2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan sağlam karekterli bir oyuncudur. Daimada Galatasaraylı oldugunu belirtir. Ben bu haberlere pek inanmıyorum,play off öncesi takımın dikkatini bozman için yapılıyor gibime geliyor.

Furkan nın iyi oyununu bozmaya yönelik hareketler bunlar . çok açık play off da ki en büyük silahlarımızdan birini saf dışı etme stratejisi

Karşı taraf Delaney ve Goudclock (böyle mi yazılıyordu)'ı devşirme yapacakmış. Benim anlamadığım bunları nasıl devşirme yapacak ? Türk milli takımında oynamadılar, Türkiye'de de oynamadılar ? Avrupa pasaportu vermeyi mi kastediyorlar? Ayrıca Furkan dışında bir Türk oyuncu daha alacaklarmış.

Geçenlerde bir haber vardı. Başkan Furkan'la birebir konuşacak diye. Sonuç çıkmadı mı acaba ? Furkanın menejeri İlkan dansözününde menejeriymiş. Bu adama kıllandım. Furkanın kafasını karıştırmış olabilir.

Furkanın kontratında 400 bin Dolarlık çıkış maddesi var diyorlar. 2 aydır ilgileniyormuş şikeciler. Kesin şu menejer müsvettesi kafasını karıştırdı adamın. Sokmayın şu kulube adamı. Pislik herif. Bende diyorum koskoca bir başkan neden bir oyuncu ile sözleşme yapmak için konuşur diye ? Kıllandım bu işten.

2013-14 All-Euroleague First and Second Teams announced - Latest - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Euroleague'nin en iyi birinci ve ikinci beş'i seçilmiş. İkisinde de Arroyo yok. Hepsi kaliteli oyuncular belki ama Arroyo şu oyunu ile haketmişti. İlgilendiğimiz Langford 1. takımda.

Herneyse haberlere geçelim;

1.) Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız guardı Carlos Arroyo 1 sene daha takımda kalacak.
2.) Galatasaray Liv Hospital'ın, önümüzdeki sezon için ülkemizde Türk Telekom'da forma giyen Manny Harris ile ilgilendiği söyleniyor.
Kaynak: Derinavrupa

Yine aynı kaynaktan gelen habere göre Antic seneyede NBA'de oynayacakmış. Teodosic Efesle anlaşmış. Fenerli arkadaşlar Obradovic'in vazgeçtiğini yazıyorlar. Ayrıca Farmarla ilgileniyorlarmış ama bence zor. Yıllık ücreti fazla hem NBA'de devam edecektir.

Manny Harrris olayını pek anlamadım.

Gs24haber'e göre Ünal Aysal Furkan için uzun yıllar takımda görmek istiyorum demiş.

Hepimiz yöneticilere kızıyoruz.Karşı taraf şu oyuncuyu alacak,Furkan elden gidiyor diyoruz.Peki galatasaray spor külübü yalnızca yöneticilerin sorumluluğu altında mı?.Karşı tarafın kongre üyeleri amatör branşlara gerek sponsorluk olarak gerek altyapı yatırımları olarak veya salon yaparak destek veriyorlar.Hatta oyuncu transferlerinde sponsor oluyorlar.Bizim kongre üyeleri ne yapıyor.İlla yönetici mi olmak gerekiyor bu işleri yapmak için.Alarko,polat,enka v.s. daha bir sürü şirketlerin patronları kongre üyesi.Nerde bunlar.

Ismail Senol ‏@ismailsenol 2 dk.
Montepaschi Siena başkanı F.Minucci vergi suçlamaları nedeniyle tutuklandı. Siena'nın A lisansını kaybedip, 5. ligden başlaması bekleniyor.

Nereye yazacağım bilemedim buraya yazayım dedim. Artık alalım şu lisansı

Bence yine lisans konusunda avantajlı değiliz..Alman veya Rus takımlarından birine verecekler gibi.Sanki Euroleague' e göre Türkiye'ye 3.lisans fazla.. :S ölecekler ya verseler..

Hepimiz yöneticilere kızıyoruz.Karşı taraf şu oyuncuyu alacak,Furkan elden gidiyor diyoruz.Peki galatasaray spor külübü yalnızca yöneticilerin sorumluluğu altında mı?.Karşı tarafın kongre üyeleri amatör branşlara gerek sponsorluk olarak gerek altyapı yatırımları olarak veya salon yaparak destek veriyorlar.Hatta oyuncu transferlerinde sponsor oluyorlar.Bizim kongre üyeleri ne yapıyor.İlla yönetici mi olmak gerekiyor bu işleri yapmak için.Alarko,polat,enka v.s. daha bir sürü şirketlerin patronları kongre üyesi.Nerde bunlar.

Futbolu ve Basketbolu takip ediyorum ama yönetimide bir şekilde takip etmeye çalışıyorum bu kah Medya,kah Taraftar grupları vasıtası ile,ama bazen bu yönetimin yaptığı işlerin doğru olup olmadığını anlamak için inanın başka şeylere gerek kalmıyor.Mesela Futbolda iyi giden işleri kendi elleriyle bozmakta üstlerine yok.Bir Düşmana çuvallar dolusu para verip emir versen ve git GALATASARAY,daki işleri mahvetmeden dönme deseler ancak bu kadar zarar verilir,Yönetim kendi Camiasının ve taraftarının güven ve itimatını kazanamadı Kongre Üyeleri nasıl güvensin onlar salakmı ? Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak,ıda gönderdikten sonra zaten bütün niyetlerini belli ettiler böyle bir durumda Kongre üyesi olan Zenginler bir araya gelipte para vermek isteseler bile bu İŞGÜZAR YÖNETİMİN NİYETİNİ ANLAYIP GÖRDÜKTEN SONRA kim olsa vermekten vazgeçer halbuki ciddi ve samimi olup bunuda bütün camiasına hissettirselerdi akabinde yardım talebinde bulunsalardı ben inanıyorum yardımcı olmaya çalışacaklar bir bir ortaya çıkarlardı.Sık sık yazıyorum her işin ucu iş bilmez ve art niyetli yönetime çıkıyor ve çıkmaz sokakta kalıyor.Soruyorum kim güvenipte para verir bu kulübe ? Cevap bekliyorum

Futbolu ve Basketbolu takip ediyorum ama yönetimide bir şekilde takip etmeye çalışıyorum bu kah Medya,kah Taraftar grupları vasıtası ile,ama bazen bu yönetimin yaptığı işlerin doğru olup olmadığını anlamak için inanın başka şeylere gerek kalmıyor.Mesela Futbolda iyi giden işleri kendi elleriyle bozmakta üstlerine yok.Bir Düşmana çuvallar dolusu para verip emir versen ve git GALATASARAY,daki işleri mahvetmeden dönme deseler ancak bu kadar zarar verilir,Yönetim kendi Camiasının ve taraftarının güven ve itimatını kazanamadı Kongre Üyeleri nasıl güvensin onlar salakmı ? Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak,ıda gönderdikten sonra zaten bütün niyetlerini belli ettiler böyle bir durumda Kongre üyesi olan Zenginler bir araya gelipte para vermek isteseler bile bu İŞGÜZAR YÖNETİMİN NİYETİNİ ANLAYIP GÖRDÜKTEN SONRA kim olsa vermekten vazgeçer halbuki ciddi ve samimi olup bunuda bütün camiasına hissettirselerdi akabinde yardım talebinde bulunsalardı ben inanıyorum yardımcı olmaya çalışacaklar bir bir ortaya çıkarlardı.Sık sık yazıyorum her işin ucu iş bilmez ve art niyetli yönetime çıkıyor ve çıkmaz sokakta kalıyor.Soruyorum kim güvenipte para verir bu kulübe ? Cevap bekliyorum

Hadi bu yönetim böyle. Adnan Polat ne demişti şikecilerin başarılarını anlatınca kongre üyeleri "onların ki gibi amatör branşlara sahip çıkan oldu da ben mi elini tuttum".

Galatasaray kongresinde dönenler G.O.T.'da dönmüyor.

transfer düşüncülerine erken başladık umarım oyuncuların aklı başka yere gitmez de şampiyonluğu kazanırız.bu takımın kurulu bir düzeni var ve fazla oyuncuya ihtiyacımız yok.yabancı konusunda bir takım değişikliklere gitmemiz gerekiyor ama bunun içinde playoffların bitmesini beklemeliyiz.ha langfort transferi için uğraşmak mantıklı umarım gelir ama ben pek sanmıyorum.

Sosyal medyada furkan ve fener haberleri çok fazla çıkmaya başladı hem play-off öncesi hemde genel olarak büyük can sıkıcı bi durum umarım kalır furkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...