Parker için tekrar diyeyim ben o kızı 5 senedir beğeniyorum. Bu seneye has bir durum değil. Geçen sene de EL F8'de çatır çatır oynamıştı. Sue Bird'ün burnu kırıldığı için maçlara çıkamamış ya da az süre almıştı. Bu yüzden de UMMC geçen sene, beklentisinin gerisinde bir performans sergiledi. Parker'da değişen bir durum yoktu. Yani geçen seneden farklı bir oyuncu yoktu karşımızda, PArker aynı Parker 27 yaşına gelince birden nur değmedi yüzüne.
WNBA istatistiklerine göre değerlendireceksek Sylvia onu poşet eder zaten. Hatta benim şahsen beğenmediğim Tina'da onu ezer WNBA istatistiklerinde. Önemli olan oyuncudan verim almak. Size ben alenen anlattım UMMC kadrosu aynı kadro. Gelen giden oyuncuları da yazdım. Hocanın bunda çok etkisi var ve Dee'nin. Saadettin abi Parker konusunda dediklerime katılmamış ama da Parker'ı isterken yanında Dee de olsun diyor
Parker bu seneki performansını sergilemeseydi de onu isterdim ben ama sonra GS'ı düşününce puzzle oturmuyor. Gene kısa oyuncu eksikliği olursa rakipler gene içeri gömülür Syl gider Parker gelir değişen bir şey olmaz. Dee'nin etkisi derken bunu kastettim.
UMMC'nin oyun kritik olduğu zamanki 5'ine bakın Anete-Dee-Nolan-Gruda-Parker
Bunların arasında şutu kötü diyeceğiniz kim var? Ben bunu anlatmak istedim. Parker'a kötü diyen adam çarpılır. Ha bu sene WNBA'de Lindsay Harding ile oynayacak bu arada
Quanitra konusunda Tanju'ya katılıyorum dedim evet. Çünkü UMMC'de iyi para alıyor aynı paraları bizden isteyecekse bu pazarlığın içinde olup FB'ye vermek iyi olur. Misal Parker'ı (veya o tarz bir uzun) alırsak rotasyona koyacağımız bir oyuncu için bahsi geçen paraları ödemek bizim için garip olur. Ha kulüp sınırsız bütçe ile yola çıktı diyelim o zaman tabii ki dursun Newlinden daha çok fayda verir deriz.
Newlin ile Quanitranın Işıl ile Bahardan farkı yok. Işıl Bahar nasıl aynı takımda oynayabiliyorlarsa Q ile Newlin de oynayabilir. Onlar yerli sayılıyor devşirme değil.
Mithat "Seneye kimse hayal kurmasın malesef
" demiş ama ben de tam tersi şeyler duydum. Kuşkusuz onun bilgi akışı da farklı ve geçerli kanallardandır. Umarım ben haklı çıkarım. Rusya'da da kulüp girişimlerde bulunmuş. Bunun hem iyi hem kötü yanları var. İyi yanı şimdiden transfer çalışmalarına başlamış olmak. Kötü yanlarına şimdi bakmayalım. takıma konsantre olalım
Tuğçe'yi geçen sene değil ondan önceki senelerden de biliyorum ben. Sevimli takıma olay adapte oalcak GS'lı olan bir kız. Ama oyununu bir adım öteye taşıyamadı. Şu anda durduğu yer de Bahardan kötü. Belki WNBA'e giderse orada oyununu geliştirir.
Tuğba Palazoğlu ise bence bu seneki transfer döneminde olmazsa olmazımız olmalı. Oyunculuğu dışında takıma saha içi ve kenarından vereceği enerji de çok faydalıdır Tuğba'nın. 2 sene önce onu eleştirirlerken de bunları söyledim. Ama İUBGD kolay vazgeçmez ondan. Uzun vadeli yatırım yaptılar. Durum ne olacak göreceğiz. Önce Play Offlara konsantre olmak lazım. Takıma inancımı hala koruyorum