2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ömer Beşiktaş'a gitmeyecek.Zaten böyle bi dedikodu bile yokken nerden çıkıyor bu Ömer-Bjk ilişkisi anlamıyorum..Kobe'de zor diyorlar.Nike Çin'de oynaması için baskı yapıyormuş..

Çin'e giderse lokavt bitsin bitmesin 1 sene oynamak zorunda kalacak ama. Kabul etmez bence. Beşiktaş'ın da aylık 1,5m'i verebileceğini zannetmiyorum Kobe'ye.

Beşiktaş şu an tam bir soru işareti olarak devam ediyor transferde. Keşke D-Will'e Kobe'ye verecekleri parayla en azından uzun süre (1-2 yıl) oynayabilecek oyunculara versinler. Songaila yanılmıyorsam 500 bin euro alıyor, Kobe'nin aylığı 1,5m. tamam Kobe Bryant bu ama ayranın yok içmeye derler adama.

kardeş iyi tamam da bi Deron bi Kobe derken çok mu hiçe saydın adamları ya :D adamların dünya şampiyonasında kaçıncı versiyon takımalrının bizimkilere ve herkese ne yaptığını görmedin mi :D

Basketbol 5 kişiyle oynanıyor abi ayrıca yedekleri felan da katarsak 12 kişi oluyor 2 kişiyle besiktaş her macı kazanacaksa sen haklıısn eyvallah besiktasın kadrosuna bakarsak soru isareti cogu bu ikisi de lokav biter giderse besiktas alt yapısıyla oyartık

Bence Ömer Beşiktaş'a gitmeyecek.Zaten böyle bi dedikodu bile yokken nerden çıkıyor bu Ömer-Bjk ilişkisi anlamıyorum..Kobe'de zor diyorlar.Nike Çin'de oynaması için baskı yapıyormuş..

Çin Basketbol Federasyonu'nun NBA'den gelecek oyunculara izin vermeme durumu da var yalnız. Ayrıca Çin'de lig kasım ayında başlıyor. Kobe için Türkiye'ye gelmek 2 ay fazladan maaş almak demek oluyor.

kadromuz için doğru hamleler yaptık ancak ligde efese göre yetersiz kalıyoruz bana göre songaila yerine daha sert savunmacı bir 5 alınmalıydı ama oktay hoca ne yapacağını bildiği için ona güvenimiz tam

Şöyle hayali yada transferi yapılmamış ve yapılmayacak olan adamlarla kadro kurup karşılaştırma yapmakta yeni çıktı..Ve ciddi ciddi Barış Hersek i rakip takımda tehdit olarak gören arkadaşlar varsa eğer ciddiyim o bakış açılarından bende bakmak istiyorum..bi deneyeyim en azından..

Ayrıca basketbolunu geçtim Oğlun olsa sevmezsin Barış Herseki

bence eğer lokavk uzun sürecekse NBA den taraftarı havaya sokacak bir hamle çok iyi olurdu fakat benim tanıdığım oktay hoca böyle bir hamle yapmaz. şuan takımımızın tek eksiği 5 numara. herkesin görüşü aynı. 1-2 ve 4 numaralarda ne fenerden ne de efesden bir eksiğimiz yok. bjk nin ne olacağı hala muamma. eğer lokavt ocakta bitmeyecekse bir pekovic hamlesi süper olur. kjeli de bir takımla anlaşmadı duyduğum kadarıyla. pekovic ve kjeli ikilisi bu kadroya katılırsa bize yine ligde final yolu açılır. ayrupadada top 8 kalırız....
bence tabi......

Çin Basketbol Federasyonu'nun NBA'den gelecek oyunculara izin vermeme durumu da var yalnız. Ayrıca Çin'de lig kasım ayında başlıyor. Kobe için Türkiye'ye gelmek 2 ay fazladan maaş almak demek oluyor.
Evet biliyorum Çin federasyonunun izni gerektiğine ama bir yolunu bulurlar.Çin'de lig aralık ayında başlıyor yanlışın olmasın :D 2 ay fazladan maaş kısmında haklısın ama Kobe'nin ana sponsoru nike.Eğer Çin'e giderse hem reklam geliri olarak hem de gittiği kulüpten alacağı ücretle Beşiktaş'ın verdiğinin çok daha fazlasını kazanır Kobe..

Evet biliyorum Çin federasyonunun izni gerektiğine ama bir yolunu bulurlar.Çin'de lig aralık ayında başlıyor yanlışın olmasın :D 2 ay fazladan maaş kısmında haklısın ama Kobe'nin ana sponsoru nike.Eğer Çin'e giderse hem reklam geliri olarak hem de gittiği kulüpten alacağı ücretle Beşiktaş'ın verdiğinin çok daha fazlasını kazanır Kobe..

Bir yolunu bulabileceklerine pek inanmıyorum çünkü Çin Federasyonu bu konuda çok ciddi diye biliyorum. Çin'e giderse daha fazla para kazanır ama Çin'i Katar olarak göremez bence.

Bir yolunu bulabileceklerine pek inanmıyorum çünkü Çin Federasyonu bu konuda çok ciddi diye biliyorum. Çin'e giderse daha fazla para kazanır ama Çin'i Katar olarak göremez bence.

Çin'de insanlar nba oyuncularına tapıyor nerdeyse.Hiç izlemedin mi bi nba oyuncusunun Çin'e gittiğinde oluşan görüntüleri..Talebe karşı koyamaz federasyon.Wade zaten anlaşmış bile..Ben Amare,Bosh ve Lebron gibi oyuncularında Çin'e gideceklerini düşünüyorum.Orada pazar inanılmaz..

NBA oyuncaları birliği temsilcisinin ocaktan önce anlaşılmazsa bu sezon oynanmaz açıklaması ve Çin federasyonunun 1 NBA oyuncusu (onuda tam sezon olmak şartıyla) transfer izni vermesi sonrası acaba bi hamle düşünülüyor mu acaba? Özellikle de pota altına.

işin içine para girerse çin ile kimse yarışamaz..özellikle sponsorlar bakımından 300 milyonluk alım gücü yüksek kitle mevcut..basketbolu seçerlerse tabii ki avrupa..basketbollarının gelişimi için de avrupa daha iyi..ben,nba'den gelecekse avrupalı oyuncuyu tercih ederim..

Basketbol 5 kişiyle oynanıyor abi ayrıca yedekleri felan da katarsak 12 kişi oluyor 2 kişiyle besiktaş her macı kazanacaksa sen haklıısn eyvallah besiktasın kadrosuna bakarsak soru isareti cogu bu ikisi de lokav biter giderse besiktas alt yapısıyla oyartık

tabiki kardeş bende katılıyorum 12 kişi ancak bu adamlar hafife alınacak cinsten değil.eğer bitmezse lokavt ki bitecek gibi görünmüyor (inş biter avrupa basketbolunun suyu çıkacak yoksa) çok sıkıntılı olacaz.bizim takım yapıız çok sağlam ama sanki transferde biraz geride kaldık gibi.aslında benim tek amacım EL e katılmak ve orda boy göstermek artık

ve ayrıca kardeş basketbolda yapılan trnasfer direk etkili çünkü 5 kişi ile oynanıyor ve 1 trnasfer 5/1 etkiye sahip.bu futbol olsa olay basit 11/1 ancak işte basketbolu güzel yapan bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...