2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenti bütçeyle orantılı olarak öyle büyüdü ki,pek tatmin olmadım bu transfere,daha iyisini beklerdim.Ama Songaila kötü oyuncu değil.

NBA rakamlarına bakıp "off yaa 2.5 sayı 1.5 ribaund ortalamalarıyla oynamış, ne işi var bizde" diyenler lütfen yazın oynanacak Avrupa şampiyonasını beklesinler. Ha yok beklemem diyolarsa, David Andersen gibi, Pekovic gibi, Splitter gibi Avrupa'da kralken NBA'de süre almakta bile zorlanan isimlere bakın. Bu konuda istisna Scola'dır.

Songaila 4 oynar, Furkan 5. Hoca şutör 4 numara topluyor takıma: Songaila, Cevher, Shumpert.
Şöyle düşünebiliriz: Ermal yerine Furkan, Rancik yerine Songaila.
Cevher ekstra. Bu durumda Shumpert'in 3 numarada da süre alacağını düşünüyorum bu forumda epey karşıt ses olsa da...
Tarz olarak benzeticeksek Ermal'in yerine Songaila, Rancik'in yerine Cevher olur. Furkan da geçen sezon sıkıntısını çektiğimiz pota altı bekçisi olarak alındı bence.

Songalia tam bir takım oyuncusu...
NBA sertliğine çoğu Avrupalı uzun tutunamamıştır...
Songalia tutunmayı başaran ender isimlerden biri...

sırtı dönük 5 numara oynayacak bi oyuncumuz var mı acaba kadroda ben mi görmüyorum..
bi acayip takım olduk anlamadım gitti.

Bir 5 numara alipkapatiriz transferi.
Lakovic,Tutku,Ender
Gordon,Evren
Shipp,Shumpert,Caner
Cevher,Furkan,Songiale
Andric,Yabanci
oluyor kadromus Haluk ve 2 genc oyuncuyla 16 kisilik kadromuz tamamlanir.

İyide beyler 5 numara gelmeyecek mi dedi birisi size? 4 ve 5 alınmayacakmıydı bu takıma, bu 4 numara işte, bir süre sonra iyi birde 5 numara gelir zaten. Yani siz herşeyi düşünüyorsunuz Hoca düşünemiyor öyle mi, bence biraz sakin olup bekleyin, Darius ta 4 numara için gayet güzel transfer, Nba de 8 sene tutunmak her avrupalının harcı değildir.

İyide beyler 5 numara gelmeyecek mi dedi birisi size? 4 ve 5 alınmayacakmıydı bu takıma, bu 4 numara işte, bir süre sonra iyi birde 5 numara gelir zaten. Yani siz herşeyi düşünüyorsunuz Hoca düşünemiyor öyle mi, bence biraz sakin olup bekleyin, Darius ta 4 numara için gayet güzel transfer, Nba de 8 sene tutunmak her avrupalının harcı değildir.

4 ve 5 değil,4 ve 5 oynayabilen "bir" oyuncu gelecek dendi.Ve bu isim şimdilik Songaila gibi gözüküyor.Ayrıca Oktay Hoca'nın maksimum 5 yabancı düşünüyoruz sözünü de unutmamak gerek.

Songaila gelirse hücum tarafında hiçbir sıkıntımız olmaz. İkili oyunlarıyla Andric ve Furkan, şutlarıyla Shumpert ve Cevher 4-5 rotasyonundan sayı bulmamızı sağlar. Songaila ise hem sırtı dönük hücumu iyi yapar, hem orta mesafe şutu iyidir, hem ikili oyun oynar.

Bu transfer olursa düşünebileceğimiz tek konu boyalı alan savunması. Songaila'nın elit bir savunmacı olmadığı çok açık. Burada Furkan'a çok iş düşüyor aslında. O savunmada ne kadar caydırıcı ve etkili olursa takımımız bir seviye daha üste çıkabilir.

Genel olarak Songaila beklentilerimi karşılayacak bir isim oldu ve sevindim bu transfere. Litvanyalılar iyidir, oyun zekalarını filan geçtim, Euroleague deplasmanlarında sırf tecrübesiyle ve soğukkanlılığıyla bile çok yararlı olacaktır Songaila.

4 ve 5 değil,4 ve 5 oynayabilen "bir" oyuncu gelecek dendi.Ve bu isim şimdilik Songaila gibi gözüküyor.Ayrıca Oktay Hoca'nın maksimum 5 yabancı düşünüyoruz sözünü de unutmamak gerek.

Shipp'e herkes gidecek gözüyle bakıyorken 3-4 ve 5 alınacak denildi, Hoca Shipp'i 3 numarada oynatacağım dedi, geriye 4 ve 5 kaldı, Ersan düşünülüyordu, Ersan gelse 4 ve 5 mi oynayacaktı? Darius 4 e alındı 5 e de biri alınacaktır bence.

Bu abinin sırtı dönük oyunu var mı ?

Birde bitti mi bu transfer ?

Rytas'a eksi bize artı yazılacak bir hamle olur o yönden de bakmak lazım :)

Songolia yalnız düşüşte olan bir oyuncu. Düşüşte ve yaşlı oyuncu almak çok tehlikeli bir kumardır. Bence çıkışta olan bir oyuncu bulalım hata yapmayalım

bence şutu olan 4 numarada iş yapar ki Darius Songaila da şutu olan sert bir adam
ben hala 5 numara alacağımıza inanıyorum
hücum yönümüz biraz eksik kalmıştı Songaila hücumdaki eksikliğimizi kapatabilir
bir arkadaş michael wright a benzetmiş. bence onun tarzında ama daha serti
furkan joker olur
4,5 oynar sıkıntıya gerek yok
iyi bir 5 numara ile taş gibi takım oluruz

Songaila Avrupa'da terör estirir yahu iyi misiniz gençler ? Adam Goran Nikolic gibi orta mesafe koyar , hücumda her işi yapar. Avrupa seviyesinde sırtı dönük gayet de oynar. 4-5 çok rahat götürür ve oyun bilgisi muazzamdır. Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından birini aldık eğer harbi aldıysak. Oldukça da kalındır ve pis işleri de iyi bildiği için 5 de oynar. Tek sıkıntısı atletizm ki zaten Litvanya'lı bi adamdan bahsediyoruz. Alındıysa çok sevinirim.
Nba'de 2 sayı 1 ribaund yapmış o ne yeaaaağ diyenleri de akla ve mantığa davet ediyorum. İzlemediğiniz adama çamur atmanın faydası yok , en azından komik duruma düşmeyin.
NOT : Bilip , izleyip eleştirenlere saygım sonsuzdur.

Shipp'e herkes gidecek gözüyle bakıyorken 3-4 ve 5 alınacak denildi, Hoca Shipp'i 3 numarada oynatacağım dedi, geriye 4 ve 5 kaldı, Ersan düşünülüyordu, Ersan gelse 4 ve 5 mi oynayacaktı? Darius 4 e alındı 5 e de biri alınacaktır bence.

Ersan'ı biz ihtiyaç dahilinde değil,fırsat ve bomba transfer olarak görüyorduk.Shipp'in gideceği konuşulduğunda henüz Lakovic gelmemişti ve Jamon Gordon açıklandıktan sonra kimse 1 numara alacağımızı düşünmedi,herkesin aklında Shipp'in yerine biri,3 ve 5 numara transferi vardı.Lakovic açıklandıktan sonra acaba 6 yabancılı bir kadro mu düşünülüyor,3 ve 5 numaraya transfer yapacağız derken Oktay Hoca "Maksimum 5 yabancı düşünüyoruz,Shipp'i 3 numara düşünüyoruz ve 4-5 numara oynayabilen bir oyuncu alabiliriz" dedi.Yani bunun anlamı herkesin beklediği 3 numara transferi olmayacak,4-5 oynayabilen bir oyuncu alınacaktı ve bu isim Songaila oldu.Ve şu an 5 yabancı(Lakovic-Gordon-Shipp-Songaila-Andric) oldu takımımızda.

Ersan transferi taraftara bomba transfer hediyesi ve lokavttan doğabilecek bir fırsat hamlesi olarak görüldüğünü yeniden belirtmek isterim.Yani uzun transferi düşünülürken "Ersan ile uzun transferini kapatırız" anlamı yoktu Ersan transferinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...