2013-2014 Sezonu MVP'si

MVP?

• Yasemen Saylar

Oy: 1 0.6%
  • Shavonte Zellous

Oy: 4 2.4%
  • Işıl Alben

Oy: 84 49.4%
  • Nevriye Yılmaz

Oy: 0 0.0%
  • Ayşe Cora

• Sancho Lyttle

Oy: 65 38.2%
  • Alba Torrens

Oy: 11 6.5%
  • Kelsey Bone

• Şebnem Kimyacıoğlu

• Bahar Çağlar

• Esra Şencebe

Oy: 3 1.8%

• Kullanılan toplam oy
    170
sancho ile ışıl arasında kaldım ama ışıl bence daha önemliydi bu sene takım için.çünkü biz bu başarıları aldıysak bunu ışıl ın bu sezonkı performansına borçluyuz.(çünkü sancho hemen her sene bu sekılde oynuyor ama ışıl bu sezon çok farklıydı ve bizdekı farkı da o yarattı)

Zamanında çok eleştirdik, kızdık. Ama bu sezonun en önemli parçasıydı. Alba ve Sancho çok önemli işler yaptılar ama benim oyum bizim kanımız,canımız Işıl Alben'e.

Saygılar.

Karar vermek çok zor oldu. Karar verdim bile denemez, kara kara düşünürken bir anda elim Sancho'ya gitti ve basmış bulundum. Hayırlısı buymuş demek ki, bu harika sezon için takıma çok teşekkürler yeniden hepsi ayrı ayrı MVP benim için.

Mvp bence Ekrem Memnun'dur Sancho dışında takımda kım ne oynayacağı bellı olmayan oyuncuların hepsinden verım aldı ama oyuncu bazında Shavonte Zellous olsun hatırı kalmasın :)

Bir kere hepsine teşekkürler ama en değerli seçecek olursak Sancho aklıma geliyor.Sakatlanmasına korktuğum, şut atışlarına en güvendiğim,takımı sırtlayan tam bir lider oyuncu!

Vallaha bu sezonun MVP'si Sancho'dur, ama gel gelelim o 40 dakika sahada kalışların, geçmişte yaşananların, kaptanlığın, yürek koyuşlarının etkisiyle elim Işıl Alben'e gitti. İkisine birden bu ödülü vermek kesin çözüm olurdu.

Benim için hepsi MVP ama Alba dedim oylamada

Bu arada Esra'ya 2 oy çıkmış.Kim ne düşündü de oy verdi merak ettim.Güldürdü açıkçası biraz bu durum.

Mantığım SANCHO diyor ama elim IŞIL'A gitti. Kötü de yapmadı elim önemli maçlarda 40 dakika canını dişine takarak oynaması bu kupaları ne kadar istediğini göstermesi.Bir de Rusya da kupa kaldırmadan o pozu tüm takıma verdirmesi...

Ben de çok arada kaldım ama benim oyum da Kaptan!a gitti. Tüm sezon gösterdiği performansla Sancho, en kritik maçlardaki oyunuyla Alba ve 4.maç sonu hariç ne zaman ihtiyaç duysak yaptıklarıyla Zellous da sezonun MVP'si olmayı hak etmiş olabilir.
Bu arada Bone'u, Şebnem'i hatta Nevriye'yi de anlıyorum,Yasemen ve Esra'nın da neden oy aldığı belli,hadi Ayşe'nin oy da Şamil Abi'nin manevi kızı olma kontenjanından gelmiş de Bahar oyu kimden aldı onu çok merak ettim:)

Tartışmasız Sancho LYTTLE MVP zaten bunu şuan ki yorumlarda , kendisinin görüş ve önerileri hep saygı özen gösterdiğim arkadaşlarım ve abilerim de bahsetmiş.

Oylamayı sadece eğlencesine olsun diye kullandım baktım 0 oyu var ona kullanayım bari ben atayım dedim öteki oyu kim attı çok merak ediyorum :D

Hiç bu kadar arada kaldığımı hatırlamıyorum. Sancho mu? Işıl mı?
En sonunda Sancho'ya verdim oyumu ama şimdi de Işıl'a vermediğim için pişmanlık duyuyorum. Gerçi Işıl'a versem de tam tersi bir pişmanlık yaşayacaktım.