2013 - 2014 Basketbol Kombineleri

Kaç kişi var düzenli olarak kadın, erkek bütün maçlara giden? 50? 100? 30?? Önemli olan bu gelenler değil zaten. Gelmeyenlerede bu kombineyi satabilip gelmelerini sağlamak. Bugün 300 liraya kombineyi satın alan adam Avrupa ligi, ligde 3-4 maç, kadınlarda da Fb maçlarına gelecek. Yani toplasan taş çatlasa 15. Şimdi bunu kağıda dök bakalım maç başı kaç lira yapıyor sevgili arkadaşım? Üstelik taksit yapmayı dahi akıl edememişler!

Ama yap kombineyi 100 lira, alsın millet koysun cebine, kombinem var diye emin ol maçlara daha çok gelecektir. Amaç burada kazanılacak paramı yoksa tribüne insan çekmek mi? Önceki sayfada yazmış bir arkadaş zaten toplasan şubeye zarar veren Özyer'in yıllık maaşını anca karşılar. Yazık!

insanları tribüne çekmek için illa kombinelerde kampanya yapıp, t-shirt vb. ürünler mi dağıtmak gerekiyor? tabi ki rağbet daha çok olacaktır, 100 TL olursa. Fiyat'ın fazla olduğu da kısmen doğru. Ancak sırf insanlar gelsin diye, daha normal sezon maçlarını bile karşılamayan fiyatlardan kombine satmak saçmalık olur. 300 liranın fazla olduğu doğrudur.

insanları tribüne çekmek için illa kombinelerde kampanya yapıp, t-shirt vb. ürünler mi dağıtmak gerekiyor? tabi ki rağbet daha çok olacaktır, 100 TL olursa. Fiyat'ın fazla olduğu da kısmen doğru. Ancak sırf insanlar gelsin diye, daha normal sezon maçlarını bile karşılamayan fiyatlardan kombine satmak saçmalık olur. 300 liranın fazla olduğu doğrudur.

Türkiye'de yaşıyoruz ve Türkiye gerçekleri var malesef. Basketbol ilgisizlik de bunlardan birisi. Ve nasıl bu sitenin görevi basketbola ilgi çekmek ise,bunu yöneticiler de yapmalı.

İşine geldiğinde 1 futbol maçına 500 lira veren taraftar 200 lirayı Her türlü bulur kombine almaya yeter ki almak istesin... 300 lira pahalı Falan Değil

Bence de 300 lira da 200 lira da pahalı değil. Ali İhsan bey kesinlikle haklı, millet bir derbi maçına 250-300 lira bayılıyor.

Hem erkek hem kadın basketbol + Avrupa maçları, bence uygun.

Diğer taraftan 100 TL veren kişinin maç seçme olasılığı daha yüksek, nasıl olsa bir kaç maçla kurtarırım diye. 200-300 TL veren daha çok maça gelebilir.

Eğer şubedekileri eleştirme gibi bir hatada bulunursanız saha içlerini unutun. Saha içleri şahsi keyfe göre dağıtılıyor. Eyüp Yıldız'ın yazdıkları aşağıda.

3 sezondur saha içi kombine alan her maç takımla beraber mücadele eden emek veren insanlar kombinelerini yenileyemiyor yazık cidden!

Kombine fiyatı konusuna gelince kesinlikle pahalı. Üstelik taksitte yok.

Çok ilginç, çok yanlış işler oluyor bu şubede. Böyle devam ederlerse neler olacak göreceğiz hep beraber.

Takım NBA'den davet aldı galiba..

001 Blok 1. Sıra 1.950.-TL
001 Blok 2.-6. Sıra 500.-TL

002 Blok 1. Sıra 1.950.-TL
002 Blok 2,3,4,5,6. Sıra 1.000.-TL

003 Blok 1. Sıra 1.950.-TL
003 Blok 2,3,4,5,6. Sıra 1.000.-TL

004 Blok 1. Sıra 1.950.-TL
004 Blok 2,3,4,5,6. Sıra 1.000.-TL

012 Blok 3,4.Sıra 500.-TL

013 Blok 1. Sıra 700.-TL
013 Blok 2,3,4.Sıra 500.-TL

007 Blok Tamamı 400.-TL

009 Blok Tamamı 400.-TL

019 Blok Tamamı 400.-TL

102 Blok 6.-11.Sıra 2.500.-TL

103 Blok 1.-4. Sıra 2.500.-TL
103 Blok 8.-15.Sıra 2.500.-TL

104 Blok Tamamı 2.500.-TL

Ağır saçmalamışsın! Neyini rahatsız etmişiz sporcuların? Murat Özyer kendi korkusuna böyle bahane üretiyor. Bu olayı duydum ama bekledim. Şimdi Onların hesap vermesini sağlayacağız. Oradaki 28 kişiye yapılan hakaretin diyetini ödemek zorundalar. Bana asılsız ithamda bulunuldu. Bunu da ispat etmekle yükümlüler. Bulabilirlerse takımlarımızdan bir sporcu bulsunlar evet rahatsız olduk desin. Bunu bekleyeceğim. Ortada özür dilenecek durum varsa bunu ben değil Koordinatör dileyecek

Kombine yenileme dönemi başlıyor deyip, böyle saçma sapan bahaneler ile bu hakkınızı elinizden alıyorlarsa hemen yasal yollardan hakkınızı arayın. Ne demek oyuncular rahatsız oluyor? Böyle bir bahane olabilir mi aklınız alıyor mu? Şube koordinatörü tarafından üstünüze atılan bu iftiraya ses çıkarmayacakmısınız? Bunlar iyice azıttı artık bir ders vermek gerekecek! Mutlaka arayın hakkınızı bu adamların tekeline bırakmayın!

Uzun zaman sonra merhaba.
Arkadaşlar ciddi hedefleri ve bütçesi olan bir şubede anlattığınız olaylar gerçekten yaşanıyor olamaz,olmamalı. Bench arkasında kombine alan birinin takımlarımızdaki her hangi bir oyuncuya rahatsızlık vereceğine inanasım gelmiyor. Bunun altında başka sebepler olmalı. Bu konu ciddi bir konu ve bu şekilde sümen altı edilemez. Lütfen takipte olun.

3 senedir saha içi kombine alan biri olarak bu sene yaşanan olaylar sebebiyle bu işten iyicene soğudum. emeği geçenlere tşk !! Benim koltuğum bench arkası değil ama oradaki arkadaşlara büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum . Rahatsızlık ne demektir anlamadım , bizler işimiz ve çeşitli bahanelerimizden ara sıra maçları kaçırırken, oradaki arkadaşlar takıma hep destek verdi (kadın basketbol maçları dahil) . Salonda olmasak bile bu durumu tv den görebiliyorduk. Oyuncular takıma verilen destekten mi rahatsız oluyor ???

Oyuncuların rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla bench arkasındaki grup kadın-erkek demeden bir çok maça gidiyor. Yapılan büyük bir terbiyesizlik. Özellikle kadın maçlarına sürekli giden zaten çok az sayıda insan var, onları da küstürmeyin bari!

Saygılar.

Takıma destek verenlerin hakarete uğradığı, takımdan dışlandığı kaç kulüp var dünyada? Maşallah çok profesyonel yönetiliyoruz sayın başkanın dediği gibi. Merak ediyorum; rahatsızlar diye bizim kombinelerimiz yenilenmezken bizim yerlerimize kimler oturacak? Taraftara saygısızlık etmekte sınır tanımayan yöneticilerin olduğu bir ortam...

Kombine alamayan arkadaşlar hakkınızı sonuna kadar gerekirse yasal yollardan arayın ki bu konuda mağdur olduğunu bildiğim tanıdıklarım da bunu yapacaktır eminim. Zira sayın şube idarecilerimiz artık iyice şaşırdılar. Bir hak veriyorsanız bunu adam seçip uygulayamazsınız. Size canım cicim yapana kombine var, eleştirene kombine yok! Çiftlik tabi orası!

Birçok kişinin bildiği gibi karşılaşmaları bench arkası 012 bloktan takip etmekteyim.

Ve adıma kayıtlı birden fazla kombine kart bulunuyor.

Söz konusu kartların bir kısmı ana bir kısmı ise arkadaşlarıma ait.

Geçen hafta yazılı olarak kombine yenileme talebinde bulunmuş olmama rağmen henüz tarafıma ne sözlü ne de yazılı bir geri dönüş yapılmadı.

Aynı blokta oturan bazı arkadaşlarımıza çeşitli yollarla geri dönüş yapıldığını öğrendim.

Şimdiye kadar çeşitli yollarla duyduğumuz gerekçelerden hiçbirisini şahsım adına kabul etmem mümkün değil.

Kufur&benchte yasananlarin disari aktarilmasi vb. nitelikteki iddialari sahsim adina curutmem birkac dakikami dahi almaz. Bunlarin hicbirini yapmadigim herkes tarafindan biliniyor.

Bu açıklamayı yapmak zorundaydım çünkü burada bize destek veren arkadaşlara bir açıklama yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Kombine kartım yenilenmediği taktirde söz konusu gerekçelerin tarafıma yapılan itham niteliğinde olduğunu değerlendiririm ve gereği neyse yaparım.

Söz konusu ithamların muhatabının ben olmadığımı ve hakkım olan kombinelerimin yenileneceğini umut ediyorum.

Yorumsuz..

http://www.basketmerkezi.com/HaberG...32c/galatasaraydan-cagdisi-uygulama-ozel.aspx

Sitemizin edindiği özel bilgilere göre, yeni sezonda hem Erkekler hem de Kadınlarda şampiyonluk savaşı verecek olan Galatasaray'da Basketbol Şubesi skandal bir uygulama yapıyor. Yapılan uygulamaya göre, kombine kartları almak adına başvuruda bulunan kişilerin ayrıntılı olarak incelendiği ve geçen sezon özellikle Kadın basketbol takımının maçlarında yönetimi ve takımı protesto eden bazı taraftarlara yeni sezonda kombine kart verilmeyeceği öğrenildi. Bu uygulamanın yapılmasında özellikle geçen sezon Kadın Takımı'nın Fenerbahçe ile oynadığı final serisinde yapılan protestoların etkin rol oynadığı ifade ediliyor.
Kombine kart satışı ile ilgili bu özel bilgileri sadece sitemiz edinirken Galatasaray Basketbol Şubesi'nden bu konuda iddiaların aksine bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu olmaya başladı.