2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Öyle uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. 4-3-3 ya da 4-2-3-1'e dönüldüğünde bu sezon için en az 3 adam lazım olacak. 2'si ilk 11, 1i kontenjandan ötürü falan. Bende sistem değişse fena olmaz diyenlerdenim ama en mantıklı seçenek direk forvet bölgesinde ya da hücumun her yerinde oynayabilecek yaratıcı bir oyuncu. Ronaldinho, Kaka, Diego herkes ister ama en mantıklı ve gerçekleşebilir hedefler Cassano ve Arshavin. Cassano İnter'in bankolarından. O yüzden Arshavin en kolay ulaşabileceğimiz ilacımız. Sözleşmesi sezon sonu bitecek, şans bulamıyor. Bunlar düşünüldüğünde 2-5 milyon euro arası bitebilecek bir transfer. Bununla birlikte ligin ilerleyen bölümlerinde kontenjan sıkıntısı olacağından sol beke Atilla Turan takviyesi yapılabilir. Bir yetenekli hücumcu + sol bek bu sezon sonuna kadar yeterli duruyor.

Cris sonrası ise savunmaya takviye olabilir. Semih banko düşünüldüğünde ya Dany nin yerine ya da Dany arkasına biri düşünülebilir. Çok riskli bir tercih burası. Sezon sonuna bırakılması daha mantıklı olabilir. Ujfalusi her ne kadar eskisi gibi dönemeyecek olsa da Dany-Semih arkasına yeni transfer olarak düşünülebilir.

Yekta'yı takasta vermek yanlış olur,ben şahsen Ronaldinho'yu ismi geçen diğer oyunculara karşı tercih ederim(hem futbolculuk,hemde isim olarak),ben sneijder'in istenmesine karşıyım,bu adam tamam belki çift yönlü en iyi orta sahalardan biridir,ama bir yılda iddaa ederim 10gol atamaz,belki en iyi özelliği şutu ve serbest vuruşları bunlar selçuktada var,bize adam eksiltmesi iyi olan,en az 10 gol atabilecek,skoru değiştirecek adam lazım.

Diego Angelo iyi bir savunmacı topu oyuna sokabilen çok iyi bir stoper ama o da avrupada oynadı ve yabancı statüsünde garip bir transfer olur.

O zaman sorun yok ama sanmıyorum alıcağımızı sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş çok pahalı olmaz ama sanki bir yerli çok daha iyi olur gibi duruyor.

Fanatiğin haberine göre Ömer Toprak için 8M euro istemişler. ( yuh diyorum)

Mümkünse ligden birini transfer etmesinler. Seviye atlatacak adam lazım.(yabancı olarak)

Serdar Aziz çok iyi oyuncu keşke alabilsek ama Semih gibi kesici. Bize oyun kurabilen defans lazım.(ujfalusi dönecek zaten yabancıya gerek yok)

Ronaldinho > Kaka > Diego > Arshavin diyorum. Snijder in mevkisi daha farklı. Arshavin hariç diğerleri 10 numara olur ama nerdeeee...

Galatasaray'a bugün teklif edilen isim Barcelona'nın yedek sol beki Adriano. via Bülent Timurlenk.

Bu arada Carlinhos için resmi çalışmalara başlamışız.

Alakasız:

Yıllık 500.000€ kazanan bir futbolcu Almayada %45, Hollandada %52, Fransada %41, İtalyada %43, İngilterede %50, Türkiye %15 vergi ödüyor.

Edit: Belhanda Fener transferi yakında açıklanabilir. Bu arada Ünal Aysal 10 numara istiyormuş.

fotomaça spor gazetesi olarak bakmıyorum. belhanda avrupanın bu kadar yükselen yıldızı durumundayken fenerin alması bana zor gelıyor ama sow ve meireles gibi piyasası en yüksek zamanda aldıkları 2 transfere bakınca belhanda alınırsa pek şaşırmam ama 22 yaşındaki bir yıldız adayının turkıyeye gelmesı, gelmek istemesi zor.

Kasımpaşa Senijad İbricic'i G.Antep'ten almış iyi bir oyuncuydu.Antep'teki kriz sürüyor anlaşılan genç oyuncuları çok iyi Antep'in düşünülebilirler.

Galatasaray'a bugün teklif edilen isim Barcelona'nın yedek sol beki Adriano. via Bülent Timurlenk.

Bu arada Carlinhos için resmi çalışmalara başlamışız.

Alakasız:

Yıllık 500.000€ kazanan bir futbolcu Almayada %45, Hollandada %52, Fransada %41, İtalyada %43, İngilterede %50, Türkiye %15 vergi ödüyor.

Edit: Belhanda Fener transferi yakında açıklanabilir. Bu arada Ünal Aysal 10 numara istiyormuş.

Sonra ülke futbolu neden gelişmiyor. Ünal Aysal istese ne. Terim ister başkan alır. Daha geçen Aziz Aykut'a ''Sana öyle bir oyuncu alacağım ki sen bile şaşıracaksın'' demişmiş. Ülke futbolunun özeti resmen.

Arkadaşlar bunlar gerçekten saçma haberler bizim yöneticilerin Falcao diye bir oyuncudan haberi bile yoktur Porto'dan önce.Diğer yazılanlara gelince İbrahimovic altyapı kariyeri fazla olmayan bir isim tekvando'dan futbola geçmiş.yanlış hatırlamıyorsam 15 yaşında futbola başladığını söylemişti. Arsenal'i reddetmiş altyapıda oynamak istemediği için bize mi gelecek.

Kaka deniliyor zamanında ülkemizde önerildiği doğrudur ama Altyapıya ve bize değil Fenerbahçe'ye onlar reddetmişlerdi yüklü bir bonservis ödememek için Bizim takımımızda altyapıya para ödenerek yabancı transfer yapıldığı ne zaman görülmüş gerçekten komik bir haber.

Falcao yazdık gazetelerde haberler çıkıyor kaçırdığımızla ilgili olarak. Galatasaray falcao ve kulübü ile anlaşmasın rağmen TD değişikliği yüzünden transfer iptal olmuş. Sonra da Falcao 3 milyon euro karşılığı Porto'ya gitti.

umarım bu Heitinga ile Nuri Şahin haberleri yalandır. Hadi Nuri bir nebze de Heitinga nedir ya? 10 numara ile forvet lazım. Umutta Elmander de CL oyuncusu değil...

Şaka bir yana FB Berhanda ile anlaşırsa çok büyük isim almış olur ama şöyle bir durum var Fb yıldız söndürme takımı olduğu için kendisine yazık eder ..