yuh Onur yuh coşma !
Eyvah bana kimbilir nasıl cevap vericen
yuh Onur yuh coşma !
yuh Onur yuh coşma !
Katılıyorum olay zaten lokavtın ne zaman biteceği. O tarihi bilsek önümüzü daha net görebiliriz.Lokavt bitmezse önümüze geçebilirler şampiyonluk şansı için.Kobe ve Deron dönerlerse şansları yok.Ki lokavtın bitmeyeceği kesinleşirse bir hamle yaparız heralde.Gene önce oluruz.Bu sene ki tek rakibimiz kağıt üzerinde Efes'tir.Gerisi rakip olamaz bize F.Ülker dahil.
Lokavt bitmezse önümüze geçebilirler şampiyonluk şansı için.Kobe ve Deron dönerlerse şansları yok.Ki lokavtın bitmeyeceği kesinleşirse bir hamle yaparız heralde.Gene önce oluruz.Bu sene ki tek rakibimiz kağıt üzerinde Efes'tir.Gerisi rakip olamaz bize F.Ülker dahil.
F.Ülker'in kadro olarak bizden hala daha iyiler bana göre.Fakat bu seneki hamleleri takımı üst seviyeye taşıyacak hamleler değil.Bizim hamlelerimiz takımımızı üst seviyeye taşıdı,geçen seneden daha iyisini yapabiliriz fakat kağıt üstünde onlar bizden daha iyi kadro olarak.
Geçen sene salladık yıkamadık.Bu sene aynı mücadele olursa yıkarız bence.Ama sağlam bir 5 numara takviyesiyle bu işi kolaylaştırmakta bizim elimizde.
Diğer taraftan ömer için beşiktaş çok yanlış bir tercih olur.Ben basketbolcu olsam son tercih edeceğim yerlerden biri beşiktaş olurdu,sistem yok huzur yok..Ömer Aşık için Beşiktaş haberleri geçiyor.
Ömer Aşık dedik gün boyu.Beşiktaş girişimlere başlamış.Onlar bile önümüze geçti kadro kalitesi olarak.Artık harekete geçmemiz lazım
Ülker zaten önümüzdeydi.Beşiktaş bizden çok çok geride olmasına rağmen şu an önümüzdeler.Niye Ülker değil de Beşiktaş ?
ömer aşık önemli bir hamle olucaktır ve bence en az 1 sene kalmaya da razı edilebilir..O yüzden ömer aşık bizim için şık bir hamle olur
ben anlamıyorum be deren bi de kobe yle takım olup besiktas uzerimizdeyse diyecek bir sey yok tamam bizde isteriz iceriyi kaplayacak ve hucumda iyi olan bi 5 numara ama bu kadro kalitesiyle besiktasın gerisinde demek bence biraz takımımıza yapılmıs haksızlıktır