Mustafa abi de Furkan fenerle anlaştı diye yazmış. Durup durduk yere başımıza dert almak da kulüp olarak üzerimize yok. !!
Hepimiz yöneticilere kızıyoruz.Karşı taraf şu oyuncuyu alacak,Furkan elden gidiyor diyoruz.Peki galatasaray spor külübü yalnızca yöneticilerin sorumluluğu altında mı?.Karşı tarafın kongre üyeleri amatör branşlara gerek sponsorluk olarak gerek altyapı yatırımları olarak veya salon yaparak destek veriyorlar.Hatta oyuncu transferlerinde sponsor oluyorlar.Bizim kongre üyeleri ne yapıyor.İlla yönetici mi olmak gerekiyor bu işleri yapmak için.Alarko,polat,enka v.s. daha bir sürü şirketlerin patronları kongre üyesi.Nerde bunlar.
Damian Hollis Basketball Player Profile, pallacanestro, Angelico BI, International Stats, Game Logs - EUROBASKET italya 2.ligde ama baya göze çarpan istatistikleri var izleyen bilen varmı arkadaşlar?
Futbolu ve Basketbolu takip ediyorum ama yönetimide bir şekilde takip etmeye çalışıyorum bu kah Medya,kah Taraftar grupları vasıtası ile,ama bazen bu yönetimin yaptığı işlerin doğru olup olmadığını anlamak için inanın başka şeylere gerek kalmıyor.Mesela Futbolda iyi giden işleri kendi elleriyle bozmakta üstlerine yok.Bir Düşmana çuvallar dolusu para verip emir versen ve git GALATASARAY,daki işleri mahvetmeden dönme deseler ancak bu kadar zarar verilir,Yönetim kendi Camiasının ve taraftarının güven ve itimatını kazanamadı Kongre Üyeleri nasıl güvensin onlar salakmı ? Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak,ıda gönderdikten sonra zaten bütün niyetlerini belli ettiler böyle bir durumda Kongre üyesi olan Zenginler bir araya gelipte para vermek isteseler bile bu İŞGÜZAR YÖNETİMİN NİYETİNİ ANLAYIP GÖRDÜKTEN SONRA kim olsa vermekten vazgeçer halbuki ciddi ve samimi olup bunuda bütün camiasına hissettirselerdi akabinde yardım talebinde bulunsalardı ben inanıyorum yardımcı olmaya çalışacaklar bir bir ortaya çıkarlardı.Sık sık yazıyorum her işin ucu iş bilmez ve art niyetli yönetime çıkıyor ve çıkmaz sokakta kalıyor.Soruyorum kim güvenipte para verir bu kulübe ? Cevap bekliyorum