2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza dondugu an bir yabanci oyuncu aliriz zaten.Zazanin Turk statusunde olmasi buyuk avantaj.Yabancilardan birinin kadro disinda kalmasi gerekmeyecek.Ocaga kadar kalsa gorevini yapmis olur Zaza.6 ay icin alacagimiz yabanciyada fazla bir ucret odemeyiz dengeler sarsilmaz.

eyupyildizz EYÜP YILDIZ
ZAZA şu dakikalarda GS kulübünde imza atıyor sanırım kısa bir süre içinde GS TV ve GS.ORG bu transferi duyuracaktır!

eyupyildizz EYÜP YILDIZ
Zaza transferi ile beraber GS nin kalıplı uzun sorunu ortadan kalktı. Hücumda ve savunmada Zaza çok büyük katkı sağlayacaktır GS ye!

erkan efesi ben izledim çok kaliteli bir takım olmuş özellikle pota altı

Evet Anadolu Efes'i bende izledim. Pazar günü two nations cup'taydım. Gerçekten çok sağlam takım kurmuşlar.
Ama şöyle genel takımlarına bakıcak olursak;
Kerem Tunçeri: Bildiğimiz kerem.Hala dinamik hala heyecanlı.
Cenk: İddaa ediyorum bu sene yine hiçbir şey yapamayaktır. Bu kadroda yer bulmasu zor ancak Ufak Sarıcanın ısrarını anlamış değilim.
Vujacic: Durgun. Savunması çok zayıf. Sanki ben nerdeyim modunda. Ama zamanla mutlaka daha tehlikeli olacaktır.
Savanovic: Kaliteli kumaş olduğu belli. Ancak daha zamanı var . Çok mücadeleci .
Ermal:zaten çok yakından tanıyoruz muhakkak faydası dokunucaktır . ancak ilk 5 başlaması bu takımda zor.
Sinan: Zaten oldum olası sevdiğim bir joker oyuncu. Oyunu çok iyi okuyan gerekli yerlerde gerekli müdahaleleri yapıcak bir oyun.
Kinsey:Açık söylemek gerekirse bir basketbolsever olarak bu adama hayranım. Fenerbahçede de muhakkak çok önemli işler yaptı ama Anadolu Efes'te resmen kendini bulmuş gibi. Top çalıyo ayakları çabuk çoşuyo çoşturuyo bu sene çok iş yapar çok canlar yakar.
Ilievski: Çok düz oyuncu hiç beğenmedim.
Ersan:Ersan ısınma turlarında. Ancak efesin oyun planında çok krtik yeri var birde boş şutları kaçırmassa ve NBA havasını üzerinden atarsa çok faydalı olur.
Batista: ???

benim tespitlerim bu yönde . unuttuklarımda varsa hatırladıkça yazarım . Evet Efes çok iyi bir kadro kurdu ama yenilmez değil. Hazırlık maçları kimseyi aldatmasın lig ve Eurolig uzun bir maraton.

Bu arada Zaza'nın 1.5 ay önce 83-79 kazandıkları Gürcistan - Letonya maçındaki performansı da efsanevidir.

29 dakikada 14/17 2 sayı, 14/14 serbest atış oranıyla 42 sayı atmıştı :)

zaza kısa süreli takımda olacaksa ben bu transferi onaylamıyorum.bir arkadaşın dediği gibi takıma hükmedecek yetenekleriyle, ve lock out bitince gittiği an takım inişe geçebilir.ama eğer bu yıl bizde olacak şekilde bir hamle yaparsak avrupanın en güçlü takımlarından biri olduk gitti :)

efeste oyun kurucu yok. kerem tunçerinin pili bitti bana göre katılmayan arkadaşlar olabilir. belli bir yaşa geldiğin zaman bi anda oyun ritmini bilgini kaybetmek normal birşeydir ve kerem tunçeri çok fayda sağlayamayacak bana göre umarım yanılırım. oyun kurucu konusunda sıkıntı yaşayacaktır efes. pota altına da topu cenk akyol doğuş balbay indirmeyecek herhalde. huertas ı alsaydı efes euroligin 1 numaralı adayı olurdu

efeste oyun kurucu yok. kerem tunçerinin pili bitti bana göre katılmayan arkadaşlar olabilir. belli bir yaşa geldiğin zaman bi anda oyun ritmini bilgini kaybetmek normal birşeydir ve kerem tunçeri çok fayda sağlayamayacak bana göre umarım yanılırım. oyun kurucu konusunda sıkıntı yaşayacaktır efes. pota altına da topu cenk akyol doğuş balbay indirmeyecek herhalde. huertas ı alsaydı efes euroligin 1 numaralı adayı olurdu

Bence Kerem'i bu sene bi daha dikkatli izle. Bence hala Kerem Tunçeri.

Zaza devşirme statüsünde değil sanırım. Shumpertin Türk statüsünü engellemez umarım.
Zaza çok şey katar takıma. Gidene kadar ekstra galibiyetler alırsak çok iyi olur. Gidince çok afallamayız, sonuçta takım oyunu oynayan bir yapıya sahibiz. Getirdikleri götüreceklerinden fazla olur kısaca.

galatasaray.org transfer haberini girmeden önce gökyüzünü gösteren fotoyu koymuş her zaman ki gibi.alışkanlık haline getirdiler bu sene.

Öncelikle zaza pachulia'dan ne bekliyoruz buna karar vermemiz lazım.galatasarayda üstleneceği rol gürcistan milli takımından öte nba de üstlendiği role benzeyecektir.yani kimse zaza dan müthiş hücum performansı beklemesin.asıl görevi belkide takımın tek eksiği olan pota altını kapatan kalın uzun rolü olacaktır.tabi ki bu hücumda iyi maçlar çıkaramayacağı anlamına gelmez ama asıl işi hücum olmayacaktır.lokavt süresince takımda olacak olması kötü olsa bile eğer ilk tur gruplarının sonuna yakın zamana kadar lokavt bitmezse çok fazla sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.eğer ilk turda elenirsek ve o ara lokavt biterse zaten zaza nın olmadığı takımla ligde başarılı olabiliriz.son 16 ya kalırsak ise son 16 ya kalamayan takımlardan ayrılmak isteyen oyuncular olacaktır.o zaman da o oyunculardan birini kadroya katabiliriz.

ersan büyük ihtimal 1 yıl efeste kalacak,MUTLAKA AMA MUTLAKA ZAZAYA REDDEDEMEYECEĞİ BİR TEKLİF YAPMALIYIZ.FUTBOLDA MUSTAFA SARPA,GÖKHAN ZAN A NE KADAR PARALAR VERDİĞİMİZİ DÜŞÜNEREK BU MÜTHİŞ PİVOTU TAKIMDA TUTMALIYIZ.

Lokavt 2 ay sonra bitince gidecekse gelmesine neden sevineyim ki ben ? Tamam muhteşem olabilir ama zaten takıma alışması 2 ayı bulacak bilemiyorum umarım lokavttan sonra da bizle olabilir ama bu da mümkün gözükmüyor sanırım değil mi ?

Mümkün neden mümkün olmasın?

Zaza Atlanta ile anlaşır, biz de Zaza ile anlaşırsak temelli kalır

Zaten Atlanta'nın çok üsteleyeceğini sanmıyorum

Zaza atlanta ile antlaşması sona erdi diye biliyorum kulağıma gelen havadis lokavt sonuna kadar değil sezon sonuna kadar.Bakalım görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...