2013 - 2014 Basketbol Kombineleri

Saha içi yeniden peşkeş çekilmiş galiba :), parayla rezil olmak deyimi budur galiba.

1. Bu saate kadar nerdeydiniz?
2. Saha içleri neden satışa çıkmadı? Yine kimlere hangi sebeple peşkeş çektiniz?

Geçen sezon kombine alan 3 arkadaş olarak biz almayacağız bu organizasyon bozukluğundan dolayı.

1. Bu saate kadar nerdeydiniz?
2. Saha içleri neden satışa çıkmadı? Yine kimlere hangi sebeple peşkeş çektiniz?

Geçen sezon kombine alan 3 arkadaş olarak biz almayacağız bu organizasyon bozukluğundan dolayı.

Mert bey birinci sorunun cevabı belli, Sinan Erdem kovalanmış son saniyeye kadar ama olmadı. (iyi ki de olmadı)

Ukalalık etmek istemiyorum ama bence bu takımı yalnız bırakmayın :(

Mert bey birinci sorunun cevabı belli, Sinan Erdem kovalanmış son saniyeye kadar ama olmadı. (iyi ki de olmadı)

Ukalalık etmek istemiyorum ama bence bu takımı yalnız bırakmayın :(

Sinan Erdem sprint mi attı da kovalayıp ancak yetiştik? Sezon biter bitmez sorarsın, programı sana uymazsa dönersin İpekçi'ye. Bu kadar uzatacak birşey yok ortada. Tamamen iş bilmezlik, ilgisizlik, acemilik.
Kombine almayacağımız takımı yalnız bırakacağız anlamına gelmiyor. Nasıl olsa gireriz salona bir şekil. Ama bu iş bilmezlerin maaşına kombine alarak katkıda bulunmayacağız.

Ben kendi açımdan konuşayım maddi durumum çok iyi olan biri değilim son 3 senedir basketbol maçlarına düzenli olarak gidiyorum, benim basketbolda ilk izlediğim maç Darüşafaka'da ki Spartak St. Petersburg maçı, İlk Euroleague senemizde ben maç kaçırmadım kominem olmadığı halde, karda kışta, Abdi İpekçi tranway arası yol yürüdük, geçen senede Oktay Mahmudi'den sonraki o kadar belirginsizlikte gittim kombine aldım daha pahalı olmasına rağmen, Euroleague olmamasına rağmen, bu senede askere gitmeden önce saha içinden kombine almak istiyordum 500-600 farketmez, benim için zor paraları taksitle alacağım ama saha içi satışa bile çıkmıyor, bu sırasına girmekten daha kötü birşey.

Diyecek başka sözüm yok.

Öncelikle şu "kombineler nerede kaldı!!! " goygoyunu anlamış değilim. Geçen senede bu zamanlar çıkmıştı. Atla deve değil. Çevremde de aynısı oluyor. Kombineler ne oldu kopmbineler ne oldu!! diyenler birden başladılar ben kombine almam bu organizasyon bozukluğunda:)) Yahu organizasyon bozukluğunun şimdi mi farkına vardın? Zaten o organizasyon bozuktu. E neden o zaman sık sık nerede kombineler diye sitem ettin? Çıkardığın ses ürküttüğün sineğe değmedi o zaman:)) Başta Twitter olmak üzere Sosyal medyadan aldığım tepkilere bakarsak en az 6-7bin kombine satacağız derdim. Kombineler çıkmadan önce binlerce insan kombine soruyordu çünkü:)

Saha içi kombineleri satışa çıkmadı diye sitem eden var. E çıkmaması normal. Saha içi kombine sahiplerine 1 hafta öncelik hakkı veriliyor. Adam yenilemezse ondan sonra düzenleme yapılıp satışa çıkacak saha içileri. Ha sanmıyorum yenilemeyen olmasın. Yenilemeyenin kombinelerini de zaten Kulüp içindeki belirli kişiler adına kurumlara satıyorlar. Böylece normal maçlarda o yerleri satıp önemli maçlarda davetiye çıkartıyor kulüp.

Fiyatlara gelirsek bence Mahmuti sonrası salondan kaçan seyirciyi tekrar salona çekmek için uygun fiyatlar değil. Öğrenci-Ytişkin ayırımı ise saçmalığın daniskası. Sizce kaç kişi yetişkin kombinesi alır? Birilerine aldıracak adam kombinesini. Kaldı ki yetişkin Öğrenci ayrımı da ayrıca saçma. İsim vermeyeceğim ama bu siteden de çok kişi tanıyorum çocuk okumuyor maddi durumu iyi değil. Şimdi zaten maddi durumu iyi olmadığı için okuyamayan o çocuğa ikinci bir cezayı da kulüp mü veriyor? Sanırsın ki Basketbol maçlarına Fabrikalardan sendikalardan işçiler devlet dairelerinden memurlar akın akın geliyor:) Gelenler hep çocuk-genç kişiler. Kimisi okuyor kimisi okuyamıyor ama gelirleri aynı. Kulübün bunu acil düzeltmesi lazım. Herkes 200tl makul olmasa da olAbilir bir fiyat.

Organizasyon harika,
Genel satış var, yenileme daha sonra olacakmış. Sizce de bir terslik yok mu?
Buna ek olarak geçen sene sunulan GSBonus'a taksit ve Indirim imkanları da yok.
Yenilemiyeyim yeni alayım dedim. Bİletix'e para kaptırıyoruz bir de.
Hiçbir işi mi beceremezsiniz, neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor.
Burdan yöneticilerimize teşekkürler

2.000 adet kombine satılabilirse üç aşağı beş yukarı Özyer ailesinin yıllık maaşını çıkartır kulüp. Yani çöp.

Saygılar.

Hedeflerimizin, yapımızın ve organizayonumuzun geçen seneki standartlarda ve seviyede olmasını düşünmediğimiz için olabilir mi?

Reyiz, bizim senin hedeflerine yetişme şansımız mı var allasen :))

Organizasyon bozuk. Yazmaya başlasak zaman alır ki çok defa da yazdık. Benim açımdan öncelikli sorun, Kombinelerin çıkması geç çıkması erken çıkması değil. Diyenlerin çoğu da goygoydan diyordu. Göreceğiz kaç kombine satılacağını:)) Metin Karadeniz'İn de dediği gibi kulübün bütçesi yok ama takımın yıldızları kadar yıllık para kazanan koordinatör var. Ve bir de o kadar kazanan adama istifa et diyen benim gibi salaklar ahahaha.

Bu arada Koordinatör'ün yıllık maaşı için 3000 kombine satılmalı 2000 değil:)

Arkadaşlar ilk kez kombine almayı düşünüyorum da, kafama takılan 2-3 şey var. yarımcı olabilecek arkadaşlar özelden mesaj bırakırsa sevinirim

Maç günleri salonun önüne gelen kimse dışarda kalmıyor zaten. Kombineye bu kadar para vermek ahmaklık. Yapsalardı 100 lira.

gelenler açısından konuşuyorum.

Kaç kişi var düzenli olarak kadın, erkek bütün maçlara giden? 50? 100? 30?? Önemli olan bu gelenler değil zaten. Gelmeyenlerede bu kombineyi satabilip gelmelerini sağlamak. Bugün 300 liraya kombineyi satın alan adam Avrupa ligi, ligde 3-4 maç, kadınlarda da Fb maçlarına gelecek. Yani toplasan taş çatlasa 15. Şimdi bunu kağıda dök bakalım maç başı kaç lira yapıyor sevgili arkadaşım? Üstelik taksit yapmayı dahi akıl edememişler!

Ama yap kombineyi 100 lira, alsın millet koysun cebine, kombinem var diye emin ol maçlara daha çok gelecektir. Amaç burada kazanılacak paramı yoksa tribüne insan çekmek mi? Önceki sayfada yazmış bir arkadaş zaten toplasan şubeye zarar veren Özyer'in yıllık maaşını anca karşılar. Yazık!