2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza üzerinden olay ''zenginin malı züğürdün çenesini yorar''a döndü, oynamadan alınacak 10-20 milyon dolarlar konuşuluyor:)
OK inşallah geri gitmez Zaza da lokavt bitip o da giderse de sağlık olsun
onsuz da taş gibi takımımız var, fazla konunun üstüne düşmemek gerek

Evet Anadolu Efes'i bende izledim. Pazar günü two nations cup'taydım. Gerçekten çok sağlam takım kurmuşlar.
Ama şöyle genel takımlarına bakıcak olursak;
Kerem Tunçeri: Bildiğimiz kerem.Hala dinamik hala heyecanlı.
Cenk: İddaa ediyorum bu sene yine hiçbir şey yapamayaktır. Bu kadroda yer bulmasu zor ancak Ufak Sarıcanın ısrarını anlamış değilim.
Vujacic: Durgun. Savunması çok zayıf. Sanki ben nerdeyim modunda. Ama zamanla mutlaka daha tehlikeli olacaktır.
Savanovic: Kaliteli kumaş olduğu belli. Ancak daha zamanı var . Çok mücadeleci .
Ermal:zaten çok yakından tanıyoruz muhakkak faydası dokunucaktır . ancak ilk 5 başlaması bu takımda zor.
Sinan: Zaten oldum olası sevdiğim bir joker oyuncu. Oyunu çok iyi okuyan gerekli yerlerde gerekli müdahaleleri yapıcak bir oyun.
Kinsey:Açık söylemek gerekirse bir basketbolsever olarak bu adama hayranım. Fenerbahçede de muhakkak çok önemli işler yaptı ama Anadolu Efes'te resmen kendini bulmuş gibi. Top çalıyo ayakları çabuk çoşuyo çoşturuyo bu sene çok iş yapar çok canlar yakar.
Ilievski: Çok düz oyuncu hiç beğenmedim.
Ersan:Ersan ısınma turlarında. Ancak efesin oyun planında çok krtik yeri var birde boş şutları kaçırmassa ve NBA havasını üzerinden atarsa çok faydalı olur.
Batista: ???

benim tespitlerim bu yönde . unuttuklarımda varsa hatırladıkça yazarım . Evet Efes çok iyi bir kadro kurdu ama yenilmez değil. Hazırlık maçları kimseyi aldatmasın lig ve Eurolig uzun bir maraton.
ömer batistayıda ben söyleyim adam tam ribaund canavarı gibi görünüyor özellikle hücum ribaundlarında etkili olacağa benziyor

Bence Efes Rakoçevici çok arar.Takımın skor yükünü üstlenecek kalmadı.Yine dağınık takım görüntüsü veriyor bence taş gibi takım değil.Bizim takım ruhumuz çok daha yüksek.Seyircimizin gücüyle efes'i yeneriz rahatlıkla.

tr kupası takvimini tam bilmediğimden soruyorum,; Bu tr kupası maçlarına spor toto kupası maçlarında oynayacak mı ? Zira istanbulda A.Efes - Olympiakos maçında tribünden izliyordu, türkiyede olduğundan çok beklememize gerek yok sanırım..

nba'nin kesin olarak ne zaman oynanıp oynanmayacağı ile ilgili karar ne zaman verilecek bilmiyorum ama kevin durant veya luol deng ile ön anlaşma yapılırsa iyi olur..anlaşmanın başlangıç tarihi nba ile ilgili karar verilir verilmez başlar..kesin olarak oynanmayacaksa durant veya deng bizde oynar..

marcus slaughter borosse baskette oynuyor. onu alırsak mükemmel bir transfer yapmış olabilirz. seri ve bitiriciliği çok iyi olan bir oyuncu

Sezon basinda keske 2 numaraya Henry Domercant'i alsak diyordum ama Lucas Gordon'da bakalim ilerleyen zamanlar kafamda nasi bi goruntu verecek.. Su an icin % 50-50.. Bu sene 1 mac haric diger maclarda vasat seviyede kaldi. Skor anlaminda hic yok. Lakovic-Domercant beraber oynadigini dusunemiyorum bile. Cok tehlikeli bir 1-2 kombinasyonu olurdu..

Ligde oynayamıyacak 6. yabancıya hiç gerek yok.Ki Oktay Mahmuti'de sadece Avrupa'da oynayacak oyuncuya karşı olduğunu açıklamıştı...

6.ci yabanci neden ligde oynayamasin bende bunu anlamiyorum.Hakkin varsa sonuna kadar kullanacaksin.Hicbir sakatlik olmasa dahi yabancilari sirasiyla dinlendirsek her yabanci en fazla 4 mac kacirir ligde.Ben sadece Euroleaguede oynayacak 7.ci bir yabanciya dahi ihtiyac oldugunu dusunuyorum.5 numara ve 3 numara eksikligimiz gun gibi ortadayken transfer yapmamak hata olur.Uzun lig maratonu ve Euroleaguede takimi dinamik tutmak icin transfer gerekli.Turkiye kupasi,Euroleaguede devam edilmesi ve play off lari dusundugumuzde takviye sart.

Ben 6. yabancı olayına karşı değilim açıkçası.Uzun rotasyonumuzun Euroleaguede ciddi şekilde aksadığını gördük.Hala bunda ısrar etmek kendimizi kandırmak olur.İmkan varsa eksiğimiz kapatılmalı.Koskoca bir sezon mücadele edilen bir sürü kulvar var.Sakatlıklar oluyor haliyle.Efeste Kinsey sakatlandı Barac Ve Batista aynı anda kadroda olacak.Eğer 6. yabancıları olmasaydı dar bir rotasyonla karşımıza çıkacaklardı.6 yabancının yararı böyle zamanlarda da karşımıza çıkıyor

Sımdı Zaza ıyıdır hostur fakat hem sezon sonuna kadar kalmayacak olması hemde oynadıgı maclarda pozıtıf bır goruntu vermemesı nedenıyle uzun rotasyonunda hala bır eksıklıgımız var. Bana gorede zaten Zaza yarın gıtse orada eksıgımız var ıken sımdıden bır oyuncu alınarak en azından takıma alısma evresını atlatabılırız dıye dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...