2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Lampe için pazarlığa devam etmeliyiz.evet 2 senelik 3.5 çok ama belki bir pazarlıkla 2 senelik 3 milyona halan indirebiliriz.Arroyo için ise 1.5 den bir gram fazla verilmesin.Kendisi Bo 2 milyon alıyor bende istiyorum demiş ama Bo Fenerbahçe dışında kimseden o parayı olamadı öyle fenere geldi.Javai ye gelirsek ben oldum olalı böyle kalıplı pivotları sevmem.Ben şahsen istemem ama hoca ister ve alırsa valdır bir bildiği

N'Dong'u aratmayacak bir oyuncu arıyoruz ama, bu kesinlikle Jawai değil. Şutu yok, çok hareketli bir oyuncu değil ve oynayabileceği maksimum süre 20 dakikadır. Jawai bu durumda en son tercih olmalı Lampe ve Davis varken.

Jawai ile aklımda iki soru işareti var; sakatlık durumu ve süre problemi. Onun dışında benim beğendiğim bir uzundur. Sofo tarzı ama daha hareketli, daha atletik. Sakatlıktan dönüşünde problem yoksa sıkıntı olmaz. Bir de genelde yüksek süreler alan bir oyuncu değil, bu da hesaba katılmalı. 20-22 dakika onu kullanmak için ideal sürelerdir. Hem gücü, hem bitiriciliği, hem sertliği ile ben gelsin isterim. Ayrıca sanırım CJ Wallace da boşa çıkmış, o da düşünülebilir, uzun forvet pozisyonu için.

4 ihtimal ;
Planinic-Domercant-Marko-X-Jawaii
Spanoulis-Domercant-Marko-X-Lampe
Planinic-Domercant-Marko-X-Lampe
Spanoulis-Domercant-Marko-X-Jawaii

En guclu ihtimal 1.ihtimal gozukuyor.
4 numara icin ise Kostas Kaimakoglou fena olmaz. Sutu iyi ve savunmasi yildirici olan bir oyuncu.

Lampe'ye o parayı verirsin ama o da sana başarısıyla karşılığını verir. 3-5 kuruş daha fazla kıycan paraya getircen işte. Almışken iyisini alcan.

Jawai tek bir ihtimalle olur oda yanına Zaza'da transfer edilecekse olur. Muhteşemde olur. Aksi durumda bütün sezonu Jawai-Furkan ikilisi ile götürmemiz çok zor. 4 numara içinde CJ Wallace olabilir. bunların yanına + bütçeyle Spanoulis'i ikna edip getirebilirsek olağanüstü bi takım oluruz.

Spanoulis-Ender
Göksenin-Sinan-Domercant
Marko-Cenk
CJ Wallace-Ersin
Zaza-Jawai-Furkan

Jamont ile Domercant'tan biri Euroleague için 6. yabancı olarak kalır diğeride lig kadrosunda olur. Bu durumda 2 numara poziyonunda bi bolluk oluşuyor. (Ergin hoca çaresine bakar artık :) ) Zaman zaman 3'emi kaydırır artık bilmem. :)

Jawai tek bir ihtimalle olur oda yanına Zaza'da transfer edilecekse olur. Muhteşemde olur. Aksi durumda bütün sezonu Jawai-Furkan ikilisi ile götürmemiz çok zor. 4 numara içinde CJ Wallace olabilir. bunların yanına + bütçeyle Spanoulis'i ikna edip getirebilirsek olağanüstü bi takım oluruz.

Spanoulis-Ender
Göksenin-Sinan-Domercant
Marko-Cenk
CJ Wallace-Ersin
Zaza-Jawai-Furkan

Jamont ile Domercant'tan biri Euroleague için 6. yabancı olarak kalır diğeride lig kadrosunda olur. Bu durumda 2 numara poziyonunda bi bolluk oluşuyor. (Ergin hoca çaresine bakar artık :) ) Zaman zaman 3'emi kaydırır artık bilmem. :)
Jawai ile Zaza aynı tip oyuncular zaten. Zaza gelecekse şutu olan daha hareketli ayakları hızlı bir uzun alınmalı

Fenerbahçe'ye bak Obradovic'i almış.Objektif olmak gerekirse en çok beğendiğim koçların başında geliyor.Ataman vs Obradovic finali olabilir seneye ligde.Tabi o kadroyu değiştireceklerini varsayarak söylüyorum , yoksa Sato,Batiste,Andersen ile şansları yok.Ama Obradovic hamlesi çok iyi hamle hiç taraf tutamam burada.

Arroyo konusuna gelince , adam isterse 5 milyon euro ister anlaşmak için , bu onun doğal hakkı , Galatasaray alt yapısında çıkma , büyük oyuncu olmasını Galatasaray'a borçlu olan biri falan değil ki istediği paraya göre adamı eleştirelim.Bu adam profesyönel ve yabancı , istediği ücreti talep edebilir , biz de ya kabul ederiz ya etmeyiz.Ama isterse yarın Arroyo Fenerbahçe'ye gitsin , yine de Beşiktaş taraftarının yaptığı gibi Arroyo'ya ya da bizden rakip takıma giden herhangi bi yabancı oyuncuya küfür etmem.Atıyorum alt yapımızdan çıkan ve Galatasaray'ın kaptanı olmak isteyen Göksenin gidip para için Fenerbahçe ile anlaşsa yazıklar olsun derim(gitmez orası ayrı) , ama Arroyo istediği kulübe gider , istediği parayı talep eder.O adam geldi takımın şampiyon olmasında başrol oynadı aldığı paranın hakkını verdi.Hiç vefasızlık yapmaya gerek yok.Şimdi de 'şu kadar istiyorum' diyor , kafamıza silah dayamıyor alın beni diye.Fiyatını söylüyor.Umarım Arroyo takımda kalır , ama fazla ücret istedi diye takımdan giderse de arkasından laf söylemek doğru değil.Ergin Ataman her türlü Arroyo'yu istediğini söylüyor , bence Arroyo bi şekilde takımda kalacak.Kalmassa da ciddi bi PG hamlesi gelir.

Jawaii'ye gelince Jawaii-Furkan-Mutlu Demir şeklinde bi 5 numara rotasyonu zayıf olur.Mutlu'yu sayma zaten , Sertaç'ın yerine öylesine yapılmış bi transfer.Umarım daha iyi bi 5 numara transferi yaparız.

Arroyo kalsın gerisi önemli değil çok fazla.2 numara'da Domercant ve Gordon (bence Planinic) 3 numarada marko paşa kalbur üstü 4 ve 5 le çok iyi işler yaparız.

Cska kadar nefret edilesi bir takım daha yoktur. Evlat olsa sevilmezler. Elinde zaten kaç tane değerli gardın var. Ne diye gidip uçuk kontratlarla Spanoulisi almaya çalışırsın ?
İnş. yalan haberdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...