2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lokavt bitmezse önümüze geçebilirler şampiyonluk şansı için.Kobe ve Deron dönerlerse şansları yok.Ki lokavtın bitmeyeceği kesinleşirse bir hamle yaparız heralde.Gene önce oluruz.Bu sene ki tek rakibimiz kağıt üzerinde Efes'tir.Gerisi rakip olamaz bize F.Ülker dahil.

Lokavt bitmezse önümüze geçebilirler şampiyonluk şansı için.Kobe ve Deron dönerlerse şansları yok.Ki lokavtın bitmeyeceği kesinleşirse bir hamle yaparız heralde.Gene önce oluruz.Bu sene ki tek rakibimiz kağıt üzerinde Efes'tir.Gerisi rakip olamaz bize F.Ülker dahil.
Katılıyorum olay zaten lokavtın ne zaman biteceği. O tarihi bilsek önümüzü daha net görebiliriz.

F.Ülker'in kadro olarak bizden hala daha iyiler bana göre.Fakat bu seneki hamleleri takımı üst seviyeye taşıyacak hamleler değil.Bizim hamlelerimiz takımımızı üst seviyeye taşıdı,geçen seneden daha iyisini yapabiliriz fakat kağıt üstünde onlar bizden daha iyi kadro olarak.

F.Ülker'in kadro olarak bizden hala daha iyiler bana göre.Fakat bu seneki hamleleri takımı üst seviyeye taşıyacak hamleler değil.Bizim hamlelerimiz takımımızı üst seviyeye taşıdı,geçen seneden daha iyisini yapabiliriz fakat kağıt üstünde onlar bizden daha iyi kadro olarak.

Geçen sene salladık yıkamadık.Bu sene aynı mücadele olursa yıkarız bence.Ama sağlam bir 5 numara takviyesiyle bu işi kolaylaştırmakta bizim elimizde.

Geçen sene salladık yıkamadık.Bu sene aynı mücadele olursa yıkarız bence.Ama sağlam bir 5 numara takviyesiyle bu işi kolaylaştırmakta bizim elimizde.

Benim de demek istediğim aslında o.Biz takımımızı üst seviyeye taşıdık,onlar taşıyamadı,geçen seneki kadroyla 2 maç alıp,normal sezondaki maçlarda da üstün oynadıysak,bu sene daha iyi işler yapabiliriz.Fakat kağıt üstünde demek başka birşey,kağıt üstünde onlar daha iyiler.Fakat bu sene yıkacağız onları Allah'ın izniyle.

ömer aşık önemli bir hamle olucaktır ve bence en az 1 sene kalmaya da razı edilebilir..O yüzden ömer aşık bizim için şık bir hamle olur

Bence bizim yapmamız gereken şey çok basit, 5 numara transferi.

NBA'deki lokavttan yararlanmak zorunda da değiliz, Avrupa'da da vardır elbet cüsseli, sert savunma yapan ve hücumda da iyi olan bir 5 numara.

Efes'in bu seneki kadrosu çok iyi oldu. Hido deniyor ki olursa ben oha derim yani. Vujacic, Ersan falan çok iyi transferler. Kuqo'yu vermeseydik yerli problemi yaşayabilirlerdi ama onu da hallettiler. Bence şampiyonluğun ve EL'deki F4'ün en büyük adaylarından biriler.

Ülker'e bakınca zaten iyi kadroları var ki Ukic gibi EL'de bile elit olan bir oyuncuları var. Yaptıkları transferler çok mu iyi, hayır ancak kadroları zaten iyi ve bu da onlara avantaj sağlayacaktır.

Geçen sene bizim en büyük sorunumuz kuşkusuz şutlardı ki bana göre ribaund olayıyla birlikte kaçırdığımız üçlüklerde yüzdemiz biraz daha fazla olsaydı şampiyonduk şu an. Geçen sene top eline geldiğinde "üçlüğü yazar şimdi" diyebileceğimiz Tutku, Preston ve Haluk vardı. Diğer oyuncularımızın şutları o kadar iyi değildi. Bu sezon Lakoviç, Cevher ve Ender'le şut, Furkan ile ribaund sorununu çözdük gibi. Ancak bi 5 numara daha olmalı.

GSTV'deki röpörtajından anladığım kadarıyla Furkan 5 numara için inanılmaz undersize gibi geldi bana :D Bir deri bir kemik adam :p Sertaç'ın da yumuşak savunma yaptığını düşünürsek kesinlikle bir 5 numara. Eğer kriterlerimize uygun bir 5 numaramız olursa EL'de de ilerleyebiliriz ama bence şu anki pota altıyla zor EL grupları.

Ömer Aşık dedik gün boyu.Beşiktaş girişimlere başlamış.Onlar bile önümüze geçti kadro kalitesi olarak.Artık harekete geçmemiz lazım

ben anlamıyorum be deren bi de kobe yle takım olup besiktas uzerimizdeyse diyecek bir sey yok tamam bizde isteriz iceriyi kaplayacak ve hucumda iyi olan bi 5 numara ama bu kadro kalitesiyle besiktasın gerisinde demek bence biraz takımımıza yapılmıs haksızlıktır

Ömer hiçbir takımla 1 yıllık sözleşme imzalamaz.Ersan'ın 1 senelik sözleşmesi kaldığı ve Bucks'ta oynamak istemediği için,lokavt bittikten sonra sözleşmesini feshetmek için görüşecek.Sözleşme feshedilmeden lokavt bittikten sonra hiçbir oyuncu Avrupa'da kalamaz.Ömer sözleşmesini feshetmez.

ben anlamıyorum be deren bi de kobe yle takım olup besiktas uzerimizdeyse diyecek bir sey yok tamam bizde isteriz iceriyi kaplayacak ve hucumda iyi olan bi 5 numara ama bu kadro kalitesiyle besiktasın gerisinde demek bence biraz takımımıza yapılmıs haksızlıktır

Katlılyorum;

Arkadaşlar Beşiktaş bu sene kadroya kimi katarsa katsın korkmayın. Türkiye'de sadece yabancılarla hiçbir maçı kazanamazsınız. Kenardan gelen Türk oyuncularınızın da şampiyonluk mücadelesine hazır olması gerek. Biz BJK'den bu konuda çok daha iyiyiz. Ayrıca BJK ilk aşamada başarıyı ve uyumu düşünmüyor. Onlar ilk olarak şovu,isim yapmayı hedefliyorlar. Bu yanlış mantıklarıyla şampiyonluğun yanından geçemezler. İsterlerse Jordan'ı alsınlar aynı yerde sayarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...