2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teodosic-saric-krstic-langford-doellman gibi oyuncuları alıp buna parayı sokağa atmak demek net cahilliktir. cska kurunca para var, efes kurunca sokağa para saçmak mı oluyor? yapmayın. adamlar geliyor işte.

Anadolu Efes ve Fenerbahce ülker transfer açısından türk basketbol çöplüğünü oluşturuyorlar.
Kleiza-Barac-Batiste-Semih erden Ve daha niceleri...
Şimdi langford'u istiyormuş efes pilsen.Peki aldın.
Takımın diğer pozisyonlarını ne yapacaksın. ? Yine paraları dağıtıp top 16'da averaj takımı mı olacaksın ?
Langford'u almaları türk basketboluna ihanettir.
Fenere hiç girmiyorum.Onlar belalarını bulmuş.Yakında ülker arena'yı kleiza'nın üstüne yaparlarsa şaşırmam.

Takım sporlarında (bireysel sporlar da belki) taraftarın katkısı ve itici gücü yadsınamaz. Spor kulüpleri basketbola bu kadar yatırım yapmadan önce Efes tekti ve gerekli taraftar katkısı mevcuttu, son yıllarda takdir edersiniz ki çoluk çocuğu topluyorlar. En azından bizdeki ambiansın yanına bile yaklaşamıyorlar. Efes bundan dolayı çok para harcamasına rağmen başarılı olamıyor. Efes'in çok para harcayıp iyi oyuncular getirmesini eleştirmek doğal. Görünen o ki Efes'in oyuncudan başka faktörlere de ihtiyacı var ve bunun için çözüm bulmaları bu oyuncuları getirmek kadar önemli.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, "En geç 2 hafta içinde skorer özelliklere sahip bir ismi devşireceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın dergisi GençlikSpor'a konuşan Ataman, milli takımın son yıllarda skorer forvet pozisyonda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Türkiye'de üst seviyelerde "yıldız" denilebilecek skorer bir oyuncunun şu an için bulunmadığını belirten Ataman, "İspanyollardaki Navarro, İtalyanlardaki Belinelli tarzında bir isme ihtiyacımız var. Onun için oyunun hücum tarafında büyük katkılar verecek ve 2 numara pozisyonunda oynatabileceğimiz bir ismi devşirebiliriz" ifadelerini kullandı.

isim vermemiş ama umarım karar verdiği oyuncuyu galatasarayımızdada görebiliriz

Son haberleri paylaşalım;

-Panathinaikos, önümüzdeki sezon için Banvit'ın koçu Dimitris Itoudis'ı takımın başına getirmeyi düşünüyor. İtoudis Panada iken Obradovic'in yardımcısıydı. (Yorum; Itoudis gibi koçların Türkiye'ye gelmesi Türk basketbolu için önemli. Eğer giderse Banvit için çok olumsuz olur. İşimize gelir bu hamle)
-Fenerbahçe Ülker'ın, Unics Kazan'da forma giyen Amerikalı guard Andrew Goudelock ile ilgilendiği iddia ediliyor.. Bu arada Eurocup MVP'si Goudelock oldu. Goudelock, 22 maçta ortalama 27 dakika süre alırken, 19.1 sayı-3.3 asist-2.1 ribaunt ortalama tutturdu. Goudelock, 22 maçta %48.6 iki sayılık yüzdesiyle oynarken, %41.1'de üçlük yüzdesiyle oynadı. (Yorum: Fener açısından iyi hamle olur)

edit: Mouphtaou Yarou----> Laboral, Vlademir Dragicevic---->Olymyakos

Fb ve efes eleştirilerine karşın fikrimi söylemek istiyorum. Başarı için diğer takımların güçsüz olması gerekmiyor. Diğer takımlar da güçlensin, çekişmeli, başarılı bir lig izleyelim. Mümkünse yabancı izleyicilerin dikkatlerini çekecek transferler olsun, ligin popülaritesi artsın.

Bu mesajdan sonra ajan olduğuma dair eleştirilere hazırlık olarak şampiyon cimbom diyorum :)

Seneye Yabancı sınırlaması; 6 Türk + 6 Yabancı olacakmış. İlk beş'te Türk oyuncu oynatma zorunluluğu yok.

Reggio Emilia'nın 93 doğumlu Letonya'lı oyuncusu (2.03) Ojars Silins gelecek sezon Milano ile Euroleague'de mücadele edebilir. Milano kendi liginden adamları topluyor.

Efes ve FbÜlker para harcamasin kapatsınlar, Banvit de küçülsün ki biz de bu eşsiz rekabet ortamında kadrolarimiza Langford, Krstic filan yazalım,yeni Arroyolar gelsin.Kesin alırız,paraları harcamaktan çekinmeyiz öyle bir şey olursa :)

6-6 gibi bir sitem olacaksa Türk işini bir an önce çözüp transfere saldırmamız gerekir. Ben 4 iyi oyuncu + 1 avrupadan gelişime açık oyuncu + ncaa oyuncusu formulüne sıcak bakıyorum. Bu sayede 4 oyuncuyu çok kaliteli seçebiliriz. Ama kalan 2 oyuncuyu iyi tutturamazsan hiç önemi yok bunun.

Eurocup finalinde Doellmanı izleyen var mı ? Yakıyor ortalığı tam aradığımız adam. Of of of.

Malaga'nın lisansı alınıp Valencia'ya verilebilirmiş. Zannetmiyorum. Her yıl Malaga'nın lisansı gidecek diyorlar. Bir şey olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...