2011 NBA Draftı

Enes ve menajeri Washington'ı istiyorlarmış,ilginç.Sebepleri içinde John Wall ve Wall-Enes-Crawford üstüne bir takım oluşturma isteğiymiş Washington'ın.Takas için çok oyuncusu var dedi menajeri,katılmıyorum pek.Diğer takımların ilgisini çekebilecek çok oyuncu yok bence.

Washington Enes'i alırsa iyi iş yapar, Kaan Kural'ın aksine Enes'in de hedeflerine ulaşabileceği bir takım bana göre.

J.Wall
Nick Young - Jordan Crawford
Josh Howard - Rashard Lewis
Enes Kanter - Yi Jianlian
McGee - A.Blatche

Bir de yedek guard lazım bu takıma. Lewis'in kontratından kurtulduktan sonra da korkutucu bir takım olabilirler.

Lewis'in kontratından nasıl kurtulacaklar?Bu ligde Lewis'in kontratını kurtarabilecek tek olay Arenas takası.Hiçbir takım Lewis'li bir takasa girmez.

Gazanfer şu takıma Nba'de şu an yedek oturan istediğin point guardı al . Lewis'i ise kendi oyunu ayarında istediğiyle değiştir . Bu takımdan yine hiç bir şey olmaz .
Washington maçlarını izlemediğinizi düşünüyorum açıkçası bu sene . Gerçekten iğrenç bir oyun oynuyorlar. Hiç bir organizasyon yok. Ve bu kadroyla organizasyon yapamazsın zaten. Blatche , Mcgee , Yi , Howard ,Young filan ciddi olarak kontrolden çıkmış oyuncular. Jordan Crwford filan çok abartılıyor olacağı ana iyi bir rol oyuncusu olabilir. Tony Delk bile bu ligde 55 attı zamanında , bi triple doublea takılmayın. Allah aklı selim her insanı o çirkin Washington takımından korusun. Takımda Lewis hariç bir tane iş ahlakı olan oyuncu yok. Wall'ı ayrı tutuyorum. Yazık o çocuğa orda.

Playoff'a giremeyeceği daha ligin ilk 30 maçında belli olan bir takımda elbet organizasyonu pek göremeyiz. Hele çoğu genç ve kendini gösterme peşinde olan oyunculardan kurulu bir takımda.

İlk 2 sene playoff yapacaklarını sanmıyorum ama şu kadro oluşursa ligin en yetenekli ve genç kadrolarından biri olurlar 2 sene içinde. Sonra Salary Cap de inanılmaz rahatlayacak zaten. Kısacası bence doğru tercih olur.

NBA de enayi kontenjanından takılan takımlar var ama R.Lewis'i takasla alacak kadar enayisi yok. Sadece sözleşmeler baz alındığı zaman ligde 2. sırada. + 20 milyon USD alıyor yıllık ve bu oyunu ile yılda 10 milyonu bile hak etmiyor..

Emre abi peki Arenas'ın , Drew Gooden'ın uçubik kontratlarına sahip takımlar ne yapsın :) .Arenas'ın kontratı 2013'de bitiyor ve bitene kadar yıllık 20 milyon dolar alacak :)

Emre abi peki Arenas'ın , Drew Gooden'ın uçubik kontratlarına sahip takımlar ne yapsın :) .Arenas'ın kontratı 2013'de bitiyor ve bitene kadar yıllık 20 milyon dolar alacak :)

Arenas o kontratı aldığında süperstardı.. Yine anlayabiliyorum o kontratı imzalayanları (takas edenleri değil) ama r.lewis ne yaptı da bu parayı aldı bilmiyorum..önünde bir tek kobe var.. R.Lewis'e o kontratı verdiği için Orlando şu anda bu hallerde.

Abi Arenas'ın kontratına herkes kafayı takmış ama o kontrat imzalandığı gün Washington ''ben vazgeçtim'' dese boşluğu olan bütün takımlar max teklif eder miydi etmez miydi ? Bir de vereceği birşey kalmayan Lewis'i , belki canı basketbol oynamak isteyecek Arenas'a değişmek neden kötü bir hamledir ?
7. sıra draft hakkımızı pazarlığa amış bulunmaktayım. Tekliflerinizi bekliyorum :)

11. sıradan seçecek Warriorsa dikkat edin diyorum çok büyük bir araştırma yapmış Riley tabii kendisi kurt olduğundan en kaliteli adamı 2 dakikada seçecektir o salonun kokusunu alması yeterli gerekisrse 44. sıradan Kobe yi seçecek yetenekteki Riley yaptığı açıklamalarla tüm The Bay ahalisinin gönlüne su serpti

This draft seems to be so indefinite in everybody's eyes ,this year is more undecided than most ( sanki zamanında çok adamlar seçmişte hay allahım:=)

As of now, Serbian forward Jan Vesely, Lithuania center Jonas Valanciunas, Washington State guard Klay Thompson, Florida State forward Chris Singleton and Congolese forward Bismack Biyombo seem to be players the Warriors are considering ( no comment)

We understand that the depth of our roster is not good, so we need to pick a guy who can make our team and eventually make our roster stronger. The likelihood of getting somebody who changes a team is not good ( depth mi? 8 kişi kaldı rosterde aq şimdi mi anladın)

If I can't walk out of here knowing what I'm doing (by tonight), I won't be very comfortable ( bu en güzeliydi seçince çaldır biz seni ararız )

Washington Enes'i alırsa iyi iş yapar, Kaan Kural'ın aksine Enes'in de hedeflerine ulaşabileceği bir takım bana göre.

J.Wall
Nick Young - Jordan Crawford
Josh Howard - Rashard Lewis
Enes Kanter - Yi Jianlian
McGee - A.Blatche

Bir de yedek guard lazım bu takıma. Lewis'in kontratından kurtulduktan sonra da korkutucu bir takım olabilirler.

Enes'e top gelirse hedeflerine ulaşır belki, Wall dışında kim pas atacak şu kadroda ki topu alan potaya yolluyor zaten bu kadar bencil adamın toplandığı başka takım zor bulunur ki takım içi sorunları da en üst düzey takımdır Nba'deki.

Enes'e top gelirse hedeflerine ulaşır belki, Wall dışında kim pas atacak şu kadroda ki topu alan potaya yolluyor zaten bu kadar bencil adamın toplandığı başka takım zor bulunur ki takım içi sorunları da en üst düzey takımdır Nba'deki.

John Wall iyi besler Enes'i, McGee de zaten top kullanmaz. Nick Young'ın kulağını çekerlerse tamamdır.

Gerçi artık 2. sıradan seçilmesini bekliyor ve umut ediyoruz :)

Gazanfer öyle bir durumda Nick Young'ın kulağı çekilemez adam doğuştan böyle yapacak birşey yok. Blatche de kara delik vari birşey.

6.sıraya imkanı yok düşmez ama düşüp de alsaydılar Blatche'i takas edip 2-3 numara alırlardı tahminim.

Washingto muhabbeti bitsin artık düşmanım bile gitmesin oraya isterim :)
Bize Kawhi Leonard'ı yazıyorlar inceden inceden. Artık forvet istemiyorum ben. 1 ya da 2 seçelim ve artık Tyreke 1 mi oynayacak 2 mi oynayacak belli olsun. İnşallah Brandon Knight 7ye düşer de rahat rahat alır yolumuza bakarız. Sonuçta önümüzde Raptors , Wizards , T-Wolwes gibi aptal takımlar var yani ümidimizi kaybetmemek gerek. Biyombo'yu seçersek vallahi klüp binasına yürürüm ta burdan. 7. sıradan orta sıra stealı seçmek gibi bi salaklık yapmayız umarım. Vesely veya Brandon Knight olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Verin hakkı , alın Parker'ı en azından playoff yaparız

Fb'nin yeni transferi Bogdanovic de drafta giriyor sanırım,2. turun ortalarından gider büyük ihtimalle.SAS için de Parker takasıyla(inşallah takas olur) ya da George Hill karşılığı ilk turun ortalarından draft hakkı alacağımız söyleniyor.Zayıf bir draftta ne kadar doğru bir hamle olur bilmiyorum ama bizimkiler yine kimsenin çok beklemediği bir oyuncuyu yıldız yapmayı umuyorlar herhalde.Takas olmazsa ilk turundan sonundan Mirotic ya da Singler seçilebilir.