erkan efesi ben izledim çok kaliteli bir takım olmuş özellikle pota altı
Evet Anadolu Efes'i bende izledim. Pazar günü two nations cup'taydım. Gerçekten çok sağlam takım kurmuşlar.
Ama şöyle genel takımlarına bakıcak olursak;
Kerem Tunçeri: Bildiğimiz kerem.Hala dinamik hala heyecanlı.
Cenk: İddaa ediyorum bu sene yine hiçbir şey yapamayaktır. Bu kadroda yer bulmasu zor ancak Ufak Sarıcanın ısrarını anlamış değilim.
Vujacic: Durgun. Savunması çok zayıf. Sanki ben nerdeyim modunda. Ama zamanla mutlaka daha tehlikeli olacaktır.
Savanovic: Kaliteli kumaş olduğu belli. Ancak daha zamanı var . Çok mücadeleci .
Ermal:zaten çok yakından tanıyoruz muhakkak faydası dokunucaktır . ancak ilk 5 başlaması bu takımda zor.
Sinan: Zaten oldum olası sevdiğim bir joker oyuncu. Oyunu çok iyi okuyan gerekli yerlerde gerekli müdahaleleri yapıcak bir oyun.
Kinsey:Açık söylemek gerekirse bir basketbolsever olarak bu adama hayranım. Fenerbahçede de muhakkak çok önemli işler yaptı ama Anadolu Efes'te resmen kendini bulmuş gibi. Top çalıyo ayakları çabuk çoşuyo çoşturuyo bu sene çok iş yapar çok canlar yakar.
Ilievski: Çok düz oyuncu hiç beğenmedim.
Ersan:Ersan ısınma turlarında. Ancak efesin oyun planında çok krtik yeri var birde boş şutları kaçırmassa ve NBA havasını üzerinden atarsa çok faydalı olur.
Batista: ???
benim tespitlerim bu yönde . unuttuklarımda varsa hatırladıkça yazarım . Evet Efes çok iyi bir kadro kurdu ama yenilmez değil. Hazırlık maçları kimseyi aldatmasın lig ve Eurolig uzun bir maraton.