2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Zaza'nın temelli dönmek istediğini biliyorum.Hatta "artık Nba'de oynamak istemiyorum" gibi bir açıklaması vardı sanırım

Şayet kesin dönmek istiyorsa Atlanta ile oturup anlaşmıştır çok önceden.Bize de "ben Atlanta ile şu koşullarda anlaştım,kabul ederseniz gelirim" demişse lokavt flan yalan olur

Ben Zaza'nın temelli dönmek istediğini biliyorum.Hatta "artık Nba'de oynamak istemiyorum" gibi bir açıklaması vardı sanırım

Şayet kesin dönmek istiyorsa Atlanta ile oturup anlaşmıştır çok önceden.Bize de "ben Atlanta ile şu koşullarda anlaştım,kabul ederseniz gelirim" demişse lokavt flan yalan olur
Nba'de kolay değil öyle işler.Rotasyonunda 18-20 dakika oynayan bir oyuncuyu hiçbir karşılık almadan bırakmaz herhangi bir takım.

Zaza'nın tüm sezon oynama ihtimaline bir açıklık getireyim:

Şu an takım sahipleri ve oyuncuların görüşmesinde takım sahiplerinin istediği 1 madde var bu da capta 1 seferliğine oyuncu salma isteği. Yani bir takım istediği oyuncuyu serbest bırakacak o oyuncunun kontratı 3 senelik ve senelik 5m dolarsa ona 15m dolar ödeyecekler. Lux vergisi ödememek için bunu istiyorlar istemedikleri oyuncuyu göndermek istiyorlar yani. Oyuncular da bunu kabul edecektir çünkü hem geride kalan 3 senelik parasını alacak bu adam hem de yeni kontrat yapacak orada para kazanacak.

Bu madde gerçekleşince Atlanta'nın önünde 2 seçenek var ya Marvin Williams'ı gönderecekler ya da Zaza'yı. Zaza'yı göndermek isterlerse 2 senelik alacağı olan 10milyon doları verecekler ona, yani onlar Zaza'yı yollayıp o da bize gelmek isterse bizim ödeyeceğimiz bir para yok Atlanta'ya. Marvin Williams'ı serbest bırakmak için 23m dolar vermeleri lazım, hangisini tercih edecekler bakalım artık. Umarım Zaza olur bu isim, tabi Galatasaray'da kalmak istemesse NBA'de yeni kontrat yapacaktır Zaza Pachulia onu da belirtelim.

http://www.youtube.com/watch?v=EAcerISqI8s

sene başında transferler yapılırken ciddi ciddi Beşiktaş'ın bizden daha iyi olduğunu düşünenler vardı...
sabretmenin ve güvenmenin ne kadar önemli olduğunuda gördük sanırım artık...

Memo ve Hido postalanırsa onların işine bile gelir hem paralarını alacaklar hem de NBA'de yeni kontrat yaparlar olay burada Türkiye'ye dönmek istemek ya da istememek bu oyuncular temelli gelmek istemiyorlar. Mesela Milwaukee Ersan'ı yollamaz kontratı çok az çünkü ve sadece 1 senelik, Ersan ile ilgili de soru gelebilir belirtelim onu da. Bu maddenin uygulamasına çok yüksek ihtimalle bakılıyor ama dediğin gibi Marvin Williams'ın da gönderilme ihtimali fazla, konuşulan ya Zaza Pachulia ya da Marvin Williams.

Zaza'nın tüm sezon oynama ihtimaline bir açıklık getireyim:

Şu an takım sahipleri ve oyuncuların görüşmesinde takım sahiplerinin istediği 1 madde var bu da capta 1 seferliğine oyuncu salma isteği. Yani bir takım istediği oyuncuyu serbest bırakacak o oyuncunun kontratı 3 senelik ve senelik 5m dolarsa ona 15m dolar ödeyecekler. Lux vergisi ödememek için bunu istiyorlar istemedikleri oyuncuyu göndermek istiyorlar yani. Oyuncular da bunu kabul edecektir çünkü hem geride kalan 3 senelik parasını alacak bu adam hem de yeni kontrat yapacak orada para kazanacak.

Bu madde gerçekleşince Atlanta'nın önünde 2 seçenek var ya Marvin Williams'ı gönderecekler ya da Zaza'yı. Zaza'yı göndermek isterlerse 2 senelik alacağı olan 10milyon doları verecekler ona, yani onlar Zaza'yı yollayıp o da bize gelmek isterse bizim ödeyeceğimiz bir para yok Atlanta'ya. Marvin Williams'ı serbest bırakmak için 23m dolar vermeleri lazım, hangisini tercih edecekler bakalım artık. Umarım Zaza olur bu isim, tabi Galatasaray'da kalmak istemesse NBA'de yeni kontrat yapacaktır Zaza Pachulia onu da belirtelim.

http://www.youtube.com/watch?v=EAcerISqI8s

Ben sanki durum daha farklı diye biliyordum..Orkun Çolakoğlu Marvin Williams'ın aldığı ücret daha fazla diye onu gönderecekler kesin demişti çünkü..Parayı veren onlar olcaksa neden daha pahalı olanı göndersinler o zaman çözemedim..

Nba'de kolay değil öyle işler.Rotasyonunda 18-20 dakika oynayan bir oyuncuyu hiçbir karşılık almadan bırakmaz herhangi bir takım.
Bırakmaz değil bırakma hakkı yok benim bildiğim.Bırakmak istese bile kalan sözleşme ücretini vermek zorunda

Zaza'nın 2 yılda 10 alacağını , bizim de yıllık 1.5 verdiğimizi düşünürsek, Atlanta'ya "siz 7M verin serbest kalayım,üstünü Galatasaray'dan 2 yılda alırım" demesi mantıklı geliyor

Burda tek sorun Atlanta göndermek ister mi?

Zaza açıklandı, lokavt sonuna kadar ama olSUN... Hayırlı olsun.

Klüpten açıklama geldi.

Zaza Pachulia Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Zaza Pachulia ile lokavt sonuna dek kesin olarak anlaşmaya varmıştır.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 10 Şubat 1984 günü dünyaya gelen Zaza Pachulia, 2.10 metre boyunda olup pivot pozisyonunda görev yapıyor. Gürcü oyuncu 2005'te geldiği Atlanta Hakws'tan önce Milwaukee Bucks, Orlando Magic ve 1999-2003 arasında Ülkerspor formalarını giymişti.

O madde uygulanırsa %90 Marvin Williams'ı gönderirler.Ayrıca o madde çıkarsa Memo ve Hido'yu postalarlar :)
Eminmisin hocam Orlandoda 6 yıllıgına 111 milyon dolarlık sozlesmesiyle geldi Gilbert Arenas 2014 2015 35 yaşına kadar kontratı var elinde ve yıl başına 18 19 20 21 22 milyon dolar oducek.Orlando :=)
Zazaya gelince Joe johnsonı takasta kullanırlarsa yerine gelecek oyuncuya göre kalma durumu belli olur Zaza'nın ayrıca Zaza uzun yıllardır Atlantada oynuyor taraftarda seviyor kendisini...

Ben sanki durum daha farklı diye biliyordum..Orkun Çolakoğlu Marvin Williams'ın aldığı ücret daha fazla diye onu gönderecekler kesin demişti çünkü..Parayı veren onlar olcaksa neden daha pahalı olanı göndersinler o zaman çözemedim..

Marvin'i yollayınca ona 25 veriyolar tamam da salary capta boşluk açılcak ve lüx vergisi ödemeyecekler bunun için istiyorlar bu maddeyi zaten. Geçen sene 58 milyon dolardı sanırım eğer senin toplam kontratın 80se aradaki fark 22m dolar olduğu için 22m dolar da ekstradan ödüyorlar lüx vergisi olarak. O yüzden Marvin'in olma ihtimali daha çok işte

Marvin'i yollayınca ona 25 veriyolar tamam da salary capta boşluk açılcak ve lüx vergisi ödemeyecekler bunun için istiyorlar bu maddeyi zaten. Geçen sene 58 milyon dolardı sanırım eğer senin toplam kontratın 80se aradaki fark 22m dolar olduğu için 22m dolar da ekstradan ödüyorlar lüx vergisi olarak. O yüzden Marvin'in olma ihtimali daha çok işte

Lux vergisini unuttum ben bi an doğru..Teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...