2013-2014 Transfer Sezonu

Dün 19. Şampiyonluğu kazandık. Hedefi biraz daha ilerletmek gerekiyor. CL'de seneye Çeyrek Final ve ötesi'ni hedeflemekteyiz. Herkesin bildiği gibi iyi bir stoper ve Sol bek gerekiyor. İlk transferimiz ise Alper Potuk (Hamit'in yerine çok iyi gider) oldu. Belki Muslera giderse onun yerine bir kaleci alınabilinir. (Onur) Burak'ın satılacağını düşünmüyorum ki dün röportajında'da belirtti uzun yıllar bu takımda kalmak istediğini.

Gidecekler; Çağlar, Aydın, Elmander, Ujfaluji, Ceyhun, Batdal, Cluio, Ceyhun, Aykut, Riera, Yiğit olması çok yüksek.

Melo ve Umut'un bonservisleri alınacaktır ama bugün ajanslara düşen haberlere göre

Napoli'de teknik direktör Walter Mazzarri ile kavga eden ve onbire alınmayan Gökhan İnler satış listesinde

Gökhan'ın Melo'dan hiç bir eksiği yok. Türk olması avantaj, yaşı Melo'dan 1 yaş küçük, Melo gibi uçuk bir ücret istemez ayrıca uzaktan şutları çok iyidir. Melo yerine kesinlikle almalıyız.

Tabi birde Robben var...

Gelecek sezon'a dair duyumları, haberleri, takım planlamaları rakip takımların transferleri gibi bir çok şeyi bu başlık altında konuşabiliriz.
 
İşleyen sisteme çomak sokmaya gerek yok. Melonun bonservisi kesinlikle alınmalıdır. İsteyince neler yapabildiğini görüyoruz. Yerini doldurmak hiçte kolay değil.
 
Arda söylentileri var. Pek ihtimal vermiyorum ama olursa da süper olur.
Nedendir bilmiyorum seneye en iyi transferimiz Sneijder olacak gibi geliyor. Bu sene form tutma senesiydi.
Bir de Amrabat yıl boyu birkaç dakika gösterdiği yeteneklerini sezona yayarsa o da önemli transfer olacaktır.
Melo da olur Gökhan da. Ama Melo olacaksa Mayıs sonunda iş bitmeli. Geçen sene kuşkular vardı, geçici performans diye ama bu sene özellikle ikinci yarı Melo bizim takım için çok kritik olduğunu kanıtladı. Gökhan'ın avantajı Türk olması.
Toure ve sol bek (Hoca Carlinhos'u istiyor, vardır bir bildiği; Juan Vargas'ın sözleşmesi bitiyor, bir de Boateng söylentisi var) yerinde transferler.

Muslera'nın takımda kalmasını çok isterim. O kalsın, orta sahada Melo yerine Gökhan gelsin. Yabancı kontenjanı oradan gitsin.
Bir de Türk bek almamız iyi olur. Gökhan Zan bu sene kötü maçlar çıkarmadı ama hala güven vermiyor.

Kerim Frei-Gökhan Töre-Sercan Sararer-Serdar Taşçı vs bilgisi olan var mı?

Semih-Alper-Selçuk-Burak-Umut-Hamit ile açık ara en iyi yerli kadrosu bizde. Ama yedekleyecek bir kaç isme daha ihtiyaç var.
 
Abimin dedigine göre facebook da bazi sayfalarda Chehjou'nun menajerinin İstanbula geldigi soyleniyor. Hatta Galatasaray Aşıklari adli bir sayfa Ali Ferahbot'u kaynak göstererek 6.5milyon euro karşılığînda anlaştığımızı yazmiş. Bir faydasi olur mu bize ? Danny'den daha iyi katki sağlar mi ?
 
Evet Chedjou'nun menajerinin İstanbul'a geldiği ve Fener derbisi sonrası anlaşma sağlanacağı haberi var. Dany'den daha fazla katkı vereceği şüphesiz.
 
Alper için Es-Es fiyat arttırma peşinde vazgeçsinler yok Fener 9 vermiş yok 10 istiyorlarmış bıdı bıdı bıdı...O paraya git Gökhan İnleri al.
 
Alper Potuk için karşı yaka 9-10 verdiyse hemen çekilelim pazarlıktan, hayrını görsünler. Eğer son anda pürüz çıkmazsa ben bu işi bilmiyorum... Mutlaka oyuncu ile aramızda sorun çıktı denilerek geri çekilir sivri zekalılar. Kaldı ki geçen sezon da kulüpler anlaştı, Alper kabul etmedi.

Artık ipler bizim elimizde, piyasadaki aklı başında her oyuncu Galatasaray´ı tercih eder. Avrupa Şampiyonluğunu hedefleyen, Fatih Terim´in başında olduğu, maddi sorunları en alt seviyede olan bir kulübüz oysa Fenerbahçe hala istim üstünde, tek kişiye bağımlı ve karmaşa ortamında olan bir camia.
 
Alper,Nuri,Ömer Toprak,Onur Kivrak,Emrah Başsan,Kerim Frei gibi yerlileri takıma kazandırmamiz gerekiyor. Yabanci sinirlamasi gelirse yerlilerin önemi artacak. Bu yüzden cok fazla vakit kaybetmeden kaliteli yerlileri kadromuza dahil etmeliyiz. Özellikle yukarida saydiğim isimleri kadromuza katarsak çok bûyûk iş yapmış oluruz...
 
Yok artık? 11 milyona veriyorlarsa hayrını görsünler. Biz 5 milyon + 2 futbolcu şeklinde anlaşmıştık. Daha fazla etmez. Hatta o kadar da etmez ya, neyse...

Bence burda Alper'in tercihi de çok önemli. Galatasaray dururken para için Fenere gidecek biriyse yolu açık olsun.
 
1) Sneijder Drogba Selçukla Şampiyonlar Liginde mi oynamak ister yoksa Bekir Egemen Baroni Topalla UEFA'da mı ?

2) 2 yıldır ligde ambargo koyan Galatasaray ile mi devam etmek ister yoksa Aykut Kocaman'ın takımında yedek kalıp sürekli 2.olmayı mı ?

3) Fener'e gitmeyeceğini ve Galatasaraylı olduğunu söylemişti

4) Fener hayatta 11 milyon vermez, 12 milyon Belhanda'ya vermediler
 
Dün kendisine ve annesine edilen küfürlerden sonra Fenere gidecekse hiç durmasın gitsin. En fazla 5M Euro verelim, Sneijder 8M' a geldi yahu!
 
"Son günlerde yazılı ve görsel medyada yer alan, Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk'un kulübümüze transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Alper Potuk, gelecek sezona dair transfer planlamamız ve çalışmalarımız dahilinde yer almamaktadır."

Sporx

Alper'i ikna edemedik demek bu kadar zor mu :D
 
Galatasaray Yönetimi, Federasyona baskı uygulayıp yabancı sınırlamasını 6'dan yukarıya çıkaramazlarsa Melo'nun alınmasıyla biter bu transfer dönemi.

Fazla konuşulacak bir durum yok.Melo'da kalırsa hali hazırda 7 yabancı oyuncu [Fernando Muslera-Wesley Sniejder-Dany Nounkeu-Didier Drogba-Felipe Melo-Emmanuel Eboue-Albert Riera] ve durumu tartışmalı 2 yabancı oyuncu var [Johan Elmander-Nordin Amrabat].Daha göndermemiz gereken en az 1 yabancı varken nasıl yabancı transfer edeceğiz bilmiyorum.Umarım sınırlama yüzünden Sercan Yıldırım-Ceyhun Gülselam gibi anlamsız yerli transferleri yapmayız ve Aydın Yılmaz'la Hakan Balta'nın sözleşmelerini uzatmayız.
 
İKİNCİ SERMAYE ARTTIRIMI GELİYOR.

İkinci sermaye artırımı için SPK engeline takılan Galatasaray’a nihayet vize çıkıyor. Cimbom 140’ı küçük yatırımcı, 160 milyon lirası da kendisinden olmak üzere 300 milyon liralık sermaye artışı için hazırlıklara başladı

Ligin bitimine 2 maç kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaray’a bir müjde de sermaye piyasalarından geldi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) daha önce küçük yatırımcıdan nakit para isteyip kendisi ise Türk Telekom Arena’nın gelecekteki gelirlerini sermaye artırımına koyan Galatasaray’a dur demişti. Kulübün bu kez yöntem değiştirerek yaptığı ikinci başvuruyu SPK’nın olumlu karşıladığı ve sermaye artırımına yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Böylece kulüp borsa ortaklarından yaklaşık 160 milyon lira toplayıp diğer borçlarını kapatarak farklı atılımlar yapabilecek. Kulüp ikinci sermaye artırımı isteğinde sermayesini yüzde 300 bedelli artırarak 13.9 milyon liradan 55.6 milyona yükseltilmesine karar verdi. Böylece 140 milyon lira toplamayı hedefliyordu. Geçen yılki sermaye artırımı ile birlikte kulüp toplamda kasasına 600 milyon civarında kaynak koyacaktı. Bunun 300 milyonu küçük yatırımcıdan çıkacaktı.

BEŞİKTAŞ’IN YÖNTEMİ
Ancak SPK 2’inci artırıma izin vermemişti. SPK’nın reddinin ardından kulübün yöntem değiştirerek aynı Beşiktaş kulübünün yaptığı gibi bir yönteme başvurduğu bunun sonucunda SPK’nın yeni yönteme sıcak baktığı ifade ediliyor. Bu yöntem loca gelirlerinin yine kulüpte bırakılmasını bunun karşılığında Sportif AŞ’nin kulübe faiz ödemesini içeriyor. Kulüp bu faizi teminat gösterip kredi alabiliyor.

MAYIS 2012’DE 120 MİLYON TL TOPLADI
Cimbom daha önce de Mayıs 2012’de sermaye artışını gündeme getirmişti. Galatasaray Sportif AŞ bu tarihte sermayesini yüzde 400 artırarak 2.7 milyondan 13.9 milyona çıkarttı. Böylece borsa ortaklarından 120 milyon TL topladı. Kendisi de 158 milyon TL’lik gelecek sezon gelirini sermaye olarak koydu. Şimdi sıra 300 milyon liralık yeni sermaye artışına geldi.

140 MİLYON TOPLAYACAK

Piyasa değeri 302 milyon dolar
Sermaye 13.9 milyon TL
Halka açıklık oranı Yüzde 43
Sermaye artırımında koyacağı para 160 milyon TL
Borsadan toplayacağı 140 milyon TL

Cimbom kartal gibi kaptı! - En Son Piyasalar Haberleri - HTEkonomi

Çok çeşitli spekülatör haberler vardı. Sonunda 2. sermaye arttırımı yapacağız.

Melo, Brezilya basınına konuştu: GS satın alma opsiyonunu kullanmadı, beni istemedi.Üzgünüm ve artık özgürüm. Ş.Ligi'nde bir takım istiyorum
 
İKİNCİ SERMAYE ARTTIRIMI GELİYOR.



Cimbom kartal gibi kaptı! - En Son Piyasalar Haberleri - HTEkonomi

Çok çeşitli spekülatör haberler vardı. Sonunda 2. sermaye arttırımı yapacağız.

Melo, Brezilya basınına konuştu: GS satın alma opsiyonunu kullanmadı, beni istemedi.Üzgünüm ve artık özgürüm. Ş.Ligi'nde bir takım istiyorum

yanlış bende okudum haberi ş.l. kazanabilecek bir takımda oynamak isitiyorum diye okudum... arasında çok fark var.
 
Melonun yerini Alpermi dolduracak . Gökhan İnler mi.???
O bölgede oynayan savunması üstdüzey , bi o kadarda hücuma katkı verebilecek kaç oyuncu var. ? Keza taraftarın sevgilisi , takımın ateşleyici gücü.
Yönetim saçmalıyor. Alın getirin şu adamı. Yetiştirin kampa.
 

Üst