2013-2014 Sezonu MVP'si

MVP?

• Yasemen Saylar

Oy: 1 0.6%
  • Shavonte Zellous

Oy: 4 2.4%
  • Işıl Alben

Oy: 84 49.4%
  • Nevriye Yılmaz

Oy: 0 0.0%
  • Ayşe Cora

• Sancho Lyttle

Oy: 65 38.2%
  • Alba Torrens

Oy: 11 6.5%
  • Kelsey Bone

• Şebnem Kimyacıoğlu

• Bahar Çağlar

• Esra Şencebe

Oy: 3 1.8%

• Kullanılan toplam oy
    170
Işıl, Alba ve Sancho dışında MVP olamaz.

Ayşe Cora, Esra Şencebe, Yasemen Saylar, Şebnem Kimyacıoğlu ve Bahar Çağlar'ın bu sene MVP olmaları imkansız.
Işıl'ın sene başındaki oyunu ile finaller arasında sanki bir sihirli değnek deymiş bir hali var. Yeni takımında başarılar dilerim.
Sancho skorerlik, güç ve atletizm,
Alba oyun zekası ve fiziğine göre oldukça dengeli. Yolun açık olsun.

Nevriye ise tecrübe ve güvenilirlik.
Zellous tam bir zıpır, cezacı. Gelecek sene PG olmak zorunda kalmamasını dilerim. SG ona daha uygun gibi.
Kelsey küçük yaşında takımın önemli bir parçası.

Bu senenın MVP sini seçmek bence takıma hakaret .Şaka bi yana bizim takımı Olympiakosa benzetıyorum . Orda Mvp secmek cok kolay . Bizde ise cok zor . ALBA SANCHO IŞIL VE ZELLOUS bence hepsı haketti . Her ne kadar beynım ve kalbim her zaman ki gibi çatışşada oyum Kaptandan yana .

Işıl , Alba ve Sancho 3ünden biri seçilmeli bence ama benim kaptana büyük bir hayranlığım olduğundan ona oyumu verdim.Bir de ödülünü ben versem kalpten giderim her halde,heyecandan ödülünü düşürür kırarım ben :D:D

Mantığım Sancho diyor :) ama yüreğim Işıl diyor. Herikisinede oy vermek istiyorum . Ama Işıl'ın alnının kanamasına rağmen ölümüne mücadele etmesi oyumu ona vermeme neden oldu.

Tabi ki Sancho. Zaten şu takımda ki en iyi oyuncu da acık ara o.
Bu arada oyumu yanlışlıkla Zellous'a verdim, nasıl bir yer edindiyse ben de.

Oyu kullanalı çok oldu ama yazmak bugüne kısmetmiş..

Hani küçükken büyükler sorar; anneni mi çok seviyorsun yoksa babanı mı? Çoğumuz için en zor andır bu soruya yanıt vermek, an gelir annemiz ön plana çıkar, an gelir babamız. Ama genel bir değerlendirmede ikisini de çok severiz. Bu senenin kadın takımı da öyle benim gözümde. Üç kupayla taçlanan bir sezonda çok kritik galibiyetler aldık haliyle ve her galibiyette farklı bir isim ön plana çıktı. Gün geldi Sancho oldu bu isim, gün geldi Alba, Nevriye, gün geldi Şebnem...

Güvendiğimiz birinin kulağına fısıldarız ya, en çok... Aramızda kalsın, Işıl Alben´e gitti oyum. Malum duygusal bir toplumuz biz.