2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef yok. Tofaş 5 oyuncuyla öne çıkmış.

2011 Yılı Kadrosu (01.06.2011-01.08.2011)

Oyuncu Pozisyon Boy Kulübü
A. Buğrahan Tuncer Skorer Guard 1.92 Beşiktaş JK
Metin Türen Kısa Forvet 1.99 Darüşşafaka
Berkay Candan Uzun Forvet 2.05 Fenerbahçe Ülker
Erbil Eroğlu Oyun Kurucu 1.94 Fenerbahçe Ülker
Talat Alp Altunbey Uzun Forvet 2.03 Genç Banvitliler
Bulut Altın Oyun Kurucu 1.86 Pertevniyal
Ramazan Tekin Pivot 2.12 Pertevniyal
Tayfun Erülkü Skorer Guard 1.90 Pertevniyal
Onur Çalban Pivot 2.08 Pınar Karşıyaka
Kenan Sipahi Oyun Kurucu 1.94 Tofaş
Mertcan Özen Kısa Forvet 1.94 Tofaş
Samet Geyik Uzun Forvet 2.05 Tofaş
Uğur Dokuyan Kısa Forvet 1.97 Tofaş
Yiğit Emre Mirza Pivot 2.06 Tofaş

Berkay,Erbil,Ramazan,Tayfun,Onur,Kenan,Samet,Uğur şu an 18 yaş altı turnuvasında oynuyorlar, neresi yazdıysa özen vermeden yazmışlar.

Trabzon'da oynayan sanırım U15 takımı. Federasyonun sitesinde kadro şöyle görünüyor:

Berk Demir Kısa Forvet 1.97 Anadolu Efes
Cedi Osman Skorer Guard 1.94 Anadolu Efes
Okben Ulubay Kısa Forvet 2.00 Anadolu Efes
Emircan Koşut Pivot 2.08 Bayrampaşa Sancak
Doğukan Şanlı Skorer Guard 1.91 Beşiktaş
Kartal Özmızrak Oyun Kurucu 1.84 Beşiktaş
Sertan Sarı Uzun Forvet 1.99 Darüşşafaka
Ayberk Güleryüz Pivot 2.06 Fenerbahçe Ülker
Berk İbrahim Uğurlu Oyun Kurucu 1.83 Fenerbahçe Ülker
Mehmet Fırat Alemdaroğlu Uzun Forvet 2.02 Fenerbahçe Ülker
Metecan Birsen Kısa Forvet 2.03 Fenerbahçe Ülker
Deniz Kruszynski Oyun Kurucu 1.91 Galatasaray
Adnan Mustafa Skorer Guard 1.88 Tofaş
Mert Çevik Skorer Guard 1.95 Tofaş

emrah bakın kardeşimiz yazımızı kale alıp güzel bir yazı yazmış teşekkür ediyoruz, sertaç konusunda haklı çıkmasını ümit ediyorum, her ne kadar seyrettiğim maçlarda bana pek ümit vermediyse de kendisini geliştirmesini gerçekten isterim. ama fiziksel eksikliklerini gidermesi acilen şart, bileklerini bilmem de savunmasının çok yumuşak olduğu aşikar. furkan ermal meselesine gelince evet birbirlerinden farklı oyuncular, tabi isterdik ki ikisinin kırması bir oyuncumuz olsun-böyle bir oyuncu dünya çapında olur- bir tercih gerekirse ben uzun vadede tabiki furkan derim ama bu sene için tercihim ermal olur. takımımızın sırtı dönük oyunu olan gerçek bir 5 numarası yok, ünal özüak bununla ilgili -pek hoş bir üslupla olmasa da- bir yazı yazmıştı ve nur gencer de ona destek veriyordu, açıkçası ben de onlara katılıyorum, centerı olmayan bir takım daima ciddi sorunlar yaşar: bize basketbolu ilk öğrettiklerindeki felsefe basitti ve değişmez: basketbol topu çembere en yakın yerden atma sanatıdır.

Yazın için teşekkür ediyorum...
Dediklerimde yanlış anlaşılmasın, ben sadece Sertaç da potansiyel var diyorum, belki Avrupa yıldızı olmayabilir ama iyi bir takım oyuncusu neden olmasın...Tabi çok çalışması lazım, özellikle fiziksel olarak...Şu anda takımın 5 numarası olabilir mi ? Tabiki hayır...Uzun konusunda da aynı endişeleri bende paylaşıyorum...Oktay Hoca bir kumar oynadı bakalım ne olacak ?

bu kadroda değil trabzondaki...ama trabzondaki milli takımın 14 numarasını çok iş yapar gelecekte bana göre
Trabzon'da oynayan sanırım U15 takımı. Federasyonun sitesinde kadro şöyle görünüyor:

Türkiye, Çin ve birkaç ülkede basketbol oynayabilirim diye açıklama yapmıştı. Türkiye için ciddi bir durumunun olacağını sanmıyorum.

Bu kadro Yıldız A takımı, Trabzondakiler ise Yıldız B takımı. Trabzon'daki maçlarda ise guard Berk Uğurlu çok iyi bi basketçi olabilir Fener'de oynuyor onun dışında Oğulcan Baykan'da iyi bi oyuncu olabilecek kapasiteye sahip...

Ben Trabzon'daki olimpiyatlarda Sırp takımının guard ını çok beğendim. İsmini bilmiyorum ama gerçekten ellerine çok hakim ve çok tecrübeli bir guard gibi beklenmedik paslar atabiliyor.Scout ekibinin bir araştırması lazım Sırp takımından o çocuğu ve pota altı oyuncularını.

Sırplarda 5 numara Zagovac mıydı adı neydi bilmiyorum ama o çocuğa dikkat.Yıllar önce Karadeniz Olimpiyatlarında da İlkan Karaman'a dikkat demiştim gösterdiği gelişim belli bu turnuvada da Zagovac-Baykan-Berk Uğurlu ya dikkat.

Ayrıca Yunan ve Sırp takımlarına hayran kaldım...Adamların A Milli Takımlarındaki sistemleri neyse altyapıdaki sistemleri de aynı...Adamlar bunu altyapıdan itibaren uyguluyorlar bizde ise gram sistem yok.

Sırpsa düşünmeyin alın . Kaç tane kötü basketbolcu çıktı o topraklardan :) Böyle işlere bizim de girmemiz lazım çünkü artık Avrupalı genç uzunlar çok pahalı oluyorlar parladığı anda...

Sırplarda 5 numara Zagovac mıydı adı neydi bilmiyorum ama o çocuğa dikkat.Yıllar önce Karadeniz Olimpiyatlarında da İlkan Karaman'a dikkat demiştim gösterdiği gelişim belli bu turnuvada da Zagovac-Baykan-Berk Uğurlu ya dikkat.

Ayrıca Yunan ve Sırp takımlarına hayran kaldım...Adamların A Milli Takımlarındaki sistemleri neyse altyapıdaki sistemleri de aynı...Adamlar bunu altyapıdan itibaren uyguluyorlar bizde ise gram sistem yok.
ağır bir eleştiri olmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...