2013 - 2014 Basketbol Kombineleri

Basket Merkezi internet sitesinin sahip olduğum kombinelerin de içinde yer aldığı kombinelere ilişkin olarak özel kaynaklarına dayandırarak yapmış olduğu yukarıdaki haberin kaynağı olarak tarafımın görülmesi ihtimaline karşılık aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hissediyorum;

Sahip olduğum basketbol kombinelerinin 2013/14 sezonu için yenilenmesi hususunda gerekli tüm görüşme ve yazışmaları yetkili kişi ve kurumlar ile bizzat gerçekleştirmiş olup bu konuda farklı kişi ya da kurumlara herhangi bir bilgi vermem söz konusu değildir.

2012/13 sezonunda sahip olduğum kombinelerin tamamı yenilenmiş olup söz konusu kombinelerin yenilenme sürecinde yaşanan gelişmeler ve yapılan uygulamalar hakkında herhangi bir bilgilendirme yapıp yapmayacağıma henüz karar vermedim.

Ancak şunun bilinmesini isterim ki; eğer bir yazı yazarsam ve taraftarlarımızı bu konuda bilgilendirmek istersem bunu bizzat kendi imzam ile herhangi bir aracı kullanmaksızın bu forumda açıklarım.

Yılan hikayesine dönen 012 blok 1. sırada kombinem. Cuma günü (ilk lig maçından 1 gün önce) akşama doğru aradılar yenilemek için. Kombine kartımı almam için hafta içi 9-17 arası ofise gitmem gerekiyormuş (ki benim mesai saatlerimle çakışıyor). Yerime başkası gidemiyormuş, çünkü sözleşme imzalayacaklarmış. Bu sene 4. kez aynı yerde izleyeceğim ama ilk defa böyle bir uygulama oluyor. Geçtiğimiz yıllar internet üzerinden satış ve kargo ile gönderme bu sene uygulanmıyor. Aziz Nesin'in söylediği 'Eller aya, biz yaya' sözüne atıfta bulunarak bu durumu da eleştirmek istedim.
Ayrıca imzalanacak sözleşmenin ayrıntısını bilmiyorum ama yukarıdaki yazılarla ilgili değildir umarım.

Benim kombinem 2 senedir tribün 113 bu sezon yenileme için ne arayan var ne mesaj gönderen nede e-posta atan. Bizim basketbol şubemizi idare edenler çok ilginç insanlar. Geçen sezon sattığın kombine sayısı belli, bu sezon daha iştahla teşvik edici olacaklarına aldırmamak için sanki özel bir çaba harcanıyor hissine kapılıyorum. Mahalledeki otoparkçı Selim abi yıllık abonelikler biteceğine yakın mekâna çağırıp çay çorba muhabbetle abonelikleri yeniliyor anladınız siz onu ;) bizimkiler garip bahanelerle kombine yenilemiyor. Birde arkadaşlar bu sene dikey geçişle aöf 3.sınıfa kayıt yaptırdım, öğrenci indirimi alabilir miyim şayet yenilerlerse :)

Yılan hikayesine dönen 012 blok 1. sırada kombinem. Cuma günü (ilk lig maçından 1 gün önce) akşama doğru aradılar yenilemek için. Kombine kartımı almam için hafta içi 9-17 arası ofise gitmem gerekiyormuş (ki benim mesai saatlerimle çakışıyor). Yerime başkası gidemiyormuş, çünkü sözleşme imzalayacaklarmış. Bu sene 4. kez aynı yerde izleyeceğim ama ilk defa böyle bir uygulama oluyor. Geçtiğimiz yıllar internet üzerinden satış ve kargo ile gönderme bu sene uygulanmıyor. Aziz Nesin'in söylediği 'Eller aya, biz yaya' sözüne atıfta bulunarak bu durumu da eleştirmek istedim.
Ayrıca imzalanacak sözleşmenin ayrıntısını bilmiyorum ama yukarıdaki yazılarla ilgili değildir umarım.

Alperen hayırlı olsun. Aynı olay haliyle benim de başıma geldi:) Kadın basket maçının olduğu gün gidersek maça kombinelerimizi alabilecekmişiz. Pazar günü için bu geçerli değil. Sonrasında nereden alabiliriz benim de bilgim yok daha.

Açıkçası ciddi ciddi soğuttular insanı :( Ayağım salona gitmiyor. Çarşamba Mersin'e gidebilirdim belki de ama o konsnatrasyonum yoktu. Cumartesi de benim için şu an muallak.

Kerem de yeniledi mi bu arada?

Suhan Bey soguttular diyince benim de yaram depresti :) 2 senedir 101. bloktan kombinem vardi. Bu sene yenilemek icin internet sitesinde aciklanan tarih araliginin ilk gununde isi gucu birakip stada gittim. Real Madrid macinin ertesi gunuydu. Kombine yenileme ofisinde calisanlardan (sanirim pazarlama bolumu oluyor) hicbirinin o gun basket kombinelerinin yenileceginden haberi yoktu. Bir yerleri aramaya calistilar ama yetkili kisi toplantida oldugu icin ulasamadilar. Neden sonra (sanirim 30-40 dk sonra) bu tarihlerde sadece VIP ve saha ici kombinelerin yenilenecegini ama onun da bugun yapilmayacagini soylediler. Tribun kombinelerinin biletix'den yenilecegini belirttiler. Cep telefonundan biletix sitesine girdim yenileme bolumu yok. Yeni kombine almak istedigimde de 101. blok gorunmuyor. Biletix'i aradim yenileme islemi olmadigini soylediler. Kombine satis ofisine geri dondum durumu soyledim. Gene bir yerleri arayip tribun kombinelerinin yenileme tarihinin gectigini soylediler. Benim okudugum duyuruyu telefondan acip tekrar tekrar okudum ve hala sanki butun kombineler yenilecekmis gibi bir anlam cikiyor. Herhalde yanlis anladim dedim ve moralim de bozuk bir sekilde eve dondum (tabi eve donunce aklima geldi ki tribun kombine yenileme tarihinden de bihaberler zira ilk basta tribun kombinelerinin yenileme tarihinin gectigini soyleyebilirlerdi). O moral bozuklugu ile baska yerden kombine de almadim. 1 hafta sonra beraber kombine aldigimiz ve odemeyi GS bonus kartindan yaptigimiz arkadasi arayip kombinenizi yenilemek ister misiniz demisler. Ikimiz de bu isten sogudugumuz icin yenilemedik.

Ufak tefek baska seyler de var ama sinirlenmemek icin yazmiyorum. Ne diyeyim umarim gelecekte durum duzelir...

Eleştiri güzel birşeydir ve akıllı insanlar bundan faydalanmasını bilir. Ama bizim şubemizde o kadar yanlış işler olurken ve yine nerden patlayacağız diye kendilerinden korkan insanlar varken eleştiriye tahammülü olmamaları gayet doğal. Bunun tek sebebi işini bilmeyen insanların görev alması.

Kaç tane kombine satıldı bilmiyorum ama adam gibi bir organizasyon, ilgi ve alaka ile çok daha fazlasının satılacağından eminim. Bu siteden insanlar bile bunu becerebilirdi. Şube taraftara çok uzak ve böyle davrandıkları sürece yol kat edemezler.

Cemiyet'ten bir arkadaşım kendilerine ön sıralardan kombine hediye edildiğini söyledi ve beni maçlara davet etti. Merak ediyorum bu kombineler neden hediye edildi?

Saygılar.

Alperen hayırlı olsun. Aynı olay haliyle benim de başıma geldi:) Kadın basket maçının olduğu gün gidersek maça kombinelerimizi alabilecekmişiz. Pazar günü için bu geçerli değil. Sonrasında nereden alabiliriz benim de bilgim yok daha.

Açıkçası ciddi ciddi soğuttular insanı :( Ayağım salona gitmiyor. Çarşamba Mersin'e gidebilirdim belki de ama o konsnatrasyonum yoktu. Cumartesi de benim için şu an muallak.

Kerem de yeniledi mi bu arada?

Sanırım Alperen'den 10 dk sonra da beni aradılar abi. Halbuki daha o sabah kendilerini 9999. kez arayıp bilgi sormuş ve hiç bir cevap alamamıştım. Bayramdan sonraki hafta yenileme yapabileceğimi söylediler. Hafta sonu yurtdışında olduğum için iki maça da gelemeyecektim. Yarın kısmetse yenileme yapacağım ben de. Ama hemen kart teslimatı yapacaklar mı yoksa ille maç günü salondan mı olacak bilmiyorum. Onu yarın öğreniriz inşallah.
İmzalayacağımız sözleşmeyi de bekliyorum dört gözle!! Bakalım ne şartlar sunacak paşazadeler?