Belhanda Fenerbahçede diye son dakika haberleri çıkmaya başladı. Millet milyon euroları sayıp her gün yıldız alıyor biz hala ağırdan alıyoruz. Hayır o kadar kombine satıldı, store ürünleri satıldı, şampıyonluk kazanıldı. Para mı yok anlamadım
Belki birçok kişi gülecek ama ben Sneijder'in bizim takımda hangi mevkii'de oynayacağını anlayamıyorum. Bence çok gereksiz bir transfer olur.
Demba Ba tarzı bulursak banko oynar ama bu kadar transfer olmaz beklentiyi düşür bence bu arada Mazhar Abi Sneijder bizde her yerde oynar, 4 2 3 1, 4 1 4 1, 4 3 1 2 hepsine uyar ama bu transfer hayal.Bir solbek, bir tane stopere alternatif, bir orta saha bir de forvet alternatifi almak gerek ama bakalım bu devre arası transferde bir atılım yapabilecekmiyiz. Stopere Serdar Taşcı ya da Ömer Toprak, Sol kanada Carlinhos, Orta sahaya Sneijder, Forvete de mevcut forvetleri yedekleyecek demba ba tarzı bir afrikalı lazım. Tüm bunlar olurken kadrodaki fazlalardanda kurtulmak lazım. Ceyhun, Sercan, Çağlar gibi futbolcuları tribünde oturtmaktansa en azından kiraya göndermek lazım.