2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobe gelse bile Beşiktaş normal sezonu en iyi ihtimal 3.tamamlar ama 2. veya 1. olamazlar.Bana göre Banvit Beşiktaş'tan daha tehlikeli bir takım olacak,Telekom enteresan bir takım olacak,istikrarlı olmayacaklar ama çok sürpriz galibiyetler alabilecek bir takım telekom.Bu ligde mücadele F.Ülker-Anadolu Efes ve GALATASARAY arasında geçecek.Biz F.Ülker'in önündeyiz diye düşünüyorum kadro yapısı olarak.

oh oh oh neler olmuş yahu kadro olarak beşiktaş önümüze geçmiş şampiyonlugun en büyük adayı olmuş..muş..muşş..deron,serhat çetin,kemp,can akın,mehmet yagmur,barış hersek dışında bu takımın sözleşmeli oyuncu var mı yahu??biri söyleyiversin bana...

Kim ne derse desin bu yıl en akıllı ve geleceğe dönük hamlelerini biz yaptık. Beşiktaş'ın takım diye bir şeyi yok. Zaten planlamarı da bir garip. Ellerindeki oyuncuların hakkını vermeyip 3 öğün dayak atar gibi noter huzurunda idman yaptırıyorlar. Sonra gidip Kobe'yi almaya uğraşıyorlar. Buna uygun bir atasözü hatırladım"ayranı yok içmeye..". Efes Ersan-Hedo felan uçtu ama seneye aynı tas aynı hamam. Ama Efes herzaman Efes'tir. Değil Ersan-Hedo oyuncuların yarısı bir anda gitse de bir sıkıntı yaşamayacak kadar güçlü bir takım. Biz şuan için öyle değiliz. Bizim kadromuzu sağlam kurmamız şart. Şu an için tek sıkıntılı nokta bence pota altı oyuncularımızın hepsinin 4-5 arası olması. Bunu Furkan'ın ribaund yeteneğive geçen yılki takım savunması ile bir yere kadar idare edebiliriz. Ancak en azından Ocak ayında bir gerçek uzun gelmesi bizi şampiyon yapabilir.

Ya biz gerçekten çok sağlam bir kadro kurduk ama birşeyi yapmışken tam yapalım derler,kafamızda soru işaretleri kalmasın,alalım sağlam bir 5 numara transferi kapatıp,tam hazır şekilde yürüyelim.

Zaten futbol takımımız bu sezon Avrupa'da yok,onun yerine Erkek Basketbol takımımızın Euroligte en iyi şekilde mücadele etmesi için tüm imkanlar seferber edilmeli,sonradan sıkıntı yaşanmaması için 5 numara transferini yapalım.

Beyler Ömer'in Beşiktaş'la görüştüğünü nerden duydunuz?Bugün sadece bi kaç Beşiktaşlı yorumcu twitterdan Ömer Beşiktaş'a gelse çok ii olr falan diodu.Ben Beşiktaş'ın Ömer'i,fb ülkerinde Mehmet'i alacağını hiç sanmıyorum..

Ben lokavt nedeniyle yıldız oyuncu alınmasına açıkcası karşıyım...
Lokavt eninde sonunda bitecek, gerekirse sezon kısa oynanacak ve bitecek...
Takımı yarıda bıraktıktan sonra o oyuncunun yeri nasıl dolacak ? Sistem bozulmayacak mı ?
Efes'in Ersan transferine alkış tuttum ama onların durumu farklı...
Kerem Gönlüm 6 ay yok, bu 6 ay içerisinde onun yerini alabilecek yerli bir 4 numara sadece Ersan vardı...
Tahmini gidişi Kerem'in dönüşüne yakın oluyor, belki 1-2 ay öncesine denk gelir, Efeste o ara atı alır, üsküdarı geçer....
Bir de kalmak istiyormuş, kalırsa onlar için süper olur, kalmazsa da açığını Kerem Gönlüm 1-2 seviye aşağıda da olsa kapatır...
Ama gerek biz, gerekse F.Ülker, gerek BJK da bu olay olursa, tüm dişliler aksar...
Açıkcası BJK 2. yarı pla-off'a kalmakta zorlanırsa şaşırmam...
Lokavt bitmez diyenlere bakmayın, önceki lokavtta da öyle diyorlardı, emin olun biter, çünkü lokavtın sürmesi herkesin zararına...

Ulker icin mehmet okur hatta semih erden besiktas icin omer asik deniliyor eger olursa bunlar cidden bizimde durup dusunmemiz gerekiyor. Pota alti ciddi manada soru isareti rakipler 14-15 kisilik iyi kadrolarlageliyor bu goz ardi edemeyiz

Beşiktaşın bir tek oyun kurucusu belli..onun dışında Beşiktaş kadrosunu sayamazsın..Anlaşıldı denen diğer oyuncuları dudley vs gibi maçta forma ile görmedikçe inanmam..Beşiktaş bu her an herşey olabilir..Fenerbahçe kadro arasındaki tek fark onlar geçen seneyle kaliteleri aynı biz ise en güçlü değiliz ama geçen seneden çok çok güçlüyüz..

Efes ise Allaha emanet artık..Eğer lig şampiyonluğu yada f4 gelmezse şubeyi kapatsınlar Ufuk Sarıca Basketbolla ilişiğini kessin bi zahmet..Güçlü Kadro kurmadılar..DOĞRU kadro kurdular..

Deron-Can Akın
Hawkins-Serhat
Kobe-Kemp
Dudley-Yedek 4
Eze-Barış Hersek

Bu kadro bizim kadrodan çok daha iyi açıkçası.

Ülker zaten önümüzdeydi.Beşiktaş bizden çok çok geride olmasına rağmen şu an önümüzdeler.

Onur abicim sen fazla Nba2k oynuyosun,azalt onu..Yaşın da daha küçük,kızıcam sana çocuk gibi yorumlar yapıyosun diye ama zaten daha 16 yaşındasın,o yüzden kızamıyorum,öğreneceğin çok şey var..

Beşiktaş bizden iyi diye düşünenler ne zannediyor tam olarak? Kobe ve Deron her maç 40 dk oynar,eline her gelen topu ya basket yapar ya asist yapar mı? Eze gelsin Hawkins gelsin..Eee rotasyon? Sakatlık ? Kobe ve Deron kalitesini tartışmak bile olmaz ama burası da Filipinler değil,Çin ligi değil !

Kaldı ki Nba oyuncularının yaşadığı temel sorun steps olayı,burda Kobe ve Deron için(diğer Nba oyuncuları içinde) büyük zaaf oluşturacaktır..Bunlara ek olarak Nba'de süperstarlara çalınan kolay fauller burda çalınmayacaktır,bak görürsünüz,bu yüzden kaç tane teknik faul alcaklar..(tabi hakemler cesaret edebilirse)

Kobe ve Deron gelir,ya kendileri atar ya da pota altında tamamen boşta olan Eze'yi bulurlar di mi..Bizim uzunlarımız falan da armut toplamak ile meşgul olurlar..Kısalarımızı geçtiler diyelim,her attıkları sayı olur,kısaları geçtikten sonra uzunlarımızın üzerine her gittiklerinde smaç basarlar,faul alırlar di mi? Böyle canlandırıyosunuz kafanızda heralde..

Eze kenarda olduğunda Barış mı pota altını doldurcak? Kısalarda Serhat mı,Can mı? Bunlar süper rotasyon değil mi?

Bu konuya ek olarak bir de,Beşiktaş bile bizi geçti ne demektir? Kaç tane takım geçti ki bizi?

Açıkçası ben kağıt üzerinde sıralamayı şu şekilde buluyorum..

Ersan transferinden sonra(Ersan yerine Huertas veya Spanoulis bile gelse böyle düşünmezdim) Efes ilk sırada gibi

Biz ve Fener'de arkasından geliyoruz hemen..Ben açıkçası bizim kadroyu Fener'den daha iyi buluyorum..Kaldı ki Efes'in o isimleri oynatabilip oynatamayacağını da göreceğiz..Yine de oynatabileceğini düşünerek ve Ersan gibi özel bi oyuncuya sahip olduğu için Efes şampiyon olcak gibi geliyor bana..Yüzde versem Efes'in %35,bizim %34,Fener'in %31...Aradaki farkı bu olarak görüyorum ben..

Lokavt (hergangi bir lokavt veya grev) gerçekten bitme aşamasına gelene kadar doğal olarak hiç bitmeyecekmiş gibi gözükür.Psikolojik bir savaştan bahsediyoruz her iki tarafta geri adım atmayacağını istekleri yerine gelmedikten sonra mevcut durumun (lokavtın sürmesinin ) daha iyi olduğunu söyleyecek.YAni ne bekliyoruz ki oyncular yandık bittin 2 ay daha ancak dayanırız sonra pes ederiz mı diyecekler ? Yada takım sahipleri yedik ayvayı bu oyuncular 1-2 ay daha dayanırsa biz mecburen pes ederiz mi diyecekti .Her iki tarafta mevcut duruma dayanabileceğini ve geri adım atması gerekenin karşı taraf olduğunu bağııp duracak.Basına bu yönde haberler sızdırılacak.Bu insanlar profesyonel ve bunun gereklerini yerine getiriyorlar.

Bu arada BJK kadrosnu hakkında yorum yapmak için fazlası ile erken daha adı geçen oyuncuların hemen hepsinin durumu net değil anlaştık dedikleir iki oyuncu başka takımlara gitti bile Eze ve HAwkins için daha imza falan yok diye biliyorum

ben anlamıyorum be deren bi de kobe yle takım olup besiktas uzerimizdeyse diyecek bir sey yok tamam bizde isteriz iceriyi kaplayacak ve hucumda iyi olan bi 5 numara ama bu kadro kalitesiyle besiktasın gerisinde demek bence biraz takımımıza yapılmıs haksızlıktır

kardeş iyi tamam da bi Deron bi Kobe derken çok mu hiçe saydın adamları ya :D adamların dünya şampiyonasında kaçıncı versiyon takımalrının bizimkilere ve herkese ne yaptığını görmedin mi :D

Lokavt eger uzun sureli olsaydi Euroleaguein lokomotifi Ispanyol ve yunan takimlari toplardi en iyi oyunculari.Bu tip hamleler yapmadiklarina gore lokavtin kisa sureli olacagi belli zaten.
Besiktas lokavt sonrasi play offa girememe durumuyla karsilasabilir.
Efes cok iyi bir kadro kurdu.Ama seyirci faktoru basketbolda cok onemli.
Fenerbahce,Efes ve aramizda cok guzel bir lig seyredecez.Bizim 5 numara eksigimiz oldugu asikar bu eksiginde kapatilarak lige istedigimiz sekilde baslariz umarim.

Ulker icin mehmet okur hatta semih erden besiktas icin omer asik deniliyor eger olursa bunlar cidden bizimde durup dusunmemiz gerekiyor. Pota alti ciddi manada soru isareti rakipler 14-15 kisilik iyi kadrolarlageliyor bu goz ardi edemeyiz

Çünkü Ömer Aşık'ın FBülker'den ayrılışı çok olaylı oldu. Aziz Yıldırımla kavgaları falan olmuştu. Fenere dönmez ömer.

Aslında biz alsak fena olmaz. Belki sezon ortası dönebilir ama en azından EL'de gruplara kalmamız garanti gibi bir şey olur.
Bir de BJK zaten bu yıl şampiyonluk hedeflemediğinden lokavttan toplamaları normal. E.Ataman geçen ilk hedefimiz normal sezonu ilk 2 arasında bitirip EL'de ön eleme hakkı kazanmak demişti

Onur abicim sen fazla Nba2k oynuyosun,azalt onu..Yaşın da daha küçük,kızıcam sana çocuk gibi yorumlar yapıyosun diye ama zaten daha 16 yaşındasın,o yüzden kızamıyorum,öğreneceğin çok şey var..

Beşiktaş bizden iyi diye düşünenler ne zannediyor tam olarak? Kobe ve Deron her maç 40 dk oynar,eline her gelen topu ya basket yapar ya asist yapar mı? Eze gelsin Hawkins gelsin..Eee rotasyon? Sakatlık ? Kobe ve Deron kalitesini tartışmak bile olmaz ama burası da Filipinler değil,Çin ligi değil !

Kaldı ki Nba oyuncularının yaşadığı temel sorun steps olayı,burda Kobe ve Deron için(diğer Nba oyuncuları içinde) büyük zaaf oluşturacaktır..Bunlara ek olarak Nba'de süperstarlara çalınan kolay fauller burda çalınmayacaktır,bak görürsünüz,bu yüzden kaç tane teknik faul alcaklar..(tabi hakemler cesaret edebilirse)

Kobe ve Deron gelir,ya kendileri atar ya da pota altında tamamen boşta olan Eze'yi bulurlar di mi..Bizim uzunlarımız falan da armut toplamak ile meşgul olurlar..Kısalarımızı geçtiler diyelim,her attıkları sayı olur,kısaları geçtikten sonra uzunlarımızın üzerine her gittiklerinde smaç basarlar,faul alırlar di mi? Böyle canlandırıyosunuz kafanızda heralde..

Eze kenarda olduğunda Barış mı pota altını doldurcak? Kısalarda Serhat mı,Can mı? Bunlar süper rotasyon değil mi?

Bu konuya ek olarak bir de,Beşiktaş bile bizi geçti ne demektir? Kaç tane takım geçti ki bizi?

Ersan transferinden sonra(Ersan yerine Huertas veya Spanoulis bile gelse böyle düşünmezdim) Efes ilk sırada gibi

Biz ve Fener'de arkasından geliyoruz hemen..Ben açıkçası bizim kadroyu Fener'den daha iyi buluyorum..Kaldı ki Efes'in o isimleri oynatabilip oynatamayacağını da göreceğiz..Yine de oynatabileceğini düşünerek ve Ersan gibi özel bi oyuncuya sahip olduğu için Efes şampiyon olcak gibi geliyor bana..Yüzde versem Efes'in %35,bizim %34,Fener'in %31...Aradaki farkı bu olarak görüyorum ben..

Sarper Abi sana katılıyorum ancak steps olayı ve faullerde saha içine fazla girmişsin bence :)

Ayrıca ben Ufuk Sarıca'nın kadroyu yönlendirmekte sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Spahija ve Oktay hoca bunu yaşamazdı o kadro ellerinde olsaydı. Ancak Ufuk hoca, hatta D-Will transferinden sonra Ergin hocanın ellerindeki yıldızlarına hükmedebileceğini düşünmüyorum.

Nasıl olsa maç yapacağız Beşiktaşla.O zaman gerçek ortaya çıkacak.Kobe ve Deron'ı saymasak bile Hawkins ve Eze bizde çok rahat ilk5 başlayacak oyuncular.Can Akın,Barış Hersek gibi isimlerde bu adamları 10-12 dakika rahatlıkla dinlendirir.

Beşiktaş'ın şu anki kadrosunu yazabilecek biri var mı ? Söylenti olanların yanına * koyulabilir. Çok karışık bilgiler var Beşiktaş'la ilgili. Herkes birini söylüyor.

Bence Ömer Beşiktaş'a gitmeyecek.Zaten böyle bi dedikodu bile yokken nerden çıkıyor bu Ömer-Bjk ilişkisi anlamıyorum..Kobe'de zor diyorlar.Nike Çin'de oynaması için baskı yapıyormuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...