2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Sneijder 5 milyon euro istiyormuş yıllık.Bizse 4 milyon euro teklif etmişiz ancak maç başılarla birlikte pazarlıkların yakın düzeye geldiği iddaa ediliyor.Yüklü bir transfer yapacaksak bu Sneijder gibi isimlerle olmalı diye düşünüyorum.Diego'ya da yönelsek 3.5 milyon eurodan düşmeyecek arada çok büyük bir fark yok.

Diego da 6 milyon Euro alıyor onu ya da Sneijder'i mutlaka almalıyız ikisinden biri mutlaka gelmeli. ikisi de maaliyetli olabilir ama verebileceği katkıları da düşünmeliyiz. Ben Diego ismine sıcak bakıyorum ve Wolfsburg'un Perisic'i transfer etmesiyle birlikte gelme şansı daha da arttı. Diego için de zorlamalıyız.

yahu parası neyse verin yıllık 5 mi 6 mı neyse.. zaten bu adamdan sonra ürünlerde ve biletlerde yine bi artış olcak.. schakle'yi belki de eleyip yarı finale çıkabilecez bu adam sayesinde. .yine para gelir uefadan, karşılanır bu adamın parası bi şekilde. .

Abi tek forvet'e dönersek özellikle Türkiye'de intihar olur. Nedenini şu şekilde açıklayayim. 4-3-3 yada 4-2-3-1 'in sağ ve sol kenarında oynayacak oyuncularin 10 gol - 10 asist gibi bir katkı vermalari gerekir. Maalesef kadromuzda bu katkıyı verecek oyuncu bulunmuyor. Ne Amrabat, ne Aydın, ne Riera ne de Hamit'in bu katkıyı sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Eğer böyle bir değişiklik yapılacaksa sezon sonunda yapmak lazım.

Bence Sneijder yerine daha cok gol atabilecek 2. forvet tipinde bir oyuncu alınmalı.

Abi tek forvet'e dönersek özellikle Türkiye'de intihar olur. Nedenini şu şekilde açıklayayim. 4-3-3 yada 4-2-3-1 'in sağ ve sol kenarında oynayacak oyuncularin 10 gol - 10 asist gibi bir katkı vermalari gerekir. Maalesef kadromuzda bu katkıyı verecek oyuncu bulunmuyor. Ne Amrabat, ne Aydın, ne Riera ne de Hamit'in bu katkıyı sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Eğer böyle bir değişiklik yapılacaksa sezon sonunda yapmak lazım.

Bence Sneijder yerine daha cok gol atabilecek 2. forvet tipinde bir oyuncu alınmalı.

Öyle bir katkı vermelerine gerek özellikle Türkiye liginde :)
Bu takım bu ligde kesinlikle gol sorunu yaşamaz. Şu an ki sıkıntımız orta sahanın yumuşak kalması. Geçen sene ki gibi coşkulu oynamıyoruz. Sneijder olursa o bölgenin en iyi adamlarından biri gelir hem çok daha yaratıcı hemde dirençli bir takım oluruz.
Şöyle bir sıkıntı var ama Sneijder gelir mi? Gelmez be hacı :)

Sneijder gelirse zaten bizim onu forvet arkası oynatacağımız yok.Bence hoca 4-3-3 oynamak istiyor Umut-Burak sağ açık oynayabilen isimler.Emre ve Hamit'i de 3'lü orta sahada gerektiğinde kullanabilir.En mantıklı yol bu gibi duruyor.

Ünal Aysal : Sneijder için istediğimiz fiyat indirimlerinin yapılacağını düşünüyorum. Sneijder konusunda gecen rakamlar, takim ortalamasinda üstünde astronomik rakamlar olamaz. Bunlari vermeyiz.

Başkan her transfer döneminde diyor ki takım ortalamasının üstünde bir para vermeyiz. Peki üstünde vermezsek biz nasıl yıldız oyuncu getireceğiz ben bunu anlamıyorum ??

Öyle bir katkı vermelerine gerek özellikle Türkiye liginde :)
Bu takım bu ligde kesinlikle gol sorunu yaşamaz. Şu an ki sıkıntımız orta sahanın yumuşak kalması. Geçen sene ki gibi coşkulu oynamıyoruz. Sneijder olursa o bölgenin en iyi adamlarından biri gelir hem çok daha yaratıcı hemde dirençli bir takım oluruz.
Şöyle bir sıkıntı var ama Sneijder gelir mi? Gelmez be hacı :)

O zaman Fatih Hoca gibi cevap vereyim, Sneijder olacağına Kaka olsun isterim :) İşin gırgırı tabii. Ben bu kadar para vereceğimize daha genç ileride satabileceğimiz bir oyuncuyu tercih ederim.

Ünal Aysal'ın açıklaması bu transferle ilgili.

Sneijder konusu da gündeme geldi. O konuda müspet bir ivme kazanıldı. Ben de talimatı verdim. Önümüzdeki günlerde olay netleşir. İkimiz de ortak bir karar aldık. Olsun mu olsun diye. Ancak menajer, aile gibi birçok etmen var. Biz çok yüksek rakamlar vermek istemiyoruz. Herhalde görüşmeler sonunda bizim istediğimiz ücret indirimi sağlanacaktır.

Sağolsun hocamız listeyi verdi. Listede Sneijder var, Carlinhos var, Chadli var. Galatasaray'da hiçbir şey gizli kalmaz. Basına dönük olarak şeffaf bir duruşumuz var. Yeni bir şey söylemedim, bunların hepsi gazetelerde var.

Ntvspor / Irmak Kazuk: İtalya'dan gelen tüm haberler olumlu. Sneijder gelmeyi kabul ederse Cuma İstanbul'da olacak.

Irmak Kazuk'a göre Sneijder'le para konusunda da anlaşılmış Cuma gününe kadar ailesiyle konuşup karar vericekmiş

Çilek dediler portakal geliyor :)

Evet NTVSpor'un haberine göre İnter ve Sneijder ile her konuda anlaşılmış. Cuma gününe kadar Sneijder ailesine de danışıp bir karar verecekmiş. İntere 8 milyon Euro ödenecekmiş.

Hadi beeee ailesi de kabul etsin de Türkiye yıldız görsün ! Psikolojik bir çöküntüye girer rakipler.

Hadi Sneijder yak da gel oğlum. Bu başlık açılandan beri yazıyordum gelirse çok çok sevinirim.

Menü: Lampard-Man. United-Lazio// Dzeko- Inter// Belhanda-Tottenham // Beckham-West Ham // Drogba-Juventus // Carlinhos- Galatasaray

Carlinhos içinse olumlu gelişmeler varmış.

Sercan Sararer: Fenerbahçe'den teklif aldım ama Bundesliga'da kalmak istiyorum. (Radyospor-Özel röportaj)

Wesley Sneijder'in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Kiralık da değil İnşallah bir aksilik çıkmaz yada Başkan isim verdi diye ceza almamak için açıklanmamıştır.

Bu adamı alabilecek vizyon yok bi kere bizde. Çok büyük sazan.avi dönüyor. Fazla gaza gelmemek lazım.
Ama olurda gelirse kendimi kesmeye hazırım. :)