2011- NBA Play Off

Spurs-Grizzlies maçını izliyorum şu an.Güzel maç oluyor.Maç kopmamış durumda en azından.Çok iyi başladı play offlar çooooook :D

Bir ara 15 lere falan çıktı fark.Uzun süre çift hanelerde gezdi.Hornets hala önde.Ama Lakers yakaladı. 69 68 fark 1e indi 1.25 var 3.çeyreğe

Lakers 72 Hornets 73 çeyrek bitti.

Kobe top kaybı yaptı.Adamı kovaladı adam kaydı düştü Kobe aldı topu.Sonra Kobe kaydı düştü ve Kobe getirdiği maçı maalesef vermiş gibi oldu.
Yalnız CP3,Fisher'ı perişan etti resmen :D Farkta 10 oldu 1 dakika var. Hornets kazandı artık.Bir sürpriz daha :D

Gasol-Bynum-Odom üçlüsünden bu kadar az katkı alacağımız bir maç daha olmaz.Takımın kendini toprlaması için belki de hayırlı bir mağlubiyet olmuştur bu.

Şu ana kadar 3 tane sıralamada üstün olan takım kaybetti rakibine. Lakers bir sürpriz olmassa zaten 3. yada 4. maçta avantajını geri alacaktır. Memphis'in iç saha performansını düşünürsek San Antonio'ya çok da fazla güvenilmiyor açıkçası. Orlando'nun ise çevirmesini pek mümkün görmüyorum. Yarım saatten biraz daha fazla süre sonra bizim de New York ile maçımız var. Herhalde en beklenen maç elemelerde bu olsa gerek, Shaq'sız bakalım Amare'yi ne kadar durdurabileceğiz yada Paul, Howard, Rose gibi isimlerin ilk maçlarda yaptığı gibi damga mı vuracak maça...

Sırasıyla John Stockton-Jason Kidd ve Steve Nash'i izledik..
Hiç biri asist olayında Paul kadar ileri gidememiştir..
Hepsi ayrı güzel, hepsi ayrı zeka ürünü..
Dün 2. çeyrek biterken gelen bir pası tek elle tutup hemen pota altına yolladı..
Öyle bir pas hayatımda görmedim ben..

Maçı Lakers da kazansa, seri bundan sonra 4-1 de bitse fikrim değişmez..
Chris Paul en iyi oyun kurucu ligdeki.. D.Rose'u ve hatta Deron Williams'ı bu adamla kıyaslayanlar var..
Kıyas kabul etmez..

Dün Gasol kötüydü, Odom yoktu.. Bynum zaten hiç yok..
Artest olmasına rağmen Lakers kaybetti ama bence farketmez..
New Orleans çok sınırlı bir kadro..

Oklahoma da Denver'ı 107-103 yenmiş..
Denver'da skor çok güzel dağılmış ama yetmemiş..
Rakibin 107 sayısının 72 sini Durant ve Westbrook atmış..
İki kişi takımın %70 i gibi.. Bir tek Eric Maynor 12 sayı yapmış..
Kalan 7 kişi 2 ila 5 sayı yapmışlar..
Böyle dengesiz bir düzenle maç nasıl kazanıldı bilemiyorum..
İstatistiklerden bir şey anlaşılmıyor tabii..

Boston, New York'u Ray Allen'ın 11 saniye kala attığı üçlükle 87-85 yenmiş..
New York iki kişilik bir takıma döndü ama Boston öyle kötü ki başa baş oynayabiliyorlar..
Boston ile Sixers eşleşseydi, eleyeceğimize emindim kendi adıma..
Miami'ye kastığımız kadar Celtics'e kasabilsek hayatta kaybetmezdik.
Neyse, bunların hepsi sadece varsayım artık..
New York'un skor yapacak birilerini bulması lazım.
80 sayı ile olmaz bu iş..
Çıkıp Carmelo 50 falan atarsa olur belki bir şeyler..

Memphis'in San Antonio'yu yenmesine kimse şaşırmamıştır..
Hem SAS formsuz gibiydi, hem Ginobili yok, hem de Memphis 8. olmasına rağmen Indiana gibi değil..
5. de olsa şaşırılmayacak bir takımdı.

Ligin en iyi uzun ikililerinden birine sahipler.. Belki de birinciler..
Zach+ Marc dün gece 49 sayı, 25 ribaund yapmışlar..
Battier ve Mayo benchten gelip katkı veriyor ki en baba takımlarda bile benchten gelen adamlar bu kadar kalite değil..
Bu seri daha çok uzar.. Memphis başka maçlar da kazanacaktır.