2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darius Songaila'ya çok sevinirim, lokavttan bağımsız olarak muhtemel rakibimiz Rytas ile anlaşacak diyorlardı, onların elinden kaparsak daha da güzel olur :)

Darius Songaila (born February 14, 1978) is a Lithuanian professional basketball player who last played in the NBA with the Philadelphia 76ers. He is also a member of the Lithuania national team. He can play POWER Forward and CENTER positions.

İyi oyuncu ama biraz yaşlı ve son döneminde düşüşte gibi gözüküyor.

Asıl mevkiisi 4 numaradır ama 5 numarada da oynar eğer gerek olursa. Ama tabii Songaila'nın 4, Furkan'ın 5 oynaması daha mantıklı. Orta mesafe şutu olan, fena atlet olmayan, sertlik konusunda da vasat üstü bir oyuncu Songaila. Ayrıca Furkan'ı tamamlayan oyun stiline de sahip. Eğer doğru haberse, kesinlikle iyi transfer olur.

Son 2 transferde bence çuvalladılar bizimkiler. Tecrübeli oyuncuyla, içi geçmiş oyuncu arasındaki ince çizgiyi tam tespit edemediler ve 2 yanlış transfer yaptık. Center olarak kağıt üzerinde oynuyor Songalia artık. Kendimizi kandırmayalım. Bu sezon izlediysem de hatırlamıyorum ama bir önceki sezon izliyordum. Kadroyu tamamlamak için alınan vasat altı minimum'luk adamlardan tek farkı, aldığı büyük paralardı.

Songolia'yı tanımlamak gerekirse yüzde85-90la serbest atış atan,orta mesafeden acımayan bir oyuncu.Oyun stili Michael Wright'a benziyor ama onun 2-3 gömlek üstü,upgrade edilmiş hali.İyi transfer olur.Furkan'ı 4 numarada kullanırız zannediyordum biraz şaşırdım bu habere

Son 2 transferde bence çuvalladılar bizimkiler. Tecrübeli oyuncuyla, içi geçmiş oyuncu arasındaki ince çizgiyi tam tespit edemediler ve 2 yanlış transfer yaptık. Center olarak kağıt üzerinde oynuyor Songalia artık. Kendimizi kandırmayalım. Bu sezon izlediysem de hatırlamıyorum ama bir önceki sezon izliyordum. Kadroyu tamamlamak için alınan vasat altı minimum'luk adamlardan tek farkı, aldığı büyük paralardı.

Katılıyorum ama daha kesin birşey yok tabi.

Belki penaltı taktiği olabilir.

Bizim de bütün oyuncular 1-2, 2-3, 3-4, 4-5 oynayabilen adamlar oldu. Furkan size olarak 5 için yetersiz bence belli ki orada düşünüyoruz onu. Bence saf bi pivot alınmalı.

Songaila 4 oynar, Furkan 5. Hoca şutör 4 numara topluyor takıma: Songaila, Cevher, Shumpert.
Şöyle düşünebiliriz: Ermal yerine Furkan, Rancik yerine Songaila.
Cevher ekstra. Bu durumda Shumpert'in 3 numarada da süre alacağını düşünüyorum bu forumda epey karşıt ses olsa da...

Beşiktaş'ın transferlerine hiç imrenmedim,hatta Beşiktaş taraftarı olsam rahatsız olurdum.

Şuan Galatasaray'ın gittiği yol en doğru yol,tam istediğim yoldan gidiyor Galatasaray zaten zamanla kimin doğru yolda olduğunu tüm basketbol camiası görecek.Sonuç olarak Beşiktaş basketbol şubesi hala kötü yönetiliyor,Galatasaray basketbol şubesi hergeçen yıl daha doğru ve daha güzel yönetiliyor olayın özeti budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...