2011 NBA Draftı

draft dedikoduları çogaldı.Minnesotanın 2 sıradaki ve Clevelandın 4 sıradaki draft haklarının takasla başka bir takıma verebilecegi konusuluyor.Ayrıca Spursun tony parkeri karsiliginda drafın ilk sıralarında bir takımla takas yapabilecegi düşünülüyor.

Abi anlamıyorum gerçekten, tamam zayıf bir draft gibi gözükebilir ama ilk 10 sırayla takas için adı geçen adamlar Maynor filan.

Hangi gerizekalı GM ilk 10 sıradaki draft hakkını Maynor'la takas eder, çok merak ediyorum.

Yalnız ben bu Enes'teki egoyu, afarayı tafrayı, megalomanyaklığı da algılayamıyorum. Ne yaptın da kime neyin, afra tafrasını yapıyorsun. Milli Takım için bile düşünücem falan diyor, yetenek max. karakter yerlerde durumu var biraz bu çocukta.

Adamda ego sorunu yok bence.Hedefim ilk sene yılın çaylağı olmak 2.sene play off oynamak 3.sene all star olmak diyor.Gayet güzel ve aşırı abartı olmayan hedefler. Ama gidipte medyaya yansıyan kısmına bakarsanız en iyisi benim takımı tek başıma play offa taşırım gibi bir açıklaması yok.Menajerinin saçmalıkları başka bişi değil.Bu kadar potansiyelin varsa koyduğu hedefler gayet normal egoyla alakası yok.

Ben hiç öyle mütevazı açıklamalarına rastlayamadım. Milli Takım için lokavt olmazsa düşünücem falan demiş, Cavs'e gidersem Irving ile coşarız, Wizards'a gidersem Wall ile coşarız, yılın çaylağı olurum, onu yaparım, bunu yaparım. Menajer etkisi varsa, bu sporcuların menajerlerden çektiğini kimse kimseden çekmemiştir. Nasıl yönlendirme yapıyorlarsa artık.

2.sıra takasla başkasına gider mi bilmem ama benim takip ettiğim her yerde Enes'in 2. sırada seçileceği yazılmış.. Geçen hafta 4 Cleveland diyen herkes şimdi 2 Minnesotta diyor.. Sadece nbadraft.net 3 Utah demiş.K.Irwıng olmasa çocuk 1. sıradan seçilecek neredeyse.. Şu pozisyonda ilk 4 ün dışına çıkması büyük sürpriz olur..

Umarım kılçık Utah olmaz o takım. Umarım kendi ve Türk basketbolu için hayırlı olur.. Umarım Mehmet Okur'u örnek alıp kız basketbolu oynayıp milli takıma burun kıvırmaz.. Mehmet Okur olacaksa hiç olmasın.

2.sıra takasla başkasına gider mi bilmem ama benim takip ettiğim her yerde Enes'in 2. sırada seçileceği yazılmış.. Geçen hafta 4 Cleveland diyen herkes şimdi 2 Minnesotta diyor.. Sadece nbadraft.net 3 Utah demiş.K.Irwıng olmasa çocuk 1. sıradan seçilecek neredeyse.. Şu pozisyonda ilk 4 ün dışına çıkması büyük sürpriz olur..

Umarım kılçık Utah olmaz o takım. Umarım kendi ve Türk basketbolu için hayırlı olur.. Umarım Mehmet Okur'u örnek alıp kız basketbolu oynayıp milli takıma burun kıvırmaz.. Mehmet Okur olacaksa hiç olmasın.

Emre Abi sen takip edebildin mi bu çocuğun hal, hareketlerini. Ben birkaç yerde demeçlerini gördüm, pek konuşmaları beni sarmadı. Ama iki-üç demeçle de adam asılmaz. Sen ayrıntılı biliyor musun?

Atlanta 2. sıradan draft hakkını Minnesota'dan alabilmek için bastırıyormuş. Teklif edilen oyuncu Josh Smith. Başka birşey varmı bilmiyorum teklif olarak gözüme çarpmadı

valla çok haklısın ama bana utah seçcekmiş gibi gelio. en kötü senaryo yani memo nun kendisine yardımcı olcanı yol gösterceğini düşünenler var malesef akıl hocası memo olanın burnu b.ktan kurtulmaz...