2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki tam olarak yeri değil ama NBA'deki vergi oranları nasıl yani 5 milyonluk bir kontratta oyuncunun eline geçecek miktar ne kadar acaba ? Birde Lokavt bittiğinde yapılacak yeni anlaşmada oyuncuların alacakları toplam pay azalacak bu mevcut sözleşmeleride etkiler mi acaba . Eline geçen net 2.5-3 civarı ise belki bir olasılık doğabilir.Gerçi yine de çok zor

100.000 $ + %40 civarı bir gelir vergisi veriyorlar sanırım..

100.000 $ + %40 civarı bir gelir vergisi veriyorlar sanırım..

Teşekkürler aslında line net geçen 2.5-3 civarı demek ki yıllık ve de Lokavt sonunda bir miktar daha düşebilir gerçi biz buralara çıksak ve Zaza bizde oynamak istesede iş bitmiyor takımınında kontratını fesh etmeyi kabul etmesi gerekecek lokavt bittiğinde.

gelecek oyuncu zaza ise olur. yabancı oyuncu sıkıntı yaratır. bir de lokavt sonuna kadar değil sezon sonuna kadar kalacaksa mükemmel olur. top16 ya kalırız şu oyun ile. bize top16 dan sonrası için uzun lazım

Kutay abi Eze için ne düşünüyorsun?

Ben işin teknik kısmından çok anlamıyorum ama sanırım piyasada boşta kalan en iyi uzun üstelik bizim eksiklerimizi tamamlayabilecek yapıda bir oyuncu yani elimizdeki uzunların hiç biri yeterince sert değil Eze bu açıdan da faydalı olur.Ayrıca Siena'da oynamış bir oyuncu sistem basketbolu oynamya alışık ama 6. yabancı olması biraz sıkıntı Türkiye'de bir oyuncu tribünde olacak her maç zaten kadro biraz şişkin daha da şişecek .Birde hücum kısmında pek fazla fark yaratacak bir oyuncu sayılmaz sanırım

Ben işin teknik kısmından çok anlamıyorum ama sanırım piyasada boşta kalan en iyi uzun üstelik bizim eksiklerimizi tamamlayabilecek yapıda bir oyuncu yani elimizdeki uzunların hiç biri yeterince sert değil Eze bu açıdan da faydalı olur.Ayrıca Siena'da oynamış bir oyuncu sistem basketbolu oynamya alışık ama 6. yabancı olması biraz sıkıntı Türkiye'de bir oyuncu tribünde olacak her maç zaten kadro biraz şişkin daha da şişecek .Birde hücum kısmında pek fazla fark yaratacak bir oyuncu sayılmaz sanırım
Hücum anlamında abi ikili oyunları direk smaçla bitirebilse bile yeterki bunuda yapıyor.
Bence Zaza veya Ömer olmazsa Eze iyi gider.

Lokavt nedeniyle gelecek herhangi bir oyuncu lokavt biter bitmez takımlarına geri dönecek.Zaza veya Ömer Aşık ancak lokavt sezon boyunca sürerse uzun süre bizimle olabilirler ki ben lokavtın tüm sezon süreceğini düşünmüyorum.

altunterim Osman Altunterim
Galatasaray yarın basketbolda yeni transferini duyuracak!.. @eyupyildizz imzasıyla yarın bu haberi FotoGOL'de okuyabilirsiniz;)

Zaza veya Ömer Aşık ile 1 yıllık kontrat yapılırsa çok güzel olur..Lokavt bitiminde gidecek bir oyuncu ise gerek yok diye düşünüyorum..Umarım haber doğrudur..Çünkü yabancı oyuncu sıkıntı yaratır..Şu an ki 5 yabancımız da dışarda kalmayı haketmiyor.

Hala 3 numarada adam yok diyenlere ve o bölgeye transfer isteyenlere ağız göz dalmak istiyorum.:D

İşin şakası tabide yapmayın beyler,Shumpert,Shipp,Caner,Haluk...Adamlar verilen her dakikayı olumlu bir işle geçiriyorlar.Hala yeterli değil o bölge demek kusura bakmayın ama o adamların bu emeklerine,bu yüreklerine küfür etmektir.

BU TAKIMIN 3 NUMARAYA FİLAN İHTİYACI YOKTUR!

Zaza işi güzel olurda sözleşmesi var 3 ay için gelecek,onun için pek olumlu düşünmüyorum.Belki biraz daha alt seviye ama hep bizle kalacak bir uzun hamlesi daha yerinde olacaktır,tabi bana göre.

Dönmek istemiyormus Amerika'ya.

Lokavtla bir alakası olmaz bana göre.

Lokavt bittiği anda Atlanta ile olan anlaşması tekrar geçerli olacak bu durumda oyuncunun dönmek istememesi yeterli olmayacaktır (dönmek istemediği bilgisi ne kadar gerçeği yansıtıyor o da şüpheli yada ama'sı var mı ? Yani dönmek istemiyorum ama orada kazandığımı burada da kazanmak şartı ile dönmem gibi ) Atlanta'nın da oyuncuyu serbest bırakması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...