Osman Gökhan Şirin Efes'in oyuncusu.Süre aldığı maçlarda iyi işler yapmıştı ama Zouros'un gelişi, Kerem'in sakatlıktan dönmesi süre alamamasına sebep oldu..
Beni zerre heyecanlandırmıyor bu takım ve sanırım Ergin Ataman klüpten gidene kadar bu şekilde kayıtsız kalmaya devam edeceğim.
Biz aynı başarıları aynı paralar Oktay Mahmuti'ye harcansada kazanabilirdik Metehan.Bizim 2 sezonda harcadığımız paranın daha fazlasını harcadı Ergin Ataman ve sonuç olarak geçen sezondan daha düşük bir kadro var elimizde.Üstelik geçen sezon takımı taşıyan oyuncularda saçma sapan sebeplerle gönderildi.Aynı paraları biz Oktay Mahmuti içinde harcayabilirdik ve boş yere Ergin Ataman'ı hak ettiği yerden alıkoymamışda olurduk.
Rüya gibi geçen 2 sezondan sonra bu olanlar için inanılmaz üzgünüm ama madem yönetimin kararı bu bende bu takımı umursamayarak karara karşı tepkimi gösterebilirim.Değil mi Metehan kardeşim?
Beni zerre heyecanlandırmıyor bu takım ve sanırım Ergin Ataman klüpten gidene kadar bu şekilde kayıtsız kalmaya devam edeceğim.
Bizim 2 sezonda harcadığımız paranın daha fazlasını harcadı Ergin Ataman ve sonuç olarak geçen sezondan daha düşük bir kadro var elimizde.Üstelik geçen sezon takımı taşıyan oyuncularda saçma sapan sebeplerle gönderildi.
Hala Oktay Mahmuti diyorsunuz şaşıyorum.Allah aşkına geçen sezon Mahmuti oyuncu istese almayacakmıydı yönetim.Eminim bundan fazlasını alırdı.Kimleri aldı.Savoviç-Dedoviç.Geçiniz o söylemleri.Hiçkimse inkar etmesin bu sezon çok iyi kadro kurduk.Dengeli ve güzel.Bunuda göreceksiniz.Geçen sezonki kadro bu sene oynasa başında da Oktay hoca olsa en iyi ihtimal 3. olur.Efes ve FB çok güçlendi.Biz ise gücümüzü en az 2 katına çıkardık.Geçen sezon en iyi yabancımız shipp bu sezon 6. olamaz.O kadar net.