Efes-Ülker tamam da Beşiktaş ne yea diye bir küçümseme efekti yapmak istiyorum.
Bence Ömer Beşiktaş'a gitmeyecek.Zaten böyle bi dedikodu bile yokken nerden çıkıyor bu Ömer-Bjk ilişkisi anlamıyorum..Kobe'de zor diyorlar.Nike Çin'de oynaması için baskı yapıyormuş..
kardeş iyi tamam da bi Deron bi Kobe derken çok mu hiçe saydın adamları ya adamların dünya şampiyonasında kaçıncı versiyon takımalrının bizimkilere ve herkese ne yaptığını görmedin mi
Bence Ömer Beşiktaş'a gitmeyecek.Zaten böyle bi dedikodu bile yokken nerden çıkıyor bu Ömer-Bjk ilişkisi anlamıyorum..Kobe'de zor diyorlar.Nike Çin'de oynaması için baskı yapıyormuş..
Evet biliyorum Çin federasyonunun izni gerektiğine ama bir yolunu bulurlar.Çin'de lig aralık ayında başlıyor yanlışın olmasın 2 ay fazladan maaş kısmında haklısın ama Kobe'nin ana sponsoru nike.Eğer Çin'e giderse hem reklam geliri olarak hem de gittiği kulüpten alacağı ücretle Beşiktaş'ın verdiğinin çok daha fazlasını kazanır Kobe..Çin Basketbol Federasyonu'nun NBA'den gelecek oyunculara izin vermeme durumu da var yalnız. Ayrıca Çin'de lig kasım ayında başlıyor. Kobe için Türkiye'ye gelmek 2 ay fazladan maaş almak demek oluyor.
Evet biliyorum Çin federasyonunun izni gerektiğine ama bir yolunu bulurlar.Çin'de lig aralık ayında başlıyor yanlışın olmasın 2 ay fazladan maaş kısmında haklısın ama Kobe'nin ana sponsoru nike.Eğer Çin'e giderse hem reklam geliri olarak hem de gittiği kulüpten alacağı ücretle Beşiktaş'ın verdiğinin çok daha fazlasını kazanır Kobe..
Bir yolunu bulabileceklerine pek inanmıyorum çünkü Çin Federasyonu bu konuda çok ciddi diye biliyorum. Çin'e giderse daha fazla para kazanır ama Çin'i Katar olarak göremez bence.
Basketbol 5 kişiyle oynanıyor abi ayrıca yedekleri felan da katarsak 12 kişi oluyor 2 kişiyle besiktaş her macı kazanacaksa sen haklıısn eyvallah besiktasın kadrosuna bakarsak soru isareti cogu bu ikisi de lokav biter giderse besiktas alt yapısıyla oyartık
Basketbol 5 kişiyle oynanıyor abi ayrıca yedekleri felan da katarsak 12 kişi oluyor 2 kişiyle besiktaş her macı kazanacaksa sen haklıısn eyvallah besiktasın kadrosuna bakarsak soru isareti cogu bu ikisi de lokav biter giderse besiktas alt yapısıyla oyartık
Bence doğru olma ihtimali yok.4 numarada bir ton oyuncu var.Tabi hoca Songaila yada Furkanı sürekli 5 numarada kullanıp Cevheri 3 numara kullanmayı düşünüyor olabilirhttp://twitter.com/#!/vsm1905/status/100671574478307328
Şöyle bir şey var, doğru olma ihtimali nedir acaba ?
Haklısın abi.Nowitzki gelsinde ona yer buluruzOnur, Nowitzki geliyor da sen pozisyon arıyorsun