2011- NBA Play Off

Gerçekten muhteşem bir asist.Adam seçildiği dönemden bu yana beklentileri hiç boşa çıkarmıyor.
Deron'uda ilk seçildiği zamandan beri izliyorum heleki ilk 2 yılında Deron'dan hiç bir halt olmaz diyordum ben öyle bir kanı bırakıyordu ama sonradan bir patlama yaşadı fakat C.Paul ile mukayese edilebilmesi mümkün değildir bence.

Memphis'in San Antonio'yu yenmesine kimse şaşırmamıştır..
Hem SAS formsuz gibiydi, hem Ginobili yok, hem de Memphis 8. olmasına rağmen Indiana gibi değil..
5. de olsa şaşırılmayacak bir takımdı.

Emre abi Ginobili'nin durumu hakkında bir bilgin varmı acaba ne zaman oynayacak ?

New York'a büyük yazık oldu büyük.. klasik maç sonu Boston hakemleri iş başındaydı tabiki..

Belliki sadece özeti izlemişsiniz Levent abi... Maçın genelinde abuk subuk düdüklere maruz kaldık hakemler sağolsun...

Ben Hornets in F ve G rotasyonunu yetersiz bulmuyorum hatta ligdeki bir çok playoff yapan takımdan daha iyi Jarett Jack tam bir görev adamı Willie Green keza aynı ben neden gönderildiğini sixersdan anlamamışımdır (3lük yüzdesi olabilir) Chris PAul e diyecek laf yok zaten birde üstelik dünkü maç için mesela konuşursak David West gibitakımın yüzde 30-35 i bir adam yoktu Trvor Ariza keşke yokolsaydı Belinelli de ilk çeyrek sonu annesi çağırdı eve gitti sanırım yani takım süper de oynamadı eğer takım sahipleri yeni şehir bulmaya uğraşacaklarına kısmen Thunder in yaptığı gibi içeri iki sağlam oyuncuyla seneye bu turlarda seribaşı favori olurlar .Son olarak aklıma geldi yıllar evvel bir Marcus Banks vardı Minnesotada Miami de oynadı o adama ne oldu ben hayatından şüphe duyuyorum en son Stojakoviç tradenin sakızı olarak Hornets a gitmişti ama sanırım astı falan kendini orada bir anda Without a Trace oldu abimiz,ben beğenirdim kendisini skaat falan değilse gelsin Galatasaray a kral olur burada özledik seni Marcus!!

Celtics-Knicks maçının bitimine 1 dakika kala soyunma odasına gelen C.Billups maçtan sonraki demecinde,potaya yüklendikten sonra yere düşerken sol ayağında burkulma hissettiğini ve şu an için çok fazla acı çektiğini söylemiş..İkinci maç öncesine kadar tedaviye devam edeceklermiş,durumu maç saati belli olacakmış..

Ginobili'nin daha ilk maçta oynaması oynaması bekleniyordu ama riske etmemiş Popovic.İkinci maçta sahada olacak sanırım..

Dwayne Wade'in migreni tutmuş ve dünkü idmana çıkmamış..Bugün oynayacakları ikinci maçta olmama durumu varmış..

Ben Hornets in F ve G rotasyonunu yetersiz bulmuyorum hatta ligdeki bir çok playoff yapan takımdan daha iyi Jarett Jack tam bir görev adamı Willie Green keza aynı ben neden gönderildiğini sixersdan anlamamışımdır (3lük yüzdesi olabilir) Chris PAul e diyecek laf yok zaten birde üstelik dünkü maç için mesela konuşursak David West gibitakımın yüzde 30-35 i bir adam yoktu Trvor Ariza keşke yokolsaydı Belinelli de ilk çeyrek sonu annesi çağırdı eve gitti sanırım yani takım süper de oynamadı eğer takım sahipleri yeni şehir bulmaya uğraşacaklarına kısmen Thunder in yaptığı gibi içeri iki sağlam oyuncuyla seneye bu turlarda seribaşı favori olurlar .Son olarak aklıma geldi yıllar evvel bir Marcus Banks vardı Minnesotada Miami de oynadı o adama ne oldu ben hayatından şüphe duyuyorum en son Stojakoviç tradenin sakızı olarak Hornets a gitmişti ama sanırım astı falan kendini orada bir anda Without a Trace oldu abimiz,ben beğenirdim kendisini skaat falan değilse gelsin Galatasaray a kral olur burada özledik seni Marcus!!

W.Green beş para etmez bir adamdı bizdeyken.. Lakabı da Özgür Willy idi. O kadar gereksiz..
Öyle bir oyuncudur ki, kendisi kontrat görüşmeleri yaptığı esnada, sokakta basketbol oynarken bağlarını koparmış, Sixers kendisi ile sözleşme imzalamamış, bir sene basketbol oynamamış, sonrasında çok daha cüzi bir miktara imza atmıştır.. Biz bir hayrını görmedik o arkadaşın.. Aynı kadroda John Salmons da vardı.. Dünya trash talk şampiyonudur kendisi.. O ikisinin oynadığı sezon şehirde kansere yakalanma oranı % 32 arttı.. Dalembert, Korver falan.. Evlere şenlik..

Marcus Banks , Hornets kadrosunda hala.

Dallas, Portland'ı bir daha yendi ve durum 2-0 oldu..
Blazers şimdilik hayal kırıklığı..
Orlando-Atlanta serisi de 1-1 oldu..

Bu gece 3 maç var;

Denver-Oklahoma
Memphis- San Antonio
New Orleans- Lakers

Portland, Dallas'ı 97-92 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. 4 oyuncusu çift hanelere ulaştı :
Matthews 25 sayı
Aldridge 20 sayı
Miller 16 sayı 7 asist
Ve bana göre bu serinin en kilit ismi olan Brandon Roy benchten gelerek 16 sayı atmış.
Portland'dan bir sürpriz bekliyorum.

Brandon Roy acaip bitmiş yalnız 16 sayı yanıltmasın. İlk 2 maçta rezalet oynadı ve işin kötüsü kafaca bitmiş. hadi diZleri anlarım ama Roy hiç bir zaman atlet değildi zaten ve onun en büyük özelliği oyun kuruculara taş çıkaran oyun zekası ve nerde olması gerektiğini hep bilmesiydi. 2. maçtan sonra çıktı hoca beni az oynatıyor filan diye bik bik öttü bi de bunların üstüne. Adama derler oynadığın oyuna bi bak diye. Ya resmen saçma oynuyor Roy ve savunmada filan yer bile tutamıyor. Burası playoff Roy efendi , şortla gezeni sünnet ediyorlar dikkat et ! :)

büyük yazık oldu indiana'ya.. ama çok büyük saygı'yı hakettiler şu play off'lar da inşallah 4-0 bitmez , hakettikleri 1 maç'ı belki de daha fazlasını alırlar..

Miami'ye eyvallah da Indıana'nın 3-0 geri düşmesine şaşırdım baya. Şu yönden şaşırdım, ilk maçtan sonra ben biraz zorlarlar diye düşünmüştüm. Bir maç kazanmayı hakediyorlar en azından... Portland serisi ise 7 maçı görürse kimse şaşırmasın...

Brandon Roy acaip bitmiş yalnız 16 sayı yanıltmasın. İlk 2 maçta rezalet oynadı ve işin kötüsü kafaca bitmiş. hadi diZleri anlarım ama Roy hiç bir zaman atlet değildi zaten ve onun en büyük özelliği oyun kuruculara taş çıkaran oyun zekası ve nerde olması gerektiğini hep bilmesiydi. 2. maçtan sonra çıktı hoca beni az oynatıyor filan diye bik bik öttü bi de bunların üstüne. Adama derler oynadığın oyuna bi bak diye. Ya resmen saçma oynuyor Roy ve savunmada filan yer bile tutamıyor. Burası playoff Roy efendi , şortla gezeni sünnet ediyorlar dikkat et ! :)

deniz sana katılmıyorum..
yani bunalımda, formsuz falan olabilir ama bitmek için çok erken..
brandan roy çok fazla sakatlandı bu sene..
döndü, bir daha sakatlandı ve ritmini tamamen kaybetti..
play off'ta sert geldi herhalde biraz..
roy, için kötü bir sene bitti hepsi o..

Lakers, Orleans'ı deplasmanda yenerek saha avantajını geri almış..
Beklenen oldu aslında..
D.Fisher bile 10 sayı atmış, düşünün artık..
Bu seri şimdi ışık hızıyla 4-1'e gider..

Boston, MSG de de galip..
Sene boyu rüzgar yapan New York basını, şimdi yazsın işte..
Aslanız, kaplanız, asarız, keseriz diyenleri bitik Boston karşısında da görelim..
İşte NYK sevmememin nedeni.. Sadece hakemler için ağlıyorlar şu anda..
Hakemler olmasa ilk 2 maç da bizimdi diyen var.. Hayal dünyası.
Onların da 23 nisan bayramını kutluyorum bu vesile ile.
Bu arada Boston için iyi haber Rondo oynamaya başladı..
Hemen triple-double yapmış..
Shaq hala oynamaya başlamadı..

Atlanta-Orlando serisinde Hawks'u tuttuğumu yazmıştım..
Orlando'dan midem bulandı artık, yeter..
Fenerbahçeli Hidayet bile bırakmış kendini, biz daha hala ne demeye Magic kovalıyoruz..
D-How 46 pts, 19 reb yapmış.. Bir tek ona yazık oluyor, O da transfer yapacak zaten başka bir takıma.
Atlanta'da da J.Crawford benchten gelerek süper oynadı şu ana kadar.
Umarım Atlanta turlar.

It's very disappointing that I won't be able to play tomorrow but I believe in our guys and I'm sure we will win game 4. Go Hawks

Yukarıda Zaza Pachulia'nın son twitter mesajı var.. Yarın akşam oynayamıyormuş, üzgünmüş.. Ama kazanacaklarından eminlermiş.. Bence de kazansınlar.. Orlando'dan sıkıldım, her tarafa da yazıyorum gerekli gereksiz..

Bitime 5 dakika kala 15, 3 dakika kala 10 sayı önde olan Pacers yine yakalanmayı başardı..
Maçın sonunda da kaybetmek için çok çabaladılar, biz süpürülmek istiyoruz dediler..
Fark 1 sayıya kadar indi ama 89-84 kazanıp şeref galibiyetini aldılar..
Darısı Philly'nin başına artık..
Bu arada Thibadeau için, daha lig başlarken süper coach yazmıştık..
Gerçekten süper coach ama nedense play off'ya Ömer'i hiç düşünmedi..
Indiana serisinde düşünmediği adamı bundan sonra hiç düşünmez..
Taş çatlasa 3 dakika oynatıyor..

Yanlış değil Emre abi bana kalırsa, Ömer'in hücumu çok ama çok kısıtlı. İstediği kadar über savunma yapsın, onun hücumda sıfır katkı ile oynaması ister istemez alabileceği dakikaları yok ediyor. Thomas'ın en azından orta mesafesi var, ki kötü savunma da yapmıyor. Baskının da aşırı hissedildiği takımda tecrübe faktörünün daha önde olmasını normal karşılıyorum.