2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat abinin işaret ettiği isim yüzde 99 Krstic ancak başkan basketbol için bir "çilek" kontenjanı açarsa gelebilir. CSKA'dan koparabilmek için daha fazla ödememiz lazım diye düşünüyorum...

Velickovic geçen seneyi Sırbistan'da geçirdi yanlış hatırlamıyorsam. Bu sezon eski formuna kavuşabilir. Ama ben öncelikle Erceg ya da Bjelica'dan birini isterdim.

CSKA'dan yıllık 5 milyon avro civarı alıyor. Eğer Nenad Krstic gelirse kulüp çok büyük oynayacak demektir. Acaba Futbol'dan önce Emirates Basketbol'a mı sponsor olacak?

Nedense Dorsey'in bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ama Ergin hoca yine kaliteli oyuncuları bulacaktır.

Açıkçası oyun kurucu olarakta Spanoulis'in yerine ben Diamantidis'i tercih ederim. Hayırlısı artık.

Zaza > N.Krstic ve tüm uzunlar

GS ligde ve Avrupada yoluna devam etmek istiyorsa yapacağı ilk iş Zaza'yı almaktır. Ha Ömer Aşık alınacak bu yüzden Zaza olmaz diyorlarsa o zaman ses etmem. Ama Krstic'e o kadar parayı verene kadar o parayı Kadın basketboluna verseler küçülme muhabbetlerine girmeye gerek kalmazdı.

Arroyo-Gordon-Henry varken kısa pozisyonuna oyuncu alınacağını düşünmüyorum. Marko sezon geneline bakıldığında iyiydi ve çok katkı verdi ama daha iyisi bulunmalı. Macvan ve Ndong gidecektir bu belli. 4 numaraya şutu olan bir yabancı alacağımız kesin gibi. Zaza alınırsa 5 yabancı ile ligi avrupayı götürürüz. Ama Arroyo sezonda 60 maç oynayabilir mi? Bu yüzden bir PG alınmalı ki Spa alınsa bu yüzden hayır demem. Carlos-Spa-Jamont-Henry-Erceg ve Zaza alınırsa bir 3-4 oynayan oyuncu (Eidson-Nocioni-Weems-teletoviç):)) Çok şey istediğimin farkındayım ama 3 oyuncu ile takım extra bir duruma geliyor (Spa-Zaza-Erceg).

Şu an heyecanlı olmaya gerek yok. GS'da her şey gazla oluyor. O gazı yeterince verirsek olmayacak şey yok. Hayırlısı diyelim. 23 sene şampiyonluğu bekledik ama EL için bunu bekleyemeyecek kıvamda taraftar var. Hepimize bol şans diliyorum:)

Paul Davis>Nenad Krstic. Hücumdaki katkıları benzer seviyede. Krstic belki biraz daha iyidir bu anlamda ama Davis de gerekli etkinliği sağlar. Birincil bir opsiyon olur. Üstüne savunma ve ribaund konusunu dahil etsek Davis geçer düz hesapla. Ayrıca ön tarafta Arroyo, arka tarafta Krstic'le baya yumuşak bir savunmaya sahip olabiliriz ideal 5'imizde. Paul Davis, maddi şartlar uygunlaşırsa iyidir bence.

Aynı oyunculardan mı bahsediyoruz.Zaza Pachulia şutu var.Sırtı Dönük oyun Ve Bire biri var. Nedense pek gösteriş sevmiyor Zaza galiba ki bu özelliklerini pek kullanmıyor.

Zaza-Furkan Pivot Rotasyonu olursa Houston Rockets'in Türkiye Versiyonuna döneriz Kısalar şut atsın Uzunlar Ribaund toplasın.

Zaza Mücadelecidir.Rakibin sinirini ve Moralini bozar Ribaund katkısı iyidir.Savunması çok iyidir Karşısındaki rakibi egale edebilir falan ama Zaza çıkıp Alçak Post'ta etkili Post Up yapabilen bir oyuncu zaten değil öyle bir anlatıyorsunuz ki ismi görmesem Shaq-Howard falan sanıcam.

Epey bir zamandır şu takımın kafamda arzuladığım 4 numarası Zoran Erceg.

Bu sezon başında CSKA ile 3 yıllık kontrat imzalamıştı, bir şekilde koparabilsek de gözümüz PF görse. Net olarak ilaç olur bize.

Geçen sezon yazında Ergin Ataman kurduğu kadroyu, Avrupa'da, Türkiye'de veya kendi liglerinde yıldız sayılabilecek nitelikte yabancıları kattı kadroya. Hem de Eurocup'ta boy göstereceğimiz olmamıza rağmen. Bu sene Euroleague'de olacağımızdan dolayı kadroya geçen seneden daha çok ses getirecek isimleri getireceğini düşünüyorum. Özellikle de Ünal Aysal'ın basketbol şubesine yapacağı yatırımlarıda düşünürsek.

Artık Euroleague seviyesinde; savunması ve penetresi olan 3 numara,dengeli dış şutu ve ribaundu olan 4 numara, savaşçı ve orta mesafe şutu olan bir 5 numara belli bir başarıya taşıyor takımları.

Bu sebeplerden dolayı böyle bir liste yaptım:
* Sonny Weems
* Andres Nocioni
* Chuck Davis
* Justin Doellman
* Viktor Krhyapa
* Shawn James
* Paul Davis
* John Bryant

5 ve 4 numara olarak çok dikkatli seçim yapmak zorundayız. Öyle çok yüksek paralara gereksiz harcamalara gerek yok bence. 5 milyon dolara Kristic felan deniyor adının geçmesi bile çok anlamsız o kadar büyük paralara hiç değmez ki çok büyük fark yaratacak bir oyuncu asla değil.
Yanı başımızda Dorsey gibi bir oyuncu duruyor fiyatı makul göstereceği performans ise belli. Böyle bir oyuncu almak gerekiyor. Davis-Lampe-Zoriç gibi oyuncular da bana göre çok iyi değiller.
durumu iyise Bonsu düşünülebilir. Olmazsa Dorsey
Sühan abinin dediği gibi Eğer yerli statüsünden dolayı Zaza'yı getirebilirsek büyük hamle olur. kısa bir yabancı daha alma hakkımız olur.

5 ve 4 numara olarak çok dikkatli seçim yapmak zorundayız. Öyle çok yüksek paralara gereksiz harcamalara gerek yok bence. 5 milyon dolara Kristic felan deniyor adının geçmesi bile çok anlamsız o kadar büyük paralara hiç değmez ki çok büyük fark yaratacak bir oyuncu asla değil.
Yanı başımızda Dorsey gibi bir oyuncu duruyor fiyatı makul göstereceği performans ise belli. Böyle bir oyuncu almak gerekiyor. Davis-Lampe-Zoriç gibi oyuncular da bana göre çok iyi değiller.
durumu iyise Bonsu düşünülebilir. Olmazsa Dorsey
Sühan abinin dediği gibi Eğer yerli statüsünden dolayı Zaza'yı getirebilirsek büyük hamle olur. kısa bir yabancı daha alma hakkımız olur.

bonsunun durumu hiç iyi değil en son ispanyada izlemiştim real maçı olabilir bende dorsey istiyorum ayrıca inş bonsuyu geri istemez çünkü sakatlık ve 1 sezon neredeyse hiç oynamadı bu durumda hiçbirşey katmaz bize bonsu dorsey atletik sert ve ribaund konusundada sıkıntı yaratmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...