2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Belhanda Fenerbahçede diye son dakika haberleri çıkmaya başladı. Millet milyon euroları sayıp her gün yıldız alıyor biz hala ağırdan alıyoruz. Hayır o kadar kombine satıldı, store ürünleri satıldı, şampıyonluk kazanıldı. Para mı yok anlamadım

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu.. AMK

Geliyor.... İhşallah.

Bu arada Schalke'de İbrahim Afellay iki, Christoph Moritz 1,5 ay yok. İlk maçı kaçırıyorlar galiba. Bu iyi oldu.

Ünal Aysal İtalya'ya gitmiş İtalyan medyasında yer alan oyuncu isimleri

Luca Antonini kimdir?
Milan'ın 2008 yılında Empoli'den 3,5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Luca Antonini, kırmızı-siyahlı takımla geçirdiği 4 sezon boyunca düzenli olarak forma şansı buldu. Bu periyotta İtalyan ekibi ile ligde 50'nin üzerinde maça çıkan sol kanat oyuncusu, bu sezon ise bir anda gözden düştü. Sezon başından bu yana sadece 9 maçta forma şansı bulabilen oyuncunun talipleri arasında Spartak Moskova, Rubin Kazan ve Wolfsburg da bulunuyor. 30 yaşındaki sol kanat oyuncunun tahmini bonservis bedeli ise 4 milyon Euro.

Matias Silvestre kimdir?

İtalya'ya adımını 2008 yazında Catania formasıyla atan Arjantinli oyuncu, 3 sezon boyunca oynadığı futbolla Çizme'de adından söz edilen bir oyuncu olmayı başardı. 2011 yılında 7 milyon Euro transfer bedeliyle geldiği Palermo'da ise beklentlerin uzağında kalan Tangocu, sezon başında kiralık olarak Inter'e imza attı. Inter'in geniş kadrosunda fazla forma yüzü göremeyen savunmacı, sadece 4 maçta mavi-siyahlılar adına ter döktü. Inter'de devam eden kiralık sözleşmesinin fesh edilmesi beklenen Arjantinli için Palermo'nun 2-3 milyon Euroluk bir bonservis bedeli istediği belirtiliyor.

Djamel Mesbah kimdir?
Avrupa'ya adımını İsviçre'de atan oyuncu, burada 4 farklı kulüpte forma giydi. 2009 yılında Lecce ile İtalya'ya merhaba dedi. Lecce ile geçirdiği 3 sezon sonunda Milan'ın radarına giren Mesbah, sezon başında cüzi bir bedel karşılığında kırmızı-siyahlı takıma geçiş yaptı. Bu sezon 9 maçta görev alan Cezayirli Milan'ın ara transfer döneminde takımdan göndermek istediği oyuncuların başında geliyor ve 1 milyon civarında gelecek bir teklifin Mesbah'ı İtalya'dan koparmak için yeterli olacağı iddia ediliyor.

Yaa uff alalım artık bi yıldız ya son 1 yılda kazanmadıgmız başarı, satmadıgımız bilet, ürün vs kalmadı.. Sneijder gelirse süper olur ama gelcegini pek sanmıyorum. Parası neyse verelim alalım , 3-5 milyona yıldız getirecek halimiz yok.

Sneijder transferine karşıyım açıkçası genelde sakat ve sorunlu oldu son yıllarda İnter'de.Gönlümden geçen Diego ama bu seferde tek forvete döneceğimiz anlamına gelir.Bence sağ açık almak gerekir diye düşünüyorum.Hamit ile olmayacak orda ki Eboue gittiğinde kupaya Hamit bekte yer alacak büyük ihtimalle.Sol bek zaten kesin gerekiyor bence.

Sneijder sorun yaşıyor ama Diego daha sorunlu bir isim baktığımızda kariyerinde gittiği her kulüpte sorunlar yaşadı.Kadro dışı kaldı.En son Atletico'da almadı bonservisini hatırladığım kadarıyla 59bin euro alacağı için kulübü şikayet etmişti.

Bu arada Ünal Aysal Gstv deki programda isim açıklayacak iddaaları var.

6 milyon az geldiği için değil İnter bunu ödemek istemediği için ayrılıyor.Vergi olayını unutmamak gerek İtalyada %45 olan vergi bizde %18'di sanırım.Ben transferin zor olduğunu düşünüyorum ama para nedeniyle değil Sneijder'de sorun olacağını düşünüyorum.

Ben Diego'nun da alınabileceğini düşünmüyorum açıkçası ama yıllardır görmek istiyorum takımda onu.Melo'da olduğu gibi kiralamak daha iyi bir seçim olur.Öncelikle bir sol bek transferi şart tabiki. Riera,Amrabat'tan çok daha fazla katkı verir sol açıkta.

Sneijder sorunlu mu ? :D Adam İtalya ligi gibi herkesin burun kıvırdığı bir ligde kaç yıldır canla başla oynuyor. Her transfer döneminde ''takımımı seviyorum İnterdeyim'' diyerek sadakatını gösteriyordu.. Ben bir sorununu görmedim.. :) Kendisi zaten yıllardır avrupa futbolunun önemli ve karakterli bir futbolcusu.

Sorunlu, pahalı falan umrumda değil yeter ki gelsin, Baros'a bile yattığı yerde 3 milyona yakın para veriyoruz.

Bir solbek, bir tane stopere alternatif, bir orta saha bir de forvet alternatifi almak gerek ama bakalım bu devre arası transferde bir atılım yapabilecekmiyiz. Stopere Serdar Taşcı ya da Ömer Toprak, Sol kanada Carlinhos, Orta sahaya Sneijder, Forvete de mevcut forvetleri yedekleyecek demba ba tarzı bir afrikalı lazım. :) Tüm bunlar olurken kadrodaki fazlalardanda kurtulmak lazım. Ceyhun, Sercan, Çağlar gibi futbolcuları tribünde oturtmaktansa en azından kiraya göndermek lazım.

Bir solbek, bir tane stopere alternatif, bir orta saha bir de forvet alternatifi almak gerek ama bakalım bu devre arası transferde bir atılım yapabilecekmiyiz. Stopere Serdar Taşcı ya da Ömer Toprak, Sol kanada Carlinhos, Orta sahaya Sneijder, Forvete de mevcut forvetleri yedekleyecek demba ba tarzı bir afrikalı lazım. :) Tüm bunlar olurken kadrodaki fazlalardanda kurtulmak lazım. Ceyhun, Sercan, Çağlar gibi futbolcuları tribünde oturtmaktansa en azından kiraya göndermek lazım.
Demba Ba tarzı bulursak banko oynar ama bu kadar transfer olmaz beklentiyi düşür bence bu arada Mazhar Abi Sneijder bizde her yerde oynar, 4 2 3 1, 4 1 4 1, 4 3 1 2 hepsine uyar ama bu transfer hayal.

Biz 4-4-2 yada 4-4-1-1 dışında birşey oynayamayız bunları geçelim bence Forvet gereksiz gibi zaten Burak Yılmaz banko.Zaten tek forvet'e dönmek istiyorken gerek yok Umut-Elmander yedekler.

Stoper almayacağız gibi duruyor Ujfa-Semih-Dany-Gökhan-Hakan'ı kullanacaktır hoca.

Sol Bek'e bir transfer olacaktır.Ve Ofansif Orta saha yada Kanat oyuncusu alabiliriz.Sağ açık alıp Hamit'i Ortasaha ortasında kullanabilir hoca.4-3-3 gibi oynayabilir.

Düşüncelerimizin bu yönde olduğunu düşünüyorum.