2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kristic müthiş bir hucum silahı kabul etmek gerek ama Kristic-Furkan rotasyonuyla bir Euroleague sezonu geçirmek mümkün değil bence. Özellikle deplasmanlarda çok kırılgan bir takım haline geliriz, hele de rakibin Dorsey/Dunston tarzı bir uzunu varsa. Yani illa ki oraya atletik ve savunmacı bir 5 numara daha almamız gerekecek. Malum zaten 4 numarada da savunmada inanılmaz yumuşak Erceg'in kontratından çıkmamız zor görünüyor, ben bu şartlar altında bütçeyi verimli kullanma adına Kristic'in doğru bir hamle olacağını düşünmüyorum. Hem kendisine bir ton para ödemek lazım hem de yanına bir uzun daha almak şart. Bence bu durum bizim gibi bütçesi ve hedefleri belli bir takımı biraz aşıyor, bütçeyi daha iyi kullanmamız gerek.

Krstic ismi geçmesi aslında benim pek hoşuma gitmiyor. Nba'dan geldiği dönemleri iyi oynuyordu ama son sezon oyun olarak düşüş yaşadı. Büyük rakamlara riske girilebilecek oyuncu olduğunu düşünmüyorum

Efes Langford'dan sonra Ksrtic'e de kanca takar. Saric ile zaten ilgileniyorlar onu alirlar buyuk ihtimalle.

Hatta Teodosic hamlesi bile gelebilir Ivkovic ile beraber.

Efes bu yıl sağlam para harcayacak anlaşılan. Ülker'de gerçek bir guard ve sağlam bir pivot alacaktır. Akılcı hamleler yapmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

5+2 gelecekse Manny Harris için riske değer bence, NBA sevdası olan bir oyuncuymuş ama bizim gibi bir Euroleague takımından ortalama bir kontrata hayır demez diye düşünüyorum. Bugün Efes-Telekom maçının tekrarına denk geldim ayakları hızlı, şutu iyi, savunmada top çalıyor, penetreleri de gayet iyi; tek sıkıntısı biraz sistem dışı bir oyuncu olması gibi ama Ergin Ataman Gordon'u bile dizginlemeyi başarıyordu ondan da en iyi şekilde verim alır. Kadromuzdaki her oyuncu kariyerli olmak zorunda değil, yabancı sınırı da artarsa Olympiakos gibi bu tip oyuncuları denemeliyiz. Ayrıca Efes Teodosic, Kristic tarzı Yugoslav ekolünden oyuncularla yüksek bir bütçeli kadro kuracaksa bizim de daha atletik, hızlı ve güçlü Amerikalıları kadromuza katmamız akıllıca olacaktır.

Teodosic, Langford, Saric, Doellman, Krstic isimleri geçmiş Efes için. Heralde 30-40 milyon dolar falan ayıracaklar bütçeye dedikodular doğruysa.

Teodosic, Langford, Saric, Doellman, Krstic isimleri geçmiş Efes için. Heralde 30-40 milyon dolar falan ayıracaklar bütçeye dedikodular doğruysa.

Krstic'le ilgili herhangi bir söylenti çıkmadı Efesle ilgili olarak. Alacaklarını zannetmiyorum. Teodosic, Langford, Saric, Doellman'ı da alabilecek güçleri var.

edit: İlkan Karaman sezonu kapatmış. O kadar çok insanın ağını alırsan...

İspanya'da 4 takım A lisanslı olduğu ve 5. takıma A lisansı verilemediği için,Euroleague Valencia'ya iki sezonluk wild card vermeyi planlıyormuş

Eğer A lisansı alamayacaksak umarım böyle bir uygulama bizim için de düşünülüyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...