Deron-Can Akın
Hawkins-Serhat
Kobe-Kemp
Dudley-Yedek 4
Eze-Barış Hersek
Bu kadro bizim kadrodan çok daha iyi açıkçası.
Ülker zaten önümüzdeydi.Beşiktaş bizden çok çok geride olmasına rağmen şu an önümüzdeler.
Onur abicim sen fazla Nba2k oynuyosun,azalt onu..Yaşın da daha küçük,kızıcam sana çocuk gibi yorumlar yapıyosun diye ama zaten daha 16 yaşındasın,o yüzden kızamıyorum,öğreneceğin çok şey var..
Beşiktaş bizden iyi diye düşünenler ne zannediyor tam olarak? Kobe ve Deron her maç 40 dk oynar,eline her gelen topu ya basket yapar ya asist yapar mı? Eze gelsin Hawkins gelsin..Eee rotasyon? Sakatlık ? Kobe ve Deron kalitesini tartışmak bile olmaz ama burası da Filipinler değil,Çin ligi değil !
Kaldı ki Nba oyuncularının yaşadığı temel sorun steps olayı,burda Kobe ve Deron için(diğer Nba oyuncuları içinde) büyük zaaf oluşturacaktır..Bunlara ek olarak Nba'de süperstarlara çalınan kolay fauller burda çalınmayacaktır,bak görürsünüz,bu yüzden kaç tane teknik faul alcaklar..(tabi hakemler cesaret edebilirse)
Kobe ve Deron gelir,ya kendileri atar ya da pota altında tamamen boşta olan Eze'yi bulurlar di mi..Bizim uzunlarımız falan da armut toplamak ile meşgul olurlar..Kısalarımızı geçtiler diyelim,her attıkları sayı olur,kısaları geçtikten sonra uzunlarımızın üzerine her gittiklerinde smaç basarlar,faul alırlar di mi? Böyle canlandırıyosunuz kafanızda heralde..
Eze kenarda olduğunda Barış mı pota altını doldurcak? Kısalarda Serhat mı,Can mı? Bunlar süper rotasyon değil mi?
Bu konuya ek olarak bir de,Beşiktaş bile bizi geçti ne demektir? Kaç tane takım geçti ki bizi?
Açıkçası ben kağıt üzerinde sıralamayı şu şekilde buluyorum..
Ersan transferinden sonra(Ersan yerine Huertas veya Spanoulis bile gelse böyle düşünmezdim) Efes ilk sırada gibi
Biz ve Fener'de arkasından geliyoruz hemen..Ben açıkçası bizim kadroyu Fener'den daha iyi buluyorum..Kaldı ki Efes'in o isimleri oynatabilip oynatamayacağını da göreceğiz..Yine de oynatabileceğini düşünerek ve Ersan gibi özel bi oyuncuya sahip olduğu için Efes şampiyon olcak gibi geliyor bana..Yüzde versem Efes'in %35,bizim %34,Fener'in %31...Aradaki farkı bu olarak görüyorum ben..