2012-2013 Sezonu Yeni Oluşan Takım Üzerine

Rotasyondan Engin gibi bir yerli oyuncuyu da kaybettik, vay anasını. Bu sezon şayet tam kadro olsak çok rahat şekilde ulaşabileceğimiz şampiyonluğu başımıza gelen türlü türlü belalar yüzünden kaybedersek çok yazık olacak.

Her oyuncu kaybımızda "İnşallah bu son olur" dedik ama olmadı, bir türlü son olmuyor. Bari bu kez gerçekten son olsa, yeter!

Transfer hakki bitti mi lig için ? Eğer varsa bize faydali olabilecek bir yerli var mi 1-2 oynayabilen ? Ender'e 2.guard olarak pek güvenmiyorum da...

Bildiğim kadarıyla transfer dönemi kapandı. En geç 27. haftaya kadar takviye yapabiliyoruz.

Can Korkmaz'a yavaş yavaş süre vermenin vakti geldi, hazır tutmak lazım bence. En azından Arroyo'yu dinlendirebilecek kadar...

edit: Yalnız şöyle bir şey var, son hafta 26. hafta mı yoksa 27. hafta da dahil mi acaba transfer için? Eğer dahilse transfer için bir haftamız var demektir. Yerli bir transfer yapılabilir 1-2 numara oynayabilecek. Kenan Sipahi, Kerem Tunçeri, Melih Mahmutoğlu benim aklıma gelen alternatifler. Yalnız şu aşamada Kerem veya Kenan'ı koparabilmek çok çok zor tabi, hatta imkansız.

Hacettepe'de oynayan Polat Kaya'yı transfer etsek nasıl olur? Bu sezon 4-5 maçını izledim ve hepsinde de iyi katkı verdi takımına, stil olarak Djedovic'e çok benzetiyorum.

Hacettepe'nin düşmesi neredeyse kesinleşmişken transferine zorluk çıkartmayacaklardır.

Yerli rotasyonumuzun daralması beni endişelendiriyor açıkçası. Keşke takviye yapsak.

Bir takım düşünün Avrupa'nın en önemli skorerini getirsin maç oynamadan sezonu kapatsın...
Bir takım düşünün savunmasının bel kemiği sezonun başında sakatlanarak sezonu kapatsın...
Bir takım düşünün kaptanı ve en değerli oyuncusunu yasaklı madde kullandığı için kaybetsin...
Bir takım düşünün yeni transferi 1 ay içinde 2 kere burnunu kırsın...
Bir takım düşünün son maçlardaki en önemli oyuncusunun aşil tendonu kopsun...
...ve o takım 13 maç üst üste kazanarak liderliğe yükselsin
Bu takımın adı GALATASARAY !!!

Engin'in sakatlanmasından sonra yerli olarak 2 numara pozisyonuna bir takviye yapmak lazım. Play-Offlarda çok ihtiyaç duyabiliriz.