2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sezon bittiğine göre medya ve takımlar transfere abanacak, dolayısı ile ister istemez konuştuğumuz bir numaralı konu bu olacak fark etmeden.Bu haberleri güzelce paylaşıp, hakkında yorum yapacağımız bir başlık olsun buda. Boş yere galyana gelip, transfer başlığı açılmasını da bir nebze önleriz belki.

Hayırlı olsun hepimize :)
 
İlk dedikodu Burak Yılmazla 4 yıllık sözleşme imzaladığımız , oyuncuya yıllık 2 750 000 € vereceğimiz . TS ile bonservis olarak 5 000 000 € vereceğimiz söylentisi çıktı . ( Burakın serbest kalma maddesi varmış . ) Şöyle bir düşündüm de Elmanderle kral ötesi olur keşke gelse .
 
burak için çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon bizde deniyor...elmander-burak iyi ikili olacaklardır...
muslera
sol bek semih ujfalusi eboue
sol açık melo selçuk sag açık
burak elmander
eksikler kaliteli isimler ile doldurulup potansiyelli gençlerle yedek kulübesi desteklenirse şampiyonlar liginde artık bizde nisanı mayısı görmeliyiz...
 
Burak işini öncelikle bugün Aysal ve Dürüst kısmen inkar etti. Ancak sanırım oyuncu ile anlaşıldığı doğru zira ikisininde üstünde durduğu konu daha çok Trabzon ile araların bozulmayacağı önceliğiydi. Muhtemelen maddeyi kullanmayıp 6-6,5 civarı bir rakam verebiliriz.

Burak'a verilecek parayı bilemiyorum ama Selçuk'tan fazla verileceğini hiç sanmıyorum. 2,750 milyon avro çok büyük para ki o parayı hak edecek yerli bir Selçuk var başka yok.
 
Dimitar Berbatov
Nilmar
Nicklas Bendtner
Marouane Chamakh
Guillaume Hoarau
Morten Gamst Pedersen
André-Pierre Gignac
Goran Pandev
Burak Yılmaz
Alper Potuk
Soner Aydoğdu
Muhammed Demir
Nuri Şahin
Hamit Altıntop

Galatasaray'ın ilgilendiği futbolcularmış. (Tribündergi)

Hamitin geleceğini düşünüyorum. Hele bugün gazetelerde çıkan Kaka haberleri vardı gülüyorum. Burak alabilirsek iyi bir oyuncu kadromuza katmış oluruz. Yinede CL için iyi bir forvet şart. Sağ açık Hamit sol açığa Rieranın yerine kim alınacak merak ediyorum. Ek olarak başkanın Trtspora verdiği söyleşide bir çok ipucu verdi. Bakınız.
 
Mello'nun kalması lazım,Melo-Selçuk çok iyi bir ikili,bir solbek lazım,Hakan'la değişerek oynayacak,Taiwo çok iyi olur,Burak bence çok iyibir transfer olur, sol açık için kesinlikle Amrabat alınmalı, Hakkı arkadaşımızın yazdığı listedeki,Berbatov,Burak ve Hamit dışındakiler gereksiz bence…
 
Transfere Servet Çetin'in defolup gitmesiyle start verilirse güzel olur.. Şampiyonluk sonrası tavırlarıyla nefretim iyice katlandı kendisine karşı..
 
Ne Burak Yılmaz'ın alınmasını isterim ne de Amrabat'ın. Burak'ın egoistliği ile takımın, atacağı gereksiz şutlarla da saçlarımın düzenini bozmasından korkarım. Amrabat'ın da artık büyük bir kulübün oyuncusu olmasıyla kendini kontratına yaslayıp salıvermesinden, basamak atlamanın sarhoşluğu ile kafamızı yoracak beyanatlar ve hareketler göstermesinden korkarım. Riskli işlere gerek yok; Elmander gibi takım oyuncusu profesyoneller ile devam...
 
Başkan dün playoff sebebiyle transfer çalışmalarımız olumsuz etkilendi dedi. Bütün sezon dilendiğim Farfan'ı playofflar yüzünden kaçırmışız. Nasıl üzüldüm anlatamam.
 
Hamit-Sercan Sarıer-Burak Yılmaz-Gökhan Töre

Bu 4 oyuncu hem alma ihtimalimizin yüksek olduğu, hemde geldiklerinde bize çok çok büyük katkı sağlayacak oyuncular.

Yabancı olarakta güzel isimler dillendiriliyor ve büyük ihtimalle yüksek maliyetli yaşı 30 lara dayanmış geçmiş oyuncu kesinlikle öncelikli tercih olmayacak.
 
Başkanımızın dediği gibi bonservisi elinde olan çok yabancı var sadece sağ kanat ve sola ve forvete bu üç yere kaliteli fazla yaşlı olmayan biri alınmalı sonra yedek olarak git al 20 yaşında genç adamı .. Ama yerli olrak Burak tadından yenmezdi ama avrupaya gider sanırım .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst