2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş oynuyo yanlışlıkla bizim takımda görsek diyorum ama yedirmezler bize:(

Yedirmezler bize evet. Justin Doellman Real Madrid, Efes ve Barca istiyor. Mirotic seneye Bulls'a gidecekmiş. Doellman 28 sayı 6 ribaund 35 verimlilik puanı; Misco artık ellerini kaşımaya başlayabilir. İyi bir yere satar.

Dario Saric NBA yapmazsa Real talipmiş.

edit: Barca yüksek ücretinden dolayı Erazem Lorbek'ten vazgeçebilir.

Yabancı kuralı 6 olursa devşirme oyuncu yönetmeliğini de kaldırırlar bence.
Eğer kaldırılmazsa 6 yabancı ve bir devşirme ile Avrupa'da önemli işler yaparız.

Yedirmezler falan demeyip imkanları zorlamak lazım bütçe azalması olmayacaksa Doellman için

bu seneki performansı ortada sadece biz görmüyoruz bunu haliyle real ve efes şimdiden nabız yokluyolar kaldıki elimizde erceg gerçeği var kontrat yükümlülüğü hala devam ediyo yani yedirmezlerden kastım imkanlarda zor şuanda kim görmek istemez böyle bi oyuncuyu ama şartlar şu durumdayken zor görünüyo bence

Anadolu Efes ve Fenerbahce ülker transfer açısından türk basketbol çöplüğünü oluşturuyorlar.
Kleiza-Barac-Batiste-Semih erden Ve daha niceleri...
Şimdi langford'u istiyormuş efes pilsen.Peki aldın.
Takımın diğer pozisyonlarını ne yapacaksın. ? Yine paraları dağıtıp top 16'da averaj takımı mı olacaksın ?
Langford'u almaları türk basketboluna ihanettir.
Fenere hiç girmiyorum.Onlar belalarını bulmuş.Yakında ülker arena'yı kleiza'nın üstüne yaparlarsa şaşırmam.

valla o Kleiza dediğin adam, bu forum şubeyi yönetseydi bizim başımıza bela olacaktı. aç sene başı transfer forumunu, görürsün.
bu nedenle Erceg'i destekleyenleri topa tutup Kleiza, Kleiza diye tempo tutan çoğunluğun olduğu bu forumda bu değerlendirmen pek beğeni almaz.. :p:D

Efes hiç ders çıkarmıyor anlaşılan,bu 2 isimden birini alsan neyse ama ikisini birden almak dogru degil,yani Krstic'i alıyorsan alacagın diger isim dorsey olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...