2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta sonu Mali Genel kurul var, orada açıklanır bence şubelere ne kadar yatırım yapılacağı, Birde Kadın takımına sponsor aranıyordu ne oldu acaba ?

Seneye bence iyi bir sponsor kesin bulunur. Kulüp gün geçtikçe gelişiyor . Bütçenin azalacağına falanda inanmıyorum . Azalsaydı bu sene azalırdı çünkü futbola ciddi bir bütçe ayırılıyor. Bu sebepler bir araya geldiğinde seneye son bir umut güzel bir kadro yapılanması bekliyorum . Umarım yine sadece Türkiye kupasını alan takım olmayız..

Bir yabancı sitede yorumlar yapılmış Türkiye hakkında falan .

Bizim Celine Dumerc'ten haber beklediğimizi Muhtemelen red cevabı alacağımızı ve Bird'i ikna etmeye çalıştığımızı yazmışlar.

Ve Seimone Augustus'un bizle imzalamaya hazır olduğunu ve anlaşmanın olduğunu yazmışlar.

Bir iddaaları da Hollingsworth için Fenerbahçe ile anlaştı deniliyor.

Bu tür haberler bizim için çıkan küçülme iddaalarının tam tersi yönde özellikle bonservis ödemek falan.

Quanitra'nın, konuşulanlar kadar önemli bir oyuncu olabileceğini düşünmüyorum. Ribaund sezgisi dışında, net bir yeteneğini göremedim, bitiricilik konusunda da bir hayli eksikleri var.. Eğer olur da FB alırsa, Nevlin'i ve Tuğçe'yi almak daha mantıklı olur. Olur da alınırsa rotasyonda genişlik dışında pek bir şey olmaz, ödenecek para da önemli.. Çünkü yüksek meblalar istediğini okumuştum..

Bütçe benzer kalacak ve hala şampiyonluk iddiası ciddi şekilde oluşacak şekilde kadro kurup mu koyuyosunuz kadronuza Diggins ve Griner'i ciddi şekilde merak ediyorum.

Zaten seneler çöpe atılmış yatırımlarla, yüksek yatırım yapıp bu 2 oyuncudan 1'i için Abd'li hakkımızı harcayacaksak vay halimize. Bu oyuncular Avrupa'daki ilk senesinde alınma riskine girilecek isimler değil. Diggins'in videolarına bakarak yapabileceğim yorum: Harding'in Wnba performansından size video hazırlasam Whalen iyi ki gitmiş Harding ondan daha iyi dersiniz, ben o kızda özel bir şey görmedim tabi ki ileride iyi yerlere gelebilir ama videolardan görüp de mutlaka gelmeli diyebileceğim biri değil.

Griner'in çok rahat smaç basması, topu aldığındaki ayak hareketleri, bileğinin yumuşak olması, yakın mesafeden çok rahat bitirebilmesi, boyuna rağmen atletik olması büyük artılar ve ileride de belki de Wnba'de dominasyon kurabilecek özellikler var gibi gözüküyor. Ama kolej basketbolundan bahsediyoruz ve savunmacıları kendisinden oldukça kısa olduğu gibi fizik olarak da zayıflar, sanıyomusunuz ki burada oynadığında çok rahat şekilde savunmacısını ittirebilecek, mesela Matovic'i rahatça itip hook yapabilecek, ya da savunmacısı önden pozisyon aldığında çok iyi yerde topla buluşabilecek oyun bilgisine sahip olabilecek mi? Buradaki set tempolarına hemen alışabilecek mi? Çok blok yapıyor evet de karşısındaki oyuncular komedi, gelsin burada Angel'i bloklasın rahatça, ya da Matovic ona sırtı dönük oyun oynadığında karşısında dikçe durup şutunu veya pozisyonunu bozabilsin, bu durumları kesin yapabilir diyemiyoruz Griner için kendisini henüz o seviyede izleyemediğimiz için.

Zaten seneler çöpe atılmışken, riske girip de Avrupa'daki ilk sezonları için bu kızlara iddialı bir takım hazırlıyorsam kadromda yer veremem, umarım öyle bir hataya düşmez Ekrem hoca da. He bütçem gerçekten çok düşmüş olur, Avrupa'daki ilk sezonunda çok para alamayacak olan Griner veya Diggins için işte o zaman riske girebilirim, işte vasat bir Abd'li oyuncuya aynı parayı vereceğime, bu oyunculara veririm. Griner en azından 2-3 smaç vurup heyecanlandırır adamı ama aksi takdirde hiç riske girmeden bildiğimiz kıta dışı oyuncuları almakta fayda var. Sadece kolej basketboluna aldanmayın lütfen.

Başkan konuşuyor Genel Kurul'da.."Basketbol ve Voleybol Galatasaray üstünde mali baskı yaratmaktadır" diyince, ben "kesin küçülme geliyor" diye düşündüm.Sözünü, "bu harcanan paraların, kulübün gurur kaynağı olması için çalışıyoruz" demesiyle biraz rahatladım diyebilirim.. Küçülme olmayacak gibi. Ayrıca Basketbol ve Voleybol'un yönetimlerinde büyük değişimler olacak tarzında da bir şey söyledi..

Başkanın sözlerine göre sponsor konusunu çözecekler gibi hissettim. Bence diğer ülkelerde yapıldığı gibi formalarda 3 4 5 sponsor ismi geçebilir . Bu doğrultuda ilerleyebiliriz bence..

Bir yabancı sitede yorumlar yapılmış Türkiye hakkında falan .

Bizim Celine Dumerc'ten haber beklediğimizi Muhtemelen red cevabı alacağımızı ve Bird'i ikna etmeye çalıştığımızı yazmışlar.

Ve Seimone Augustus'un bizle imzalamaya hazır olduğunu ve anlaşmanın olduğunu yazmışlar.

Bir iddaaları da Hollingsworth için Fenerbahçe ile anlaştı deniliyor.

Bu tür haberler bizim için çıkan küçülme iddaalarının tam tersi yönde özellikle bonservis ödemek falan.

Simeone nin gelme ihtimali bile nasıl mutlu etti anlatamam. Umarım döner de yine bu forma ltında izleme mutluluğunu yaşarım.

- Son 5 yılda basketbola ayrılan bütçe toplam borcumuzun %27'sini oluşturuyor. Amatör branşlardaki gelir-gider dengesizliğini giderecek bir model üzerinde çalışıyoruz. Bunu 2013-14 sezonuna yetiştireceğiz.

- Çok amaçlı spor salonu ihtiyacımız var. Bu aynı zamanda Olimpiyat Oyunları içinde katkı sağlayacaktır. Gerekli izinleri sağlayabilirsek bu spor salonunu 14-17 ayda bitirebileceğiz.

Ünal Aysal bunları söylemiş, ben bütçenin küçüleceğini sanmıyorum.

%27'sini oluşturuyor derken Voleybol ve Basketbol dedi başkan Toplam 5 Branşa 5 yılda aktarılan zarar %27'sini oluşturuyormış kulübün borçlarını.

BASKETBOL VE VOLEYBOL ŞUBE MALİYETLERİ İÇİN YENİ FORMÜL
Galatasaray'ın basketbol ve voleybol şubelerinin maliyetlerine dikkati çeken Ünal Aysal, gideri azaltacak ancak başarı hedefinde geri adım arttırmayacak bir formül için çalıştıklarını dile getirdi.
Her iki şubeye bu sezon için 43,4 milyon lira bütçe ayrıldığını aktaran Aysal, ''Son 5 yılda bu iki branşa ayrılan kaynaklar, toplam borcumuzun yüzde 27,8'ini oluşturmaktadır. Her yıl ortalama 21 milyon lira harcamışız. İki branşında son 5 yılda 106,4 milyon lira gelir gider farkı vardır'' diye konuştu.

Adnan Polat döneminde Işın Çelebi ile ayak üstü görüşme de Galatasaray Basket ve Galatasaray Voleybol ya da Galatasaray Salon Sporları tarzı bir yapı oluşturmak istedikleri konusu geçmişti. Zaten o dönem fener'in kadın voleybol başarıları konuşulunca Adnan Polat var mı bir yiğit MAA tarzı mealinde bir şeyler söylemişti de cevap veren de çıkmamıştı.
3 ihtimal var. Ya düzen böyle devam eder. Ya Zengin bir kaç Galatasaray'lı bu branşların her birine sahip çıkar ya da Galatasaray Basketbol ve Galatasaray Voleybol veya Galatasaray Salon Sporları diye yapılar oluşturulur. Bakın Darnel çifti boşandı ve bir den en yolunda giden Kadın Voleybol şube yöneticisi hakkında çirkin iddialar başladı.

Sanırım bu başlığı kapatmakta geç kalmışız forum yönetimi olarak. Kritik bir sürece girdik, ayrıca yapılması planlanan bir transfer de yok. O halde şimdilik başlığı kilitlemek doğru olur kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...