynı hikaye. Bence Işıl'ı bu kadar küçümsemeyin. Önünde hazırlanması için kocaman bir yaz var sonuçta. Bi de basketbola açlığını düşününce bence çok daha iyi bile dönebilir.
teşekkür ederim kutay abiKutay Çamcı' Alıntı:Göze batmak deyimi göze çarpmak deyimine benzer anlamda da kullanılabilir
§ göze batmak
1) aşırı derecede görünür olmak: ?öyle kenara göze batmayacak bir masaya iliştik.?-N. Hikmet. 2) tedirgin etmek, uygunsuz veya yakışıksız görünmek: ?içbir zaman göze batmak ve sivrilmek isteme.?-N. F. Kısakürek. 3) çekemezliğe yol açmak.
Görüldüğü gibi 3 farklı anlamı var 2. anlam sizin dediğiniz gibi olumsuz ise de ilk anlamı yani "aşırı derecede görünür olmak" olumsuzluk içermiyor.Dikkat çeken,göze çarpan anlamında da kullanmak mümkün hatta T.D.K.'ya göre ilk anlamı bu.
http://tdkterim.gov.tr/atasoz/?kategori ... ak&hng=tam
Düzeltmek için noktalama işareti kullanmaya başlayabilirsinCANER IŞIKCEVAHİR' Alıntı:genel olarak bir rahatsızlığımı bildirmek istiyorum son zamanlarda gerek görsel gerek işitsel gerekse yazılı basında göze batmak deyiminin göze çarpmak deyiminin yerine kullanıldığına tanık oluyorum ve bunu ilk defa burada yazıya döküyorm.ama lütfen bu tespitimi ukalalık olarak yorumlamayın çünkü çoğu zaman bu yanlışlık iyi oyuncuyu kötü gibi tanımama neden oluyor.örneğin;x oyuncu a maçında çok iyi oynamıştır ve siz o oyuncu için a maçında en göze batan oyuncu x'di derseniz ben a maçında oynayan en kötü oyuncunun x olduğunu düşünürüm.bu mesajı yazmamın nedeni böyle birşeye az önce bu forumda tanık olmamdır.not:konuşmam ve yazım hiçbir zaman 4 4'lük olmadı bundan sonra da olmayacaktır bu yüzden benim de yanlışllarımı her zaman düzeltmekten kaçınmayın lütfen