2011/2012 Euroleague

dnh6x1.png


UMMC ve Casares'in uzunları daha iyi..Eğer Avrupalı uzun almassak çok zorlanırız.Bu farkı kapatmak şart.
 
Ros Casares macinin son mac olmasida avantaj.Ben begendim kurayi.Her zaman vurguladigimiz gibi sutu cok iyi bir Avrupali 4 le eksiksiz olarak baslariz Euroleague e.Daha sonra Ecaterinburg macinda eksiklerimizi eger varsa daha iyi analiz etme sansimiz olur.Ros Casares macida sampiyonluk icin yeterli oyuncu ve teknik kadroya sahip olup olmadigimizi net gosterir bize.
 
Peki diğer takımlar arasında çekilecek kura olayı neye göre yapılacak?Bu konu hakkında fibaeurope.com'da hiçbir ibare yok,atıyorum biz aynı gruptan takımlarla eşleşebilecek miyiz?1.olan takım başka bir grubun 1.cisi ile eşleşebilecek mi?Bu arada Final Eight in nerede yapılacağına Ekim ayında karar verilecekmiş ve bu şehir katılımcı takımların şehirlerden biri olacakmış.
 
Yine eskisi gibi siralama yapacaklar benim anladigim.En iyi birinciyi ayirdiktan sonra 14 takimisiralarlar gecen senelerde oldugu gibi.O yuzden cok mac kazanmak onemli.Ayni gruptan biriyle karsilasma olanagi var tabi.
 
UMMC Sue Bird,Horakova ve Jakobsene Anete ile anlaşmıştı.Bu durumda Candace Parker veya Cappie'den biriyle yollarını ayıracaklar gibi düşünülebilir ama takımda kalacakmış üç oyuncuda aynı bizim DT-SF-TC gibi.Ayrıca Sue Bird takıma geç katılıyor bildiğim kadarıyla.
 
süper oldu bu güçlü takımların olduğu gruptan çıkmak ilerleyen turlar için çok önemli. Umarım avrupalı bir 5 numara daha alırız.
 
iyi bir 4-5 lazım. ros casares zannedilen kadar homojen değil. uzun rotasyonu ile kısa rotasyonu arasında çok fark var. EL de en iyi 3-4-5 kombinasyonuna sahip takım ros casares (tabiki ocaktan sonra, moore gelince) rebound canavarı bir 3lü. Bence biz de EL deki en iyi 1-2-3 kombinasyonuna sahip takımız.

iyi bir 4-5 bulursak en iyi kadrolu takımlar arasında en homojen takımda oluruz.
 
bu nasıl bir gruptur :) hayırlısı olsun ne diyelim..şampiyonluk hedefimizi test etmemiz açısından iyi oldu diyebiliriz..
 
Gruba bak yaa ölüm grubundan da beter. Neyse iyi tarafından bakarsak eksiklerimizi erken görüp ilerde takviye yapma şansımız olur. Bizim grubun ilk 3 ü f4 oynar bence.:)
 
Bu sene euroleague'deki tecrübesizliğimizin cezasını çekiyoruz. 5. torbadan girdik. Fenerbahçe 2yada 3'ten girdi ama onlarda öyle bir bal var ki 1.torbanın en kötü takımı (kadrosunu dağıttığı için böyle diyorum) halconu çektiler.

Bu arada sue bird hangi takıma gitti ? ben bizim gruptaki lotosa gitti diye hatırlıyorum ama başka ünlü biride gitmiş olabilir :D
 
Ekaterinburg'un kadrosunda:Sue Bird,Stepanova,Pondexter,Gruda,Leuchanka,Dumerc,Candice Parker ve Marina Kuzina var diye biliyorum. Ros Casares'te:Lauren Jackson,Maya Moore,Sancho Lyttle,Laya Palau,Slviya Dominguez,Ann Wauters var diye biliyorum.Ama Avrupada 2 kıtadışı hakkı yok muydu? Casares'te kaç kıta dışı oldu? Ekaterinburg'ta 3 oluyor sanırım.Ayrıca maçlar 12 Ekim'de başlayacak. O tarihte yabancı oyuncular gelir mi acaba?
 
Sue Bird,Cappie Pondexter ve Candace Parker UMMC'de fakat Sue Bird sezon ortasında takıma katılıyor.Değişmeli oynayacaklar.Ayrıca Celine Dumerc ile yollarını ayırdılar diye biliyorum.

Ros Casares de ise Maya Moore takıma geç katılacak.Ellerinde bir de Lauren Jackson var,ama o da sakat hala..Ben şanslı olduğumuzu düşünüyorum fakat,iyi bir Avrupalı uzun konusu çok önemli..
 
Grup zor ama çıkmamız halinde final 8 yolunda büyük avantaj. Avrupalı uzun deniyor ama onu alırsak o da ligde oynayamayacak. Kadromuzda Alba ve Taurasi gibi guarda inanılmaz katkı yapan iki oyuncu var. Bence eğer Syl sezon başında gelecekse Prince dışarda bırakılıp, Tina,Syl ve Taurasi kadroya alınabilir.
 
Bence iyi bir Avrupalı 4 numarayla gruptan lider çıkarız.Geçen yılı hatırlıyorumda fener ummc yi deplasmanda çok rahat yenmişti.Bizim yabancılarımız onların geçen yılki yabancılarından daha ii diye düşünüyorum.Dediğim gibi iyi bir 4 numara ile hem gruptan lider çıkarız hem de şampiyonluk şansımız ciddi şekilde artar.
 

Üst