2011- NBA Play Off

Indıana süpürülmeyi haketmiyordu gerçekten. Berbat maç sonu oynamalarına rağmen en azından o 1 maçı aldılar. İş zaten mucize olmazsa 5. maçta bitecek. Bu gece için en merakla beklediğim şey, bakalım San Antonio saha avantajını bu maçla geri alabilecek mi..

Mavericks-Trailblazers maçında ilk yarı skoru 37-35. Portland kendi playoff tarihinin en düşük ilk çeyrek skorunu gösterdi seyircisine(11) ama sonradan iyi toparladılar. Özellikle bir iki kez oyuncuların birbirlerine girdiği, oyuncuların ortaya düşen toplar sonrasında kavgaya tutuşması falan salonu çok ateşledi. defence diye bağırırlarken bir bile gaza geliyorum.

NBA'de geçtiğimiz gün oynanan Orlando Magic ile Atlanta Hawks takımları arasında oynanan playoff çeyrek final karşılaşmasında kavga eden iki oyuncu Jason Richardson ve Zaza Pachulia'ya 1 maç oynamama cezası verildi...

Brandon Roy diyorum başka da birşey demiyorum... Son çeyreğine 18 sayı geride girdikleri maçı takımına getirdi, karşısında saygıyla eğiliyorum.. Maç sonucu ; Portland 84 Dallas 82

3. çeyreğin sonundaki zorlama üçlükle fark 18'e inince acaba diyerek kapatmadım.Dallas seriyi kaybederse play-off'a falan katılmasın daha.Hayır takımın guardı Kidd'ken,Nowitzki sapasağlam oyundayken bunlar oluyorsa var bir şeyler.:)
Tat kaçırmak istemezdim ama Fenerbahçe maçı gözümün önüne geldi son anlarda.

yalnız bu kadar artniyetli yonetilen bir NBA playoff maçı izlememiştim daha önce, Dallas filan umrumda değil seriyi geçse bile zaten Lakers a elenecekde oyunun kendisine ayıp ediliyor.

Brandon Roy acaip bitmiş yalnız 16 sayı yanıltmasın. İlk 2 maçta rezalet oynadı ve işin kötüsü kafaca bitmiş. hadi diZleri anlarım ama Roy hiç bir zaman atlet değildi zaten ve onun en büyük özelliği oyun kuruculara taş çıkaran oyun zekası ve nerde olması gerektiğini hep bilmesiydi. 2. maçtan sonra çıktı hoca beni az oynatıyor filan diye bik bik öttü bi de bunların üstüne. Adama derler oynadığın oyuna bi bak diye. Ya resmen saçma oynuyor Roy ve savunmada filan yer bile tutamıyor. Burası playoff Roy efendi , şortla gezeni sünnet ediyorlar dikkat et ! :)

Nasıl bir ağızsa... :)

Bence daha da NBA başlıklarına uğrama Deniz :)

Brandon Roy acaip bitmiş yalnız 16 sayı yanıltmasın. İlk 2 maçta rezalet oynadı ve işin kötüsü kafaca bitmiş. hadi diZleri anlarım ama Roy hiç bir zaman atlet değildi zaten ve onun en büyük özelliği oyun kuruculara taş çıkaran oyun zekası ve nerde olması gerektiğini hep bilmesiydi. 2. maçtan sonra çıktı hoca beni az oynatıyor filan diye bik bik öttü bi de bunların üstüne. Adama derler oynadığın oyuna bi bak diye. Ya resmen saçma oynuyor Roy ve savunmada filan yer bile tutamıyor. Burası playoff Roy efendi , şortla gezeni sünnet ediyorlar dikkat et ! :)

Şom ağızlılıkta bir dünya markası durumuna geldin kardeşim;)
B.Roy bitmiş demek, pehhh:D

brandon roy dün müthiş bir maç çıkardı ama bu sadece tek maçlık patlama olabilir.deniz haksız sayılmaz genel anlamda performansında büyük düşüş var.denver da oklahamaya kendi evinde yenilerek beni çok şaşırttı

[video=youtube;oGgFySE-x4k]http://www.youtube.com/watch?v=oGgFySE-x4k&feature=player_embedded[/video]

İşte o müthiş geri dönüş :)

Attığı sayıların yanında 4 asisti var adamın tek çeyrekte gerçekten süper bir performans.

Yani şu görüntülere göre adamın ayaklarında evet bir yavaşlama var ama öyle bitmek,tükenmek gibi bir şey söz konusu değil.O yavaşlamada bariz sakatlık etkisi,bir süre sağlıklı şekilde devam ederse gideremeyeceği bir sıkıntı yok gibi.

portland 23 sayıdan gelmiş..valla helal olsun..ama bu dallas tam bir ezik..cuban o kadar milyonları ezik oyunculara veriyor..ya son 3 dakika 10 sayı öndesin ve senin yakalanman için 5 hücum sen 5 hücum portland 10 hücum yapar,hiç potaya atmadan 5 hücumu son saniye kadar kullansan yine kazanıyon yine kazanıyon..tam bir ahmaklık..

boston süpürdü new yorku amare dışında new york çok berbat bir playoff geçirdi. new york denver takası 2 takıma yarar getirmedi şu aşamada.

CP3 den bir triple-double geldi ve Lakers-Orleans serisi 2-2- oldu..
Lakers'ın buralarda bu kadar oyalanması enteresan..
Onları çok sert bir Oklahoma bekliyor olacak..
Beklenmedik şeyler olabilir..

Bu senenin en çok rüzgar yapan takımı New York ligi alışık olduğu şekilde kapattı..
7 yıl sonra play off geldi ama galibiyet gelmedi..
Takas sonrası çok dağılmışlardı..
Boston'ın iyi olmadığı konusunda hemen herkes hemfikir ama seri 4-0 oldu.

Sixers ise son 2 dakikasında 10-0 seri yaptığı maçı kazanıp şeref golünü attı..
Evan Turner'dan ilk defa adam gibi katkı geldi..
Miami umursamadı denemez, kazanmaya da çok yaklaştılar ama maçın sonu çok iyi olmadı..
Çarşamba akşamı kazanıp seriyi 4-1 bitirirler..