Taurasi'siz bir Galatasaray düşünemiyorum.
Bıde hala vaktımız varsa ise Hardıng'ten vazgecıp sutor alınamaz mı.?
Dee'yi Taylor olmadan kadroya yazmak bence imkansız, UMMC'de zaten beraber değiller mi ? Geçen sene sonu Penny Taylor'un GS'ye gelmesini istememişmiydi ? Önümüzde ki sezon için UMMC neyi öngörüyor, Parker ve Taurasi ELW kadrosunda Taylor Rusya Liginde oynayacak, Bizdeki kısıtlamalar bu transferi zora sokuyor,
Sparta&K eğer zor durumdaysa gerçekten, bence ilk hamle (sözleşme durumunu bilmiyorum) uzun vadeli bir Natalia Vieru yatırımı olmalı..
Penny sezon başı UMMC ile idmanlara çıkıyordu. Şimdi ise Dee, Taylor'dan ayrılmış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ?
İyi yatırım ve planlama ile istediklerimize ulaşabiliriz. Yalnız Final Four Fenere giderse ve burada karşılaşırsak geçen sene olduğu gibi salon %50 %50'i olur mu ?
Mustafa Abi ,
Çirkeflik konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Cappy ile birlikte yarışır o derecede ama ben Angel ın , Taurasi den daha komple bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece düşünüyorum. Gelsin bizde oynasın demiyorum. Keşke bizde olsaydı HİÇ demiyorum. Taurasi her zaman şampiyonluğu hedefleyen takımlarda oynadı. En iyilerle birlikte...
Şimdi burada C.Parker muhabbetleri dönmeye başlamış. Geçen yıl İpekçide sahada yokları oynayan Parker... ( EE geçen yıl sakattı diyebilirsiniz)
Bizde ondan daha iyisi var. Hemde başından çok daha kötü olaylar geçmiş birisi... Bu sene sonu göndeririz. Ertesi yıl ahlar içinde nasıl gönderdik...
Bir de ;
2013 draftında B.Griner ilk 3 içinde olacaktır. 2013-2014 senesinde de Avrupaya gelirse... Bizim harikalar yaratan yönetimimiz zaten alamaz...
Rakiplerinden biri de onu alırsa o zaman daha da iyi anlarız Fowles ın değerini...
Arkadaş bize 350ye önerilen, karşı tarafa 250ye öneriliyor! Ne hale geldik...
Skylar Diggins WNBA'de ne verir, Avrupa'da ne yapar, profesyonel kariyeri nasıl geçer bilmiyorum ama bu sene 'Lindsey Harding'ten ne istiyorduk?' sorusunun cevabı bu videoda yaptıkları:
[video=youtube;Re3Hr4_2caw]http://www.youtube.com/watch?v=Re3Hr4_2caw[/video]
candace parker'ın gerek wnba'de play off performansı gerek euroleague'de yardırışı ile biz yar etmeyeceklerini düşünüyorum. eğer gelirse 3-4-5 için daha farklı şeyler konuşulabilir ancak gelmeyeceğini varsayarak şu kadroyu ideal buluyorum.
1- becky hammon - ışıl alben - yasemen saylar---- 1 numara için dünyanın en iyi üç isminden birisi becky her ne pahasına olursa olsun kadroya katılmalı. avrupa pasaportu kritik anlarda attığı şutlar pasörlüğü ile tam bir lider. bu sene spartak moskova final göremediyse tek sebebi becky'nin talihsiz sakatlığı oldu.
2- diana taurasi - şaziye ivegin -tuğba palazoğlu ---- hepimizin aklına dee gibi bir winner avrupa şampiyonluğu yaşadığı muhtemelen ligtede şampiyon olacağı bir kadroyu kariyerinin bitmesine 3-4 yıl kala bırakır mı? dee bırakır diye düşünüyorum her ne kadar oynadığı takımlarda tüm yüreğini orta koysada dee avrupa'da paranın götürdüğü yere gitmeyi tercih ediyor. 4 yıllık moskova kariyerine aldanmamak gerek o zamanların tek gücü spartak ve paranın en büyük kaynağı olduğundan ayrılmayı aklını çelecek teklifi bulamamıştır.
tuğba palazoğlu : neden gönderildiğine anlam veremediğim bir isim, yerli çok büyük paralar aldığını düşünmüyorum. fena bir şutör değil neden yollandı anlamak güç.
3- alba torrens - şebnem kimyacıoğlu --- buraya dee şaziye kaydırılabilir. alba'nın zaten 5 yıllık bir sözleşmesi mevcut iyi bir yazın ardından yine tek başına takım alba'ya dönüşebilir ben kendisinden hala umutluyum. hatta önümüzdeki muhtemel final serisinde bile. ben galatasaray armasını taşımaları sebebiyle ne pahasına olursa olsun iyi bir sponsor bulunacağını düşünüyorum bu sebeple alba en kötü ihtimalle 5. yabancımız olur.
4- nevriye - sancho - bahar --- nevriye için bu sezon büyük fedakarlkı yapıldı hem psikolojik hem maddi anlamda gelecek sezon aynı özveriyi kendisinden bekliyoruz. sanhcho ne pahasına olursa olsun takımda kalmalı en iyi avrupalı olduğuna dış şut tehdidi olmayan içeride ciddi savunmalarla karşılaştığı bir sezonda bile gösterdi. dışarıda iyi bir şutörle bir tık daha rahatlayacağını düşünürsek sancho'nun elimizden gitmesi aptallık olur.
5- nevriye - sylvia fowles --- aslında şu performansının bu kadar kötü olmasının sebebi ilk sezonda oynadığı oyundu. son 2 sezondur syl gibi oynamadığını biliyoruz, görüyoruz ancak syl işte geçemiyorsun çizemiyorsun üstünü. benim için açık ara en büyük 5 numara griner'ı hiç izlemedim ama avrupa'ya gelmeyeceğini varsayıyorum bu yüzden hepimiz için en büyük 5 numara. hollingsworth elindeki pasaportun farkında bu yüzden bu sene rusya'da o mükemmel takımda kötü şehirde yaşamayı tercih etti. gelecek sene oluşacak bir galatasaray fenerbahçe kapışmasını ellerini ovuşturarak izlemek için. yürolig kazanmış iyi bir cv bir türk takımı için mükemmel bir pasaporta sahip eğer büyük paralar isterse ki isteyecektir bence topa girmek mantıksız olur.
Seneye bu bütçenin yarısı olacak bilginize boşuna hayal kurmayın!!!