2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Hite 4 numara için düşünmeliyiz,orda daha verimli oluyor!:D

şu an önemli olan 5 numara o transferi çözerlerse iş tamamdır 3 numaralı pozisyona gelince ben shumperta kötü demiyorum ama bir bakıyorsunuz iyi bir bakıyorsunuz
kötü ön eleme maçlarında gördük ilk iki maçta birşey yapamadı ama son maçta iyi oynadı.shippte iyi bir oyuncu beğendiğim bir oyuncu ama bir tane daha olsa kötümü
olur :)

Transfer yapmayı düşünmeden önce kadromuzu nasıl azaltacağımızı düşünelim bence. Zaten 15 oyuncumuz var eksiğimiz yok, fazlamız var.

Oktay Hoca hızlı basketbolu seviyor. Oyunun savunma yönünü ön plana çıkartarak hızlı hücumlar ile fast break sayılarını istiyor bence. Bu şekilde hem kolay sayı bulabilir hem de seyirciyi coşturabilirsiniz. O nedenle kalıplı uzunları pek sevmiyor. Hücumda her yerde oynayan uzunlar karşı takım savunmasını da zorluyor ve eşleşme problemi yaşatıyor. Bizim savunmamızda ise kısalara baskı var ve rakip kısalar içeri rahat top indiremiyorlar. İçeri top geçtiğinde de yardımlaşmalı savunma ile engellemeyi düşünüyor bence. Bu nedenle kalıplı uzun (5 numara transferi zor görünüyor). Ayrıca gerçekçi olmak gerek, yeni bir yabancı gelse EL elemelerinde oynayan hangi yabancıyı keserdiniz? Yerli olarak da bir tek Enes kalıyor, Hoca NBA'den kısa süreli oyuncu almayı istemediğine göre yapacak birşey yok gibi duruyor. Furkan biraz daha kuvvetlenirse bu işi yapabilir bence.

Nası boşa çıktı ya ? Aslında 5 numaraya ihtiyacımız var ama Gelabale de bu taraftarı çok coştururdu hani..
gelebale shipp i dışlama pahasına alma durumu olabilir ki bu hiç mantıklı değil.geçen yıl vidmar oyuncu kalitesi açısından alt sıralarda olsada takım dişlilerinin temel halkalarından biriydi onun sakatlanması ile takım çökmüştü,shipp de bizim için çok önemli bir dişli,şut istikrarsızlığı 2.planda olan bir oyuncu.

Olayları karıştırmaya gerek yok,bazıları 3 numara filan diyorda,yani bizdede 3 numara yoksa Türkiye'de bu kimde var anlamıyorum.

Shumpert dediğimiz adam 3 numaranın tillahıdır.
Shipp 3 numarada oldukça verimli oluyor.
Hiç ismi geçmiyor ancak Caner her geçen sene kendini geliştirdi ve şu anda çok iyi bir noktada.Ben kendisini fazlasıyla beğeniyorum.Görev verildğinde her dakikanın hakkını sonuna kadar veriyor,bundan kuşku yoksa sorunda yok.
Ve son olarak görev verdiğin anda çıkıp oynayacak Haluk var o bölge için,ee daha ne olsun kardeşim.

Bu takımın bir bölgesi hariç,diğer her bölgede yeterince oyuncusu var,takım kimyasını ve yapısını bozmadan bir saf 5 numara alırsak,bu takım tamamdır.Menajerlik oyunu oynamıyoruz,fantezilerimizi oyunlara saklayalım.:D

3 numara alınmaz şu vaziyette..Gelabale de benim sevdiğim oyunculardan ondan dedim sadece..Shipp'in yararını biliyorum kaldı ki kişisel olarak da çok seviyorum..Shumpert'a olan sevgim de apayrı zaten..

İlk defa bir kadromuzun hepsini hem performans hem karakter olarak çok seviyorum..Ekleme yapılabilir,özellikle uzun,ama şu anki kadrodan da oldukça mutluyum.

Zaza ile ilgili bir gelişme var mı acaba,nedir onun durumu?

NBA kariyerinin bittikten sonra Avrupa'ya dönüp dönmeyeceği şeklindeki bir soru üzerine Zaza Pachulia, “Avrupa'ya dönersem bu ülke kesinlikle Türkiye olur. Çünkü Türkiye'yi vatanım gibi görüyorum. Çocukluğumu ve hayatımın en önemli dönemlerini burada geçirdim. Kariyerimdeki başarılar Türkiye'de başladı. Bu vesileyle başta Semra Demirer olmak üzere yetişmemde büyük emekleri olan tüm Ülkersporlu yönetici, antrenör ve katkısı bulunan herkese minnettar olduğumu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

arkadaşlar bir aksilik olmazsa zaza aylık 100 bin dolar karşılığında Galatasaray'da.. Kaynak kulüpte çalışan ev arkadaşımdır.

umarım zaza gelir üstelik alacağı aylık fiyatta fena değildir ki bu fiyatın bi kısmını ayrı bi sponsor da karşılayabilir. tabi böyle bir işi becerebilirlerse:)

1 sezon oynayacaksa eyvallah ama 3 aylık bir süre için gelecekse karşıyım ben Zaza'ya.Zaten çok beğendiğim bir oyuncuda değildir.Furkan'dan çalacağı dakikalar üzülürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...